Luna iulie 2020, Balanță

Iulie 2020, Balanță
007 Balanta      În această perioadă iei în serios rolul social, cariera, obligațiile care țin de locul de muncă. Nu vei duce lipsă de acuzații venite din partea unei organizații din care faci parte sau din partea unor prieteni care au avut grijă să se folosească de informațiile tale pentru a te defăima, denigra în plan social. Îți asumi destul de multe responsabilități pe care încerci să le rezolvi cu brio, numai că ai senzația că bați pasul pe loc sau că dai înapoi „ca racul”. Prima parte a acestei luni se poate dovedi tensionată, la capitolul relații interumane, carieră, relația cu propria familie încercând, în ciuda acestor limitări, să te remarci în mediul de lucru, să te afirmi, să lupți pentru a-ți împlini un ideal în plan profesional. Din data de 22 ai ocazia să joci rolul de lider în cadrul unui grup din care faci parte sau poți să revii asupra unor înțelegeri, proiecte, asupra unor aspecte care vizează împlinirea unui țel măreț. Ai șansa de a-ți face mult mai ușor publicitate, ceea ce te va ajuta să atragi succesul de partea ta. Deviza acestei luni, pentru tine, este: „În trecutul nostru se află victoriile noastre, pe care le-am integrat pentru a deveni mai evoluați, precum și rănile noastre, eșecurile și traumele noastre.” Pera Novacovici

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                              
       În această lună este bine să găsești echilibrul între obligațiile care țin de carieră și cele de mariaj. Se amplifică certurile în relația de cuplu îndeosebi în preajma datei de 5, atunci când se cere mai mult calm și răbdare din partea ta în relația de cuplu. Sunt aduse la suprafață tot felul de nemulțumiri care țin de relația de mariaj, eventuale investiții legate de casă, proprietate, discuții pe care le-ai tot avut, vis-a-vis de anumite cheltuieli, despre eventuale neplăceri de la serviciu, tot felul de nedreptăți venite din partea unui șef. Cert este că nu e bine să exagerezi, ci acordă atenție lucrurilor care contează cu adevărat pentru relația de cuplu. Ai nevoie de atenție venită din partea persoanei iubite, în același timp este bine să conștientizezi că primești cât ți se cuvine.
            Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj, fie ajungi în punctul în care vrei să renunți definitiv la relație, fie îți exprimi nemulțumirile încercând să găsești soluții și să reechilibrezi relația. Călătoriile făcute împreună, cu partenerul de viață se pot dovedi de bun augur, îndeosebi la mijlocul acestei luni. Proiectele la care contribuiți amândoi ar putea să ducă la realizări care vor consolida relația. Este posibil să descoperi că în orice situație rea, neplăcută se poate ascunde ceva bun, constructiv, ceva care te ajută să te redescoperi, să vezi ce anume ai de schimbat, de cizelat în privința propriei atitudini.
          Dacă nu ești implicat încă într-o relație de cuplu stabilă există posibilitatea de a-ți găsi viitorul partener cu ocazia unei deplasări departe de casă, eventual peste hotare. Cert este că, oricât de mult ți-ai dori să ai o lună de echilibrată, din punct de vedere amoros, se pare că lucrurile nu stau chiar atât de grozav. Dacă te îndrăgostești subit în prima parte a lunii ai toate șansele să rupi relația de amor în a doua parte a acestei luni. Este o perioadă fierbinte la capitolul relație de dragoste, plină de peripeții.

Cariera si baniCarieră și bani  
         Ai planuri mărețe în minte, atunci când vine vorba despre carieră dar vei avea ocazia să constați că multe dintre proiectele și ideile tale tind să fie răsturnate, în preajma datei de 5. Dar în ceea ce va rămâne în picioare de pe urma testelor chiar merită să investești timp și energie pentru a face o schimbare de proporții care ar putea avea impact pe termen îndelungat. Nimic nu este întâmplător! Lasă-te ghidat de suflet dar și de experiența dobândită în plan social și profesional și vei vedea cât de bine se vor lega lucrurile, îndeosebi spre sfârșitul lunii.
          La jumătatea lunii te poți aștepta la unele conflicte în relația cu superiorii. Pe tot parcursul perioadei  ești predispus la cheltuieli excesive, la pierderi ca urmare a unor asocieri neinspirate, ai tendința de a investi bani într-o direcție care se va dovedi nerentabilă, din punct de vedere financiar. Nu vei duce lipsă de curaj, diplomație și voința necesare pentru a merge „până în pânzele albe” să-ți atingi scopul propus, dar va trebui să înveți și cum să renunți la lucrurile care te încurcă. Există tendința de a-ți risipi energia în prea multe activități, domenii, parteneriate iar asta nu va face decât să-ți abată atenția de la detaliile care contează. Va trebui să acorzi o atenție deosebită la orice fel de contracte intenționezi să semnezi și au legătură cu cariera, îndeosebi până în data de 12.

SanatateSănătate   
       În această lună stai bine la capitolul sănătate debordând de energie, chef de plimbări, distracții alături de prieteni. În preajma datelor de 5 și 27 este recomandat să dai dovadă de prudență pentru că ești predispus la accidente, probleme digestive, intoxicații, insomnii, stres, epuizare fizică și mentală. Acordă atenție și la eventualele probleme renale  în preajma datei de 27.