Luna iulie 2019, Vărsător

Iulie 2019, Vărsător
011 Varsator     Este o perioadă în care îți îndrepți atenția spre curățirea sufletului și trupului. Ești mult mai preocupat de locul de muncă, de relația cu colegii de aici, de eventuale schimbări pe care vrei să le faci într-un proiect profesional. Va trebui să încerci găsirea unui echilibru între serviciu și relaxare pentru că ai tendința de a munci până la epuizare. Risipa de energie îți poate creea serioase probleme de sănătate. Din data de 23 se pare că îți vei concentra atenția mai mult către zona relației de mariaj. Ești mult mai preocupat de problemele care țin de cuplu, de viața în doi, eventualele transformări pe care ești nevoit să le faci. Ai ocazia să stabilești relații bazate pe încredere reciprocă și onestitate, pe apreciere sinceră. Deviza ta, pentru luna în discuție, este: „Drumul spre fericire presupune: hotărâre, efort și timp.” Dalai Lama

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu             
       În această lună te confunți cu probleme de comunicare în relația de cuplu, îndeosebi în intervalul 8 – 19 iunie, atunci când se pare că reușești cu greu să ajungi la un consens în cadrul relației în doi.  
       Din data de 2 iulie se poate vorbi despre o stare de agitație în relația de mariaj, despre reluarea unor discuții pe tema copiilor. Va trebui să dai dovadă de mai mult calm și obiectivitate altfel vei ajunge destul de ușor la conflicte deschise.
      Din 3 iulie ai ocazia să te implici într-o relație sentimentală cu un coleg de muncă sau poți reveni la o fostă relație de dragoste care poate atrage unele probleme în relația cu colegii. Reușești să te pui în valoare, mai ales dacă ți-ai propus să atragi atenția unei anumite persoane.
       Se anunță o lună plină de romantism și seducție, de implicare în relații de amor pline de senzualitate și sexualitate, îndeosebi din data de 28 iulie.
       Este bine să fii mult mai precaut în preajma datei de 21 iulie, atunci când este posibil că cazi în capcană iluzionându-te și trecând astfel din postura de vânător în cea ce vânat. Este recomandat să fii sincer cu propria persoană dar și cu partenerul de viață. Nu vei pierde nici o șansă de a intra în grațiile unei persoane care promite, nu numai împlinirea fanteziilor, dar îți poate asigura o situație materială stabilă. Dacă se poate, de ce nu? Este totuși bine să te gândești de două ori înainte de a te implica într-o relație cu cineva despre care nu deții informații clare, cine este cu adevărat, ce se poate ascunde în spatele aparențelor.
       În preajma datei de 30 iulie este posibil să se complice lucrurile în plan amoros și să te simți trădat sau chiar tu să fii cel care trădează.
      Dacă ești implicat într-o relație de mariaj atunci, în preajma datei de 25 iulie, pot avea loc tot felul de discuții despre planuri, fie că vorbești despre un proiect comun la serviciu, o afacere, fie că este vorba despre conceperea unui copil.

Cariera si baniCarieră și bani             
       Este o perioadă destul de agitată și la locul de muncă încercând parcă să recuperezi timpul în care ai călătorit sau ai fost plecat în vacanță. Cert este că dai dovadă de conștiinciozitate; cu toate acestea, vei avea parte de tot felul de altercații, probleme în relația cu colegii de lucru sau cu superiorii. Este nevoie de multă răbdare pentru a face față cu bine stresului. Starea de impulsivitate, replicile dure, sarcastice te vor conduce inevitabil la situații conflictuale, îndeosebi în preajma datei de 11 și 17 iulie.
       La jumătatea lunii ești dispus să faci schimbări importante în ceea ce privește cariera, relațiile de parteneriat, programul de lucru, modul în care relaționezi cu colegii și colaboratorii. Te poți aștepta la surprize neplăcute, în ceea ce privește implicarea unui partener de afaceri în proiectele tale profesionale în care ai investit mult efort și timp.
       Din data de 23 relațiile de parteneriat devin deosebit de importante concentrându-ți atenția și energia către colaborări importante și care ar putea să-ți aducă contracte favorabile. Ești mult mai pragmatic, atunci când vine vorba despre muncă și colegii de aici sau despre colaboratori. Pe tot parcursul lunii se recomandă mai multă prudență în ceea ce privește semnarea unui contract de colaborare, un parteneriat important.

SanatateSănătate
      În prima parte a acestei perioade ești predispus la unele probleme care țin de infecții, răniri, accidentări, inflamații, probleme cu circulația sanguină, tensiune alternantă sau probleme digestive. Este recomandat să eviți stările de surescitare, de nervi precum și munca excesivă. Este nevoie de mai multă relaxare și plimbări în mijlocul naturii.