Luna iulie 2020, Gemeni

Iulie 2020, Gemeni
003 Gemeni     În această lună încerci să clarifici unele aspecte care țin de resursele de care dispui, fie că este vorba despre resurse materiale sau abilități, talente personale pentru a da o nouă valoare vieții. Apar noi șanse de a atrage mai multe venituri în contul personal dar așa cum vin, banii se și duc. Este o perioadă de restricții, cheltuieli neprevăzute, de reorganizare și rediscutare a unor parteneriate, colaborări sau chiar de reanalizare a relației de cuplu. Din data de 22 vei pune mai mult accent pe relația cu rudele apropiate dar și pe comunicare și nevoia de a călători, de a acumula informații dintr-un nou domeniu profesional. Este posibil să dorești urmarea unor studii, obținerea unei diplome care poate să te ajute să primești un nou job. Deviza ta, pentru această perioadă, este: „Cerul i-a dăruit omului, spre a-i recompensa toate greutățile, trei lucruri: speranța, visul și zâmbetul…” Immanuel Kant

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                            
         Încă de la începutul lunii apar discuții în relația de cuplu pe tema banilor. Se preconizează schimbări care vizează banii și dragostea având astfel ocazia să vezi cu mai multă claritate ce anume se vrea de la tine, cum și în ce fel trebuie să acționezi pentru a putea echilibra cât de cât lcururile, în plan relațional. În această perioadă ai sentimentul că, fie nu ești înțeles de către partenerul de viață, fie nu ai răbdarea necesară pentru a asculta ce spune celălalt. Parcă ai fi în contratimp, vrei să faci multe lucruri în același timp sau spui una și gândești cu totul altceva. Acordă atenție la ce anume și cum spui, îndeosebi în preajma datei de 5, atunci când ești predispus la certuri, decizii luate la nervi în relația de cuplu.
            Nu prea reușești să ajungi la echilibru în relația de cuplu. Chiar atunci când lucrurile par să revină la o oarecare normalitate apare ceva care distruge armonia. Ar trebui să fii mult mai atent la modul în care îți exprimi propriile gânduri, dorințe, așteptările pe care le ai de la partenerul de viață, mai ales la începutul și spre sfârșitul lunii, atunci când este posibil să ajungi la probleme de comunicare în relația cu partenerul de viață.
         Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă te gândești să dai startul unei relații de lungă durată, în a doua parte a lunii. Sunt șanse sporite de a te îndrăgosti și a găsi perechea potrivită, totul este să fii mult mai încrezător în abilitățile proprii de a atrage atenția sexului opus.
           În preajma datei de 15 este posibil să îți cadă cu tronc o persoană de sex opus și astfel începi să îți faci tot felul de proiecte, vis-a-vis de această persoană. Ai mare grijă, ești predispus la dezamăgiri! Fii ancorat în concret și nu te lăsa furat de iluzii! În această lună nu îți va fi deloc greu să atragi atenția pentru că vei reuși să te pui în valoare prin felul în care vorbești și atitudinea dezinvoltă, plină de șarm de care vei da dovadă.

Cariera si baniCarieră și bani                            
         Este o perioadă de schimbări importante, în plan financiar dar și profesional. Pot apărea tot felul de provocări în relația cu persoane din cadrul unei asociații, organizații ceea ce poate declanșa eventuale probleme financiare. Acordă atenție la persoanele cu care vrei să te asociezi, cui dai bani cu împrumut. Nu sunt favorizate procesele, încercarea de a obține bani prin intermediul unui asociat. Pot să apară probleme în urma unui proces, a unui partaj și ești nevoit să obții susținere financiară din alte surse. Pe de altă parte se poate vorbi despre câștiguri sau intrarea în posesia unor plăți restante. Marte atenție la începutul lunii, atunci când pot apărea tot felul de tergiversări, răsturnări de situație venite din partea unor prieteni care își văd doar propriul interes.
            Până în data de 12 de evitat, pe cât se poate, semnarea de contracte, cel mult poți încerca să recuperezi banii care ți se cuvin. Fii atent la ce documente semnezi, la parteneriatul sau asocierea pe care vrei să o demarezi. Prima parte a lunii riscă să fie deosebit de tensionată în tot ceea ce ține de bani și asocieri. Spre sfârșitul lunii ai ocazia să faci o reevaluare serioasă a bugetului de care dispui. Se cere mai multă precauție, în ceea ce privește un eventual împrumut pe care vrei să îl faci unor amici care nu merită încrederea ta. Nu este exclus să apară discuții despre o moștenire sau unele drepturi bănești care ți se cuvin în urma unui partaj.  
            În ceea ce privește cariera este posibil să îți fie date peste cap anumite proiecte profesionale și reușești cu greu să te reorganizezi astfel încât să găsești un (nou) job care să îți fie pe plac. Este o perioadă în care ar fi cazul să îți asculți intuiția și să aștepți o perioadă mai favorabilă pentru a schimba locul de muncă sau pentru a încerca să ocupi un post mai bine plătit. Te poți aștepta la probleme, certuri, reproșuri, stres, impulsivitate în relația cu colegii de muncă, îndeosebi în preajma datei de 5 și spre sfârșitul lunii. Este recomandat să acționezi cu tact și mai ales să nu spui ce gândești, cu adevărat, despre anumite situații care ți se par a fi împotriva propriilor interese profesionale.

SanatateSănătate
       Este o perioadă destul de tensionată și care poate să-ți creeze unele probleme care țin de sistemul digestiv. Există predispoziția la insolații, migrene, nevralgii, accidente vasculare sau probleme care țin de tensiunea arterială, la mijlocul dar și spre sfârșitul lunii. Este nevoie de mai multă relaxare, departe de problemele cotidiene. Este recomandat să reiei anumite analize medicale sau să fii mult mai atent la tratamentul care îți este recomandat.