Luna iulie 2019, Scorpion

Iulie 2019, Scorpion
008 Scorpion      În această lună simți nevoia să călătorești, să studiezi, să te informezi din cât mai multe domenii dorind astfel să ajungi la elevare în plan spiritual. Este o perioadă în care îți vei lărgi orizonturile prin relaționarea cu lumea, prin călătorii, acumularea de informații dintr-un nou domeniu. Ai capacitatea de a te defini, de a contribui la propria dezvoltare personală, în ciuda adversităților venite din partea anumitor persoane care ți-au creat tot felul de nemulțumiri în plan afectiv. Este timpul să dai atenție aspectelor ce țin de studiile superioare, de spiritualitate, educație, împlinirea unei ambiții, vocații, creativitate. Va trebui să dai dovadă de multă prudență, în ceea ce privește călătoriile peste hotare, colaborările cu persoane de altă naționalitate. Din data de 23, chiar dacă îți este gândul la vacanță, vei căuta să profiți din plin de oportunitățile de progres în plan profesional. Pentru tine, deviza perioadei, este: „Secretul succesului în viață este să fii pregătit, atunci când a venit timpul.” Benjamin Disraeli

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu              
      În prima parte a lunii poți fi, de-a dreptul, răscolit având sentimentul că scotocești în zadar după „acul în carul cu fân”. Poate că lucrurile sunt mult mai simple iar problema nu este la celălalt, ci la tine. Este recomandat să-ți schimbi punctul de vedere, vis-a-vis de relație, să te poziționezi diferit. Ai sentimentul că, în relația de mariaj, sunt prea multe lucruri care au rămas nerostite, informații la care trebuie să ajungi neapărat. Este posibil să vorbim doar despre temeri nefondate, ceva care există în mintea ta lăsându-te pradă geloziei.
       Oricât de multe răspunsuri ai tot căuta, vis-a-vis de o relație de dragoste, nu le vei primi, în prima parte a lunii în analiză. Poți totuși să intri în posesia unor informații pe la jumătatea lunii, în urma unor certuri, contraziceri, atunci când fiecare este hotărât să spună ce își dorește de la celălalt.
       În preajma datei de 17 iulie este posibil să renunți la o relație sentimentală cu o persoană de altă naționalitate sau aflată pe alte meleaguri. Nu este exclus să renunți la o călătorie alături de partenerul de viață sau pot să apară tot felul de blocaje, limitări și să nu mai ajungi acolo unde ți-ai propus.  
       După data de 28 iulie este posibil să te implici într-o relație de amor în care primează, de fapt, interesul social, profesional, se va pune mai mult accent pe bani, bunuri materiale. Pentru relațiile de cuplu în care dragostea și sentimentele nobile primează iar respectul este reciproc, vor exista unele discuții tensionate la jumătatea lunii, atunci când vor fi aduse la lumină aspecte neglijate, uitate sau pur și simplu evitate din dorința de a păstra o oarecare stare de echilibru în relația de cuplu. Eventualele discuții de acum se datorează intervenției nefericite venită din partea unor rude, vecini.
       Dacă nu ești încă implicat într-o relație de mariaj atunci preferi să stai deoparte deocamdată, atunci când vine vorba despre asumarea de responsabilități în cadrul unei eventuale relații. Nu vei duce lipsă de admiratori din partea sexului opus.
       În prima parte a lunii este destul de multă agitație, neliniște la capitolul amor preferând totuși să nu ieși prea mult în evidență. În partea a doua a lunii preferi să te bucuri de viață, de iubire acordându-ți mai mult timp, lăsând sufletul deschis pentru o nouă dragoste. Atenție la posibila confuzie între dragoste și sexualitate!

Cariera si baniCarieră și bani            
       În această lună dai dovadă de multă energie, conștinciozitate reușind să atragi atenția superiorilor prin dedicarea ta.  Este recomandat să îți controlezi exprimarea pentru că există acum riscul de a jigni involuntar oameni de la care ai primit ajutor cândva, îndeosebi în intervalul 8 – 19 iulie. Va trebui să dai dovadă de mai mult altruism acordând ajutor în cadrul unui proiect comun, în colectivul de lucru.
       La mijlocul lunii se cam tensionează atmosfera în relația cu șefii fiind nevoit să apelezi la diplomație, la bun simț iar dacă ești deranjat de ceva atunci spune în față evitând să bârfești cu colegii lucruri pe care le regreți ulterior.
       După data de 28 iulie ai ocazia să revii asupra unor lucruri legate de carieră, reiei anumite negocieri sau ești chemat la un loc de muncă unde ai mai fost în trecut.
      Este o lună în care pot să apară unele conflicte cu asociații sau te gândești foarte serios să dai angajatorul în judecată pentru niște nedreptăți legate de locul de muncă. Te implici intens în tot felul de relații profesionale care vizează străinătatea, este posibil chiar să te gândești la un parteneriat internațional. Este o perioadă în care, chiar dacă vei câștiga mulți bani, la fel de mult vei și cheltui.

SanatateSănătate   
     Putem vorbi despre o lună în care este recomandat să nu exagerezi cu efortul fizic, uneori peste puterile tale, îndeosebi în prima parte a perioadei analizate. Te poți aștepta la unele probleme renale, dureri lombare, probleme digestive, există risc de accidentări, accidente vasculare, insolații, infecții ale sângelui.