Luna iulie 2020, Pești

Iulie 2020, Pești
012 Pesti       Este o perioadă plină de  energie și creativitate având șansa de a-ți manifesta din plin calitățile. Este posibil să te remarci mult mai ușor, să atragi norocul de partea ta, dorești să investești mai mult timp și energie în relația cu propriul copil. Ești înclinat să răsfeți prea mult propriul copil sau persoana iubită iar de aici pot să apară tot felul de conflicte. Va trebui să-ți dozezi energia și să o concentrezi către un anumit domeniu, poate chiar ai ocazia să descoperi acum un hobby care te poate face să te simți împlinit. Din data de 22 te vei preocupa mai mult de propria sănătate dar și de obligațiile profesionale, de relația cu colegii și colaboratorii, cauți noi posibilități de a găsi un job mai bine plătit. Deviza ta, pentru această lună este: „Succesul este o călătorie, nu o destinație.” Arthur Ashe

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                           
          Încă de la începutul lunii ești predispus la conflicte în relația de cuplu ceea ce nu face decât să îți dea peste cap proiectele personale. Va trebui să înveți cum să lași de la tine, să renunți la ambiții prostești. Vor exista discuții neplăcute având ca subiect banii care nu sunt suficienți pentru a finaliza o eventuală renovare a locuinței sau pentru achiziția unui bun de valoare. Până în data de 12 vor reapărea multe dintre neplăcerile care vizează relația de cuplu astfel că nu este o perioadă prea bună pentru a face proiecte ce urmează a fi derulate în comun cu partenerul de viață. Apar răzgândiri, reevaluări, reeditarea unor evenimente care îți vor da peste cap bugetul de care dispui dar și liniștea sufletească.
            În a doua parte a lunii încerci și chiar reușești să vezi partea frumoasă a relației, ba chiar ai sentimentul că te îndrăgostești din nou trăind momente de pasiune adevărată, alături de partenerul de viață. Nimic nu mai pare prea dificil reușind să alungi starea de pesimism, cât timp ai alături de tine un prieten de nădejde. Atenție însă la modul în care îți exprimi propriile gânduri, dorințe sau poate că partenerul de viață nu reușește să își exprime sentimentele reale și de aici pot să apară tot felul de confuzii, certuri din nimic. Este posibil ca și oboseala de la locul de muncă să își pună amprenta asupra relației de mariaj și astfel ajungi la probleme de comunicare în relația de cuplu. Se va discuta în principal despre bani, modul în care au fost cheltuiți, despre eventuale investiții făcute în trecut și care au provocat pierderi financiare în bugetul familiei.
           O perioadă favorabilă în relația de mariaj ar fi spre sfârșitul lunii, atunci când ai ocazia să petreci momente frumoase alături de partenerul de viață, plecând într-o călătorie sau pur și simplu reușind să petreceți mai mult timp împreună. Este o lună plină de pasiune, de entuziasm în plan amoros iar aceasta te poate împinge destul de ușor către aventuri, relații superficiale cu parteneri de sex opus. Există riscul de a te compromite, de a cădea în „plasa” unei persoane de sex opus de la locul de muncă care caută cu tot dinadinsul să îți „sucească mințile”, îndeosebi în preajma datei de 5. Este recomandat să-ți asculți intuiția și să nu te lași amăgit de promisiuni deșarte. Se poate vorbi despre o iubire neașteptată dar care îți va provoca o mare suferință, te va dezamăgi.

Cariera si baniCarieră și bani                           
        În preajma datei de 6 ești predispus la certuri serioase, reproșuri, acuzații în relația cu colegii de muncă. Este nevoie de foarte multă răbdare din partea ta pentru a reuși să faci față situațiilor tensionate. Nu este o perioadă favorabilă pentru a demara proiecte profesionale ambițioase. Din data de 12 ai sentimentul că poți să îți manifești deschis creativitatea, să dai din tine ce este mai bun și astfel să fii apreciat de către șefi. Sunt favorizate proiectele profesionale care implică creativitate, inspirație, în domenii legate de educație, lucrul cu copii, artă, scris. Din dat de 22 te poți bucura de susținere din partea șefilor sau a persoanelor care dețin funcții de răspundere. Poate fi șansa de a găsi un nou loc de muncă dacă ai avut parte de pierderi, de nedreptăți în plan profesional în ultima perioadă. Poți să revii la un loc de muncă pe care l-ai abandonat de curând. Cert este că te poți aștepta la schimbări importante în plan profesional.
           Planul financiar trece printr-o reevaluare serioasă, posibile pierderi neașteptate fiind important să dai dovadă de mai multă prudență, atunci când vine vorba despre cheltuieli.

SanatateSănătate
       Este vorba despre o lună în care va trebui să acorzi o atenție deosebită la eventualele probleme care țin de inimă, circulația sângelui dar și unele probleme legate de încheieturi, oase, căile respiratorii. Te poți aștepta la recidivarea unei probleme mai vechi de sănătate. Ai nevoie de mai multă odihnă și să o lași mai ușor cu nopțile petrecute prin cluburi de noapte sau la tot felul de petreceri. De evitat consumul excesiv de alcool și cafea.