Luna iulie 2020, Leu

Iulie 2020, Leu
005 Leu    În această lună vei pune mai mult accent pe eul interior fiind momentul potrivit să te eliberezi de balastul emoțional, de ceea ce te ține blocat pe o direcție nu tocmai bună. Simți nevoia să stai mai retras, să te relaxezi, să visezi la o lume ideală, să dedici mai mult timp domeniului spiritual, discuțiilor de natură filosofică. Până în data de 12 va trebui să fii mult mai prudent la ce spui, la documente, actele oficiale, contractele pe care le semnezi.  Ești într-o continuă alergare din dorința de a rezolva cât mai multe probleme care țin de acte, documente, studii, călătorii importante în interes profesional. Din data de 22 ești mult mai deschis și preocupat de propria persoană, cauți noi posibilități de a te relansa, de a ieși în evidență. Îți este mult mai ușor să rezolvi acum unele probleme care țin de planul personal. Urmează o perioadă de oportunități de dezvoltare în plan relațional, îndeosebi spre sfârșitul perioadei. Deviza lunii, pentru tine, este: „Puterea nu corupe dar ticăloșii, dacă ajung într-un post de conducere, corup puterea.” George Bernard Shaw

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                          
       Încă de la începutul lunii ai ocazia să intri în posesia unor informații secrete care vizează o relație de amor. Este posibil să te îndrăgostești de o persoană de sex opus din anturaj, cu ocazia participării la o petrecere sau a unei ieșiri prin oraș cu amicii. Este o lună în care resimți o mai mare nevoie de a socializa, de a te relaxa alături de un grup de prieteni. Vrei altceva, mai bun, în plan sentimental. Caută să te eliberezi de trecut, de persoane care nu au plecat definitiv din viața ta și iată că revin acum în forță să te testeze, să vadă ce sentimente mai ai, dacă se poate reveni la ce a fost cândva. Este o perioadă în care ești ocupat de obligațiile de serviciu astfel că există riscul de a neglija relația de cuplu iar acest lucru nu va face decât să atragă nemulțumiri din partea partenerului de viață. Din data de 12 ești mult mai pasional manifestându-te direct, poate prea impulsiv, debordezi de energie, ai dorința de a impresiona sexul opus. Pui mai mult accent pe latura senzuală, intimă a relației. Nu este exclus să dai startul unei relații de amor secretă și astfel să ajungi într-o oarecare dilemă neștiind prea clar ce alegeri să faci. Nu vrei să renunți la nimeni, nici la partenerul de viață dar nici la o eventuală iubită pe care o ții departe de ochii lumii.
             Dacă nu ești încă implicat într-o relație de dragoste stabilă atunci sunt acum șanse reale de a te bucura de o mai mare atenție venită din partea sexului opus, îndeosebi spre sfârșitul lunii. În preajma datei de 27 sunt șanse destul de mari să ajungi la conflicte serioase legate de aflarea unor informații secerete care vizează relația de cuplu. Se recomandă o mai mare deschidere către partenerul de viață, mai multă înțelegere, atenție la ceea ce ți se spune.
            În ultimul decan al acestei luni este o perioadă de revenire asupra unor discuții cu o persoană de sex opus aflată la mare distanță sau cunoscută prin intermediul studiilor sau cu ocazia unei călătorii. Spre sfârșitul lunii ai ocazia să dai startul unui proiect comun derulat cu partenerul de viață și astfel ajungi la un oarecare echilibru redescoperind farmecul relației în doi.

Cariera si baniCarieră și bani                           
          Începutul lunii îți aduce conflicte în relația cu colegii sau colaboratorii. Se anunță reluarea unor discuții tensionate cu persoane care te-au dezamăgit și în trecut. Apar răsturnări de situați în cariera ceea ce te poate forța să iei decizia de a te desprinde dintr-o colaborare sau renunți la un contract de muncă. Acordă atenție la deciziile pe care le iei, îndeosebi în preajma datei de 5. Va trebui să acorzi o atenție specială la relația cu colegii de serviciu dar și cu superiorii în preajma datei de 27. Este posibil să apară unele probleme care țin de organizare, de planificare a timpului de care dispui pentru a face față solicitărilor. Fii mult mai atent, atunci când vine vorba despre relația cu superiorii, îndeosebi la jumătatea lunii.
            Sunt favorizate participarea, asocierea în cadrul unor grupuri de lucru având loc acum o consolidare a imaginii tale publice prin intermediul prietenilor. Nu te entuziasma prea tare, dacă ți se face o propunere de colaboare cu persoane aflate la distanță, eventual în străinătate! Privește dincolo de aparențe! La sfârșitul lunii se cere o revizuire serioasă a propriului buget. Nu este exclus să primești bani din urmă, o eventuală despăgubire financiară venită de pe urma unui parteneriat, o afacere finalizată cu ceva timp în urmă sau de la un vechi loc de muncă. Nu este o perioadă favorabilă pentru a da startul unei afaceri personale, îndeosebi în a doua parte a lunii.

SanatateSănătate
      Există acum un risc crescut de afecțiuni ale sistemului digestiv, stări febrile, arsuri, insolații, probleme ale pielii dar și posibile probleme cardiace, dureri lombare, accidente în zona gambelor, glezne. Este recomadată evitarea implicării în activități care te solicită excesiv pentru că ești predispus la tăieturi, răniri, accidentări, există și pericolul de înec, mai ales în preajma datelor de 8 și 17 și 27.  Este o lună în care vei resimți din plin efortul mental și fizic depus.