Luna iulie 2020, Capricorn

Iulie 2020, Capricorn
010 Capricorn       În această lună te concentrezi mai mult pe relația de cuplu, de mariaj și/sau afaceri fiind o perioadă de intense transformări, reconfigurări, în ceea ce privește relația de cuplu sau eventuale asocieri, parteneriate. Este momentul în care conștientizezi ce anume ar trebui să lași în urmă, ce ar trebui să păstrezi în viața ta dar și ce ai de transformat, vis-a-vis de propria persoană pentru a reuși să traversezi mai ușor eventualele pierderi, dezamăgiri. Din data de 22 vei pune un mai mare accent pe transformarea personală preferând să experimentezi viața în profunzimea ei. Apar noi șanse de câștig prin intermeidiul celorlalți. Ești preocupat de latura ocultă a existenței, de noi modalități de a câștiga un eventual proces, partaj, moștenire. Deviza ta, pentru această lună, este: „Valoarea ta stă în ceea ce ești, nu în ceea ce ai.” Thomas Edison

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                            
         În preajma datei de 8 vei reuși, cu mare greutate, să îți stăpânești starea de furie din cadrul relației de cuplu, tocmai pentru că te simți neputincios în a reuși să îmbunătățești ceva, să faci ca lucrurile să meargă mai bine, să aveți parte de mai multă armonie. Pui mare preț pe intimitate dar se pare că tocmai acest lucru lipsește între voi doi. Sunt multe lucruri de spus, prea multe cuvinte care rănesc și o agresivitate greu de stăpânit în relația de cuplu. Este posibil să fie din cauza prea multor secrete care se lasă cu greu descoperite, dușmani ascunși care acționează din umbră având dorința clară de a-ți strica relația de mariaj. Totul este legat de capacitatea proprie de a-ți stăpâni starea de furie concentrându-ți atenția și energia pe ceva constructiv. Nu este exclus să iei niște decizii pripite și să destrami astfel relația de cuplu, îndeosebi la jumătatea acestei luni.
            Până în data de 12 reușești cu greu să te faci înțeles de către partenerul de viață. Te gândești foarte serios că o pierdere în plan sentimental îți poate deschide noi șanse către o relație mult mai bună pentru tine. Din păcate treci printr-o perioadă tensionată, de reconfigurări, renunțări, de eliberare dar și de regăsire a propriei ființe și nu prea este timp pentru a te mai gândi să dai startul unei noi relații. Din data 22 sunt șanse de a găsi iubirea la care aspiri de ceva timp. Se amplifică nevoia de a -ți manifesta pasiunea punând mai mult accent pe latura sexuală a relației. În preajma datei de 27 se reiau discuțiile neplăcute, gelozia, în relația de cuplu, aspecte care s-au mai derulat și la începutului lunii.
            În această lună ai ocazia să treci de la o agonie la extaz, în ceea ce privește planul relațional. Nu va lipsi nici pasiunea punând mare preț pe intimitate, senzualitate și dorința de a petrece mai mult timp alături de cineva cu care împărtășești idealuri comune.

Cariera si baniCarieră și bani   
       Este o lună în care ai multe corecții de făcut, în ceea ce privește relația cu un colaborator sau partener de afaceri. Nu este o perioadă favorabilă pentru a demara noi acțiuni, proiecte profesionale. Este recomandat să fii foarte atent la eventuale pierderi datorate unor încurcături legate de acte, documente oficiale. Nu vor lipsi invidiile, atacurile venite din partea dușmanilor ascunși, îndeosebi în preajma datelor de 8 și 27, probleme și tot felul de blocaje dar pe care vei reuși să le depășești cu bine datorită încrederii în propriile abilități profesionale. Ești un bun organizator și coordonator știind exact unde să țintești. Este important să ții cont și de părerile unui eventual asociat, partener de afaceri.  Ai ocazia să găsești un job mai bine plătit sau poți obține un post de răspundere care îți va aduce beneficii financiare.
          Atenție la eventualele parteneriate sau la afacerile personale pe care vrei să le demarezi, îndeosebi pe la jumătatea lunii. Planul financiar trece printr-o perioadă foarte neplăcută fiind predispus la cheltuieli neașteptate, pierderi de bani, furt, tot felul de încurcături de natură financiară, întârzieri în ceea ce privește încasarea unor drepturi salariale. Totul este să fii pe fază și să eviți să semnezi orice contract de colaborare, îndeosebi până în data de 12.
         Pe tot parcursul acestei luni ești derutat, descurajat, confuz în ceea ce privește, fie jobul actual, fie găsirea unui job mult mai avantajos, din punct de vedere financiar. Oricât de mult ai căuta parcă ceva te nemulțumește și dai înapoi. Nu este o perioadă avantajoasă din punct de vedere financiar sau pentru a încerca să obții fonduri, un eventual împrumut de la prieteni.

SanatateSănătate
        Va trebui să acorzi o atenție specială unor eventuale probleme de sănătate, boli care ar putea să recidiveze, îndeosebi la mijlocul lunii. Este nevoie de mai multe exerciții fizice, sport, relaxare poate chiar fizioterapie, masaj. Este posibil să te confrunți cu unele probleme ale încheieturilor, dureri lombare, probleme de coordonare. Este recomandat să ții cont de sfaturile terapeutului sau ale medicului curant. Stresul va juca un rol major în privința problemelor de sănătate.