Luna iulie 2019, Săgetător

Iulie 2019, Săgetător
009 Sagetator       Este o lună în care dai dovadă de ambiție și curaj în situațiile limită. Pentru tine nu există „nu vreau” sau „nu pot” astfel că ai șansa de a te construi printr-o continuă și profundă transformare acceptând cu sufletul deschis că „ceea ce nu te omoară, te întărește”. Continuă să te descoperi prin ceea ce clădești lăsând la o parte orgoliul și nedreptatea orientându-ți astfel propria conștiință către lucruri cu adevărat mărețe. Ești mult mai încrezător în propriile forțe iar acest lucru nu face decât să îți dea aripi pentru a zbura către zări necercetate de nimeni, până acum. Credință, iubire și speranță nu sunt doar cuvinte pentru tine, ci sunt țeluri demne de urmat. Deviza acestei perioade, pentru tine, este:  „Ceea ce am făcut pentru noi înșine moare în pace cu noi, ceea ce am făcut pentru alții și pentru lume rămâne și devine nemuritor.” Albert Pike

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu      
       În această lună ești ferm hotărât să acorzi mai multă atenție relației lăsând-o mai ușor cu obligațiile de serviciu și/sau prietenii iar, pe de altă parte, vor fi momente în care ai tendința de a „sufoca” partenerul prin tot felul de acuzații, mai mult sau mai puțin reale. O vacanță în doi, departe de casă, eventual pe alte meleaguri este binevenită, mai ales în partea a doua a acestei luni.
       Se poate vorbi și despre mai multe proiecte pe care le discuți cu partenerul de viață și care vizează casa, copilul, schimbări importante legate de gospodărie. Va trebui să acorzi o atenție deosebită la relația de mariaj, din data de 8 iulie, atunci când ești nevoit să pleci într-o călătorie îndepărtată sau partenerul de viață va face deplasări în interes de serviciu și de aici pot să apară tot felul de probleme de relaționare. Este recomandat să vezi care este, de fapt, motivul real al conflictului ivit, ce frustrări determină un astfel de comportament din partea partenerului  dar și a ta. Este posibil să insiști asupa unor subiecte din trecut care nu își mai au rostul. Ce a fost, a fost…
       Dacă ești singur atunci nu vei refuza „ofertele” venite din partea sexului opus, chiar dacă este vorba numai despre aventuri de scurtă durată. Atenție la riscul de a ajunge la certuri care au ca subiect principal relația de amor, sexualitatea. Este bine să cântărești cu atenție situațiile ivite, înainte de a lua o decizie.

Cariera si baniCarieră și bani      
       În această lună vei munci susținut pentru a primi banii de care ai nevoie pentru o vacanță mult dorită. Ai nevoie de susținere, de ajutor din partea familiei pentru a pune la cale anumite strategii care vizează locul de muncă sau o relație de afaceri, un parteneriat. Ai destul de multe de recuperat, la capitolul relație cu colegii și superiorii, reușind cu greu să revii la o situație mult mai favorabilă, din punct de vedere profesional.
       Tot în această perioadă putem să vorbim și despre noi oportunități de a-ți dezvolta și/sau valorifica propriile abilități primind susținere de la grupul din care faci parte, îndeosebi în ultima parte a lunii.
       După data de 8 iulie va trebui să fii mult mai prudent la actele, documentele, contractele pe care le semnezi și să nu te lași atras în activități care îți vor aduce realizări materiale pe termen scurt. Nu îți va lipsi diplomația, șarmul, tactul și buna organizare a timpului de lucru. Spre sfârșitul acestei perioade putem să vorbim despre un progres real în plan profesional, mai ales în privința unui parteneriat, o afacere personală. Nu sunt favorizate călătoriile în străinătate în interes profesional, în intervalul de timp 8 – 19 iulie.
       În această luna este recomandat bine să fii mult mai chibzuit, atunci când vine vorba despre bani, achiziții, plata unor taxe și impozite întrucât ești predispus la pierderi, răsturnări de situație, pe tot parcursul lunii.

SanatateSănătate
      Chiar dacă ești destul de prudent, atunci când vine vorba despre sănătate, aceasta nu te va împiedica totuși să te aventurezi în escaladări, sporturi extreme iar toate acestea te vor predispune la fracturi, entorse, intervenții chirurgicale. Atenție îndeosebi în preajma datei de 11 și 17 iulie.