Luna iulie 2020, Berbec

Iulie 2020, Berbec
001 Berbec         În această lună se anunță schimbări semnificative care vizează casa, proprietatea, bunurile imobiliare, aspecte care țin de relația cu familia, părinții, mama. Călătorești mai mult în locurile natale, eventual pui la cale o revenire în țara natală. Ai acum capacitatea de a-ți sonda și înțelege cele mai profunde trăiri dar și de a te concentra pe finalizarea unor proiecte care țin de casă, gospodărie, renovări, reparații. Se reiau discuții importante legate de patrimoniu, îndeosebi până în data de 12. Ai tendința să fii certăreț, să îți dai dreptate cu orice preț ceea ce poate conduce la conflicte greu de gestionat, îndeosebi în preajma datei de 5. Din data de 22 pui mai mult accent pe relația cu propriul copil, pe creativitate, iubire. Este posibil să primești o veste bună legată de copil, poți lua hotărârea de a concepe un copil. Nu vei duce lipsă de inspirație, în cazul în care te-ai hotărât să publici o carte, să prezinți o lucrare importantă în fața unui public remarcându-te prin spontaneitate, dorința de a străluci, de a te face remarcat de către sexul opus. Deviza ta, pentru această lună, este: „În bunăstare se află și o parte din libertatea nemăsurată.” Nicolae Mareș

Dragoste, relatia de cuplu
Dragoste – Relația de cuplu                           
          Este o lună în care vei pune mare preț pe iubire și înțelegere, în cadrul relației de mariaj sau în plan amoros. Nu vor lipsi tentațiile, dorința de a impresiona, atrage atenția sexului opus. Așadar este nevoie de atenție, mai ales dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu. Ești predispus la compromisuri în relația de mariaj. În relația de cuplu, chiar dacă vor mai exista și discuții în contradictoriu, reușești să  exchilibrezi oarecum situația, spre sfârșitul lunii. Nu forța totuși nota, ci fii precaut, în cazul în care vrei să faci schimbări prin casă, să achiziționezi ceva scump, fără să colaborezi cu partenerul de viață.  
            Din data de 22 ești dornic să iubești și să fii iubit având ocazia să dai startul unei noi relații de amor punând mai mult accent pe relația cu sexul opus. Ești plin de pasiune, dornic să-ți manifești sentimentele, dorințele punând mare preț pe ceea ce poate să îți ofere partenerul de viață, în plan sentimental. A doua parte a lunii se poate dovedi de-a dreptul fierbinte, la capitolul iubire și implicare emoțională acceptând că viața poate fi trăită mult mai plăcut în doi, atunci când pui pe primul plan dragostea.
            Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă ai toate șansele de a te bucura, spre sfârșitul lunii, de fiorii unei iubiri trăită cu pasiune fiind redispus la aventuri de scurtă durată. În această lună de vară treci prin tot felul de trăiri contradictorii, ai tendința de a fi posesiv, gelos în relația de dragoste pentru ca, în unele momente, să vrei să fii lăsat în pace adoptând o atitudine mult prea independentă, nepăsătoare. 
            La sfârșitul lunii ești predispus la situații imprevizibile, în ceea ce privește o relație de amor. Este bine să fii mult mai prudent și să o lași mai ușor cu promisiunile care oricum nu vor putea fi ținute din diferite motive.

Cariera si baniCarieră și bani                       
         În această lună debordezi de energie având sentimentul că poți face multe lucruri în același timp. Va trebui să nu te grăbești în luarea deciziilor îndeosebi până în data de 12. Pot apărea tot felul de controverse pe tema unor acte oficiale, probleme greu de gestionat și care vizează o asociere, parteneriat important îndeosebi în preajma datei de 6. Până în data de 12 se reiau discuțiile, fie despre un loc de muncă unde ai mai lucrat cândva, fie despre un proiect profesional pe care l-ai abandonat și acum trebuie reluat. Se anunță o perioadă plină de tensiune, nesiguranță, tot felul de evenimente care te vor solicita peste măsură reușind cu greu să faci față presiunilor venite din partea șefilor și chiar a colegilor de muncă.
            Nu este o lună favorabilă pentru a semna un contract de colaborare sau pentru a face o schimbare de anvergură în carieră. Este momentul să observi, să analizezi situațiile cu care te confrunți și să amâni luarea deciziilor pentru luna următoare. Pe de altă parte se anunță schimbări inevitabile la nivel de conducere ceea ce te-ar putea afecta, mai mult sau mai puțin direct, în plan financiar și nu numai.  
            În a doua parte a lunii sunt șanse mult mai mari să te bucuri de inspirație, creativitate, ai destule idei ingenioase care te vor plasa cu un pas înaintea oricărui adversar. Spre sfârșitul lunii este recomandat să fii mult mai prudent, în ceea ce privește relația cu colegii. Nu este momentul potrivit pentru a da startul unui nou proiect pe care vrei să îl desfășori în echipă. Este o perioadă importantă, în privința relațiilor de serviciu, carieră, parteneriat fiind nevoie de multă prudență și diplomație, îndeosebi dacă ești hotărât să dai startul unei afaceri personale.
            Planul financiar este mult mai bine aspectat în a doua parte a lunii. Totul este să fii mult mai atent la ceea ce vorbești cu colegii și superiorii, să nu împărtășești cu oricine proiectele, ideile tale profesionale.  Este posibil ca, în spatele unor promisiuni ce vizează banii, să se afle interese ascunse menite să îți creeze probleme greu de remediat punând astfel în pericol statutul tău socio-profesional.

SanatateSănătate
       Este recomandat să eviți excesul de muncă, mâncare sau alcool, îndeosebi în prima parte a lunii. Atenție la eventualele accidente, posibile fracturi, iritații, insolație, la începutul lunii. La jumătatea perioadei va trebui să găsești un echilibru între sarcinile de serviciu și obligațile care țin de casă, familie altfel ajungi să te dezechilibrezi, din punct fizic și psihic. Ai nevoie de o vacanță, în care să te revigorezi, să „îți tragi sufletul”. La sfârșitul perioadei ești predispus la accidente casnice, lovituri, entorse, probleme legate de oase dar și probleme digestive.