Luna iulie 2019, Taur

Iulie 2019, Taur
002 Taur       În această lună ai ocazia să îți cultivi mentalul, să  valorifici propiile idei, să acorzi mai multă atenție studiului. Se intensifică planul relațional și intelectual fiind deosebit de important să îți concentrezi atenția pe acele proiecte care au nevoie de schimbare, de adaptare la noile condiții. Este posibil să iei decizia de a scrie o carte, de a publica, colabora mai mult cu mass-media, faci mai multe deplasări, corespondezi mai mult. Dai dovadă de mai multă deschidere, ai dorința de a acumula cât mai multe cunoștințe dar și de a le împărtăși cu ceilalți. Există, în toată această perioadă, tendința de a te risipi în detalii sau de a te implica în prea multe activități, în același timp, reușind cu mare greutate să finalizezi ceea ce ți-ai propus. Din data de 23 te vei preocupa mai mult de casă, familie, de relația cu proprii părinții, reiei discuții care, deși nu îți sunt pe plac, vei avea sentimentul că ai clarificat ceva din trecut. Este posibil să călătorești în locul natal sau faci o renovare, schimbi domiciliul, vinzi sau cumperi o casă, o proprietate, te reîntâlnești cu persoane pe care nu le-ai mai văzut de foarte mult timp. Deviza lunii analizate, pentru tine, este: „Înţelege faptul că dragostea şi reuşitele măreţe implică uneori şi riscuri măreţe.”  Dalai Lama

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu            
       Este o perioadă în care va trebui să dai dovadă de mai multă înțelepciune în cadrul relației de cuplu și să nu te lași purtat de impresii de moment. Nu este exclus ca, în preajma datei de 10, să ajungi la tot felul de discuții, certuri, neplăceri în relația cu partenerul de viață punând accentul pe problemele care țin de bani, casă, proprietate, relația cu părinții. Din data de 8 iulie este important să fii mult mai prudent, atunci când vine vorba despre o relație de dragoste. Este posibil să intri în posesia unor informații care să ajută să decizi ce direcție alegi. Nu este exlus să revină în viața ta o iubire din trecut.
       În a doua parte a lunii, chiar dacă îți dorești să te preocupi mai mult de casă, de familie, nu este exclus să revină în discuție aspecte care vizează banii, cum și în ce să investești. Din data de 23 reușești să te detașezi de eventualele probleme din relația de cuplu sau dai startul unor acțiuni care implică și partenerul de viață, muncind cot la cot pentru o realizare comună.
       Spre sfârșitul lunii ar trebui să nu exagerezi, în cazul în care te-ai decis să dai startul unei relații de dragoste. Este posibil să fii luat oarecum prin suprindere de evenimentele care se vor derula cu repeziciune și se pare că lucrurile se derulează în dezavantajul tău. Trăiești cu intensitate, cu pasiune bucurându-te de fiecare moment petrecut alături de persoana iubită. Nu este o perioadă favorabilă pentru a te gândi să întemeiezi o familie, să dai startul unei relații de cuplu.
Din data de 28 a lunii analizate poți avea tot felul de probleme care țin de locuință, o proprietate, pot fi reluate discuțiile pe tema renovării unei case. Atenție însă la actele pe care le semnezi, la eventuale încurcături ce țin de casă, acte oficiale.

Cariera si baniCarieră și bani       
       Este o lună în care, oricât de obosit ai fi, tot vei încerca să dai tot ceea ce ai mai bun, în plan profesional. Ai ocazia să îmbini, în mod armonios, utilul cu plăcutul și să obții astfel beneficii și câștiguri financiare consistente, îndeosebi în prima parte a perioadei. Va trebui să-ți asculți intuiția și să nu te lași copleșit de eventualele bârfe, de atitudinea negativistă a unor colegi invidioși. Este important să-ți canalizezi energia disponibilă în sens constructiv concentrându-te pe finalizarea unui proiect major. Prin șarm și diplomație ai acum șansa de a obține un contract avantajos sau te poți implica în noi relații de colaborare care te vor avantaja, pe termen îndelungat. Va trebui să acorzi o atenție specială la orice asociere pe care dorești să o faci acum, la contractele pe care le semnezi, îndeosebi spre sfârșitul lunii.
       Este o lună în care ești predispus la renunțări, schimbări importante în carieră fiind important să găsești un echilibru între obligațiile de serviciu și datoria față de casă, familie. În a doua parte a lunii îți revine oarecum speranța de mai bine și ai șansa să „renaști din propria cenușă” asemeni păsării Phoenix.
       Din data de 8 iulie va trebui să fii mult mai prudent, atunci când vine vorba despre cheltuieli și să o lași mai ușor, dacă faci achiziții care se vor dovedi ulterior a fi nerentabile. Este posibil să cheltui peste bugetul de care dispui, ba chiar să te mai și împrumuți. Se pare că toată această lună de vară te predispune la schimbări neprevăzute care vizează banii, casa, familia, relația de cuplu.

SanatateSănătate
       Starea de neliniște, de stres datorate problemelor legate de casă și carieră ar putea să-ți creeze nopți de insomnii, probleme care țin de tensiunea arterială, eventuale afecțiuni care țin de spate, încheieturi, există predispoziția către entorse, fracturi, îndeosebi pe la jumătatea perioadei analizate.