Luna iulie 2019, Rac

Iulie 2019, Rac
004 Rac     În această perioadă se preconizează schimbări importante care vizează propria persoană, relația cu ceilalți oameni, punând mai mult accent pe ambiție, dorința de expansiune în plan personal și relațional, intenția de a progresa reușind să pui în lumină adevărata personalitate. Te poți aștepta la tot felul de teste, verificări legate de planul relațional dar și cel profesional. Din data de 23 a perioadei analizată pot să apară noi oportunități de valorificare a abilităților și talentelor de care dispui. Nu vei duce lipsă de creativitatate, inspirație, voință, putere de concentrare pentru realizarea propriului ideal. Totul este să îți asculți intuiția și sufletul, atunci când vine vorba despre luarea unor decizii importante. Deviza lunii, pentru tine, este: „Omului îi trebuie un vis ca să suporte realitatea.” Sigmund Freud

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu              
       Este vorba despre multă agitație, tendința către certuri, conflicte în cadrul relației de mariaj, nevoia dar și dorința de schimbare care ar putea să ducă la o reconfigurare totală a relației de cuplu, eventual la o despărțire. Este recomandat să privești cu sinceritate situația și să îți analizezi propriul suflet. Nu este exclus să observi acum diferența de mentalitate, să constați că nu mai ești „pe aceeași frecvență”, cu partenerul de viață.
      Din data de 19 pot să iasă la suprafață multe aspecte ascunse din relația de mariaj și să nu mai vrei să faci compomisuri, să treci cu vederea aspecte pe care le-ai tolerat, de-a lungul timpului. Cel mai probabil o să îți fie destul de greu să te decizi asupra drumului pe care vrei să-l urmezi. Cu siguranță te găsești la o răscruce de drumuri iar eclipsa de Soare din data de 2 dar și cea de lună din 17 iulie îți vor revela niște adevăruri dureroase dar profund transformatoare, legate de relația de cuplu.  
       Din a doua parte a acestei luni ai ocazia să te îndrăgostești, să dai startul unei noi relații de dragoste. Te poți aștepta și la o revenire asupra unei relații din trecut, o posibilă împăcare cu partenerul de viață, după o perioadă destul de agitată, plină de neliniște. Din păcate, această lună nu este favorabilă pentru a iniția o nouă relație de la care să ai mari așteptări. Este bine să reevaluezi relația deja existentă, să îți faci o analiză serioasă a propriului suflet, să observi ce vrei, de fapt, de la celălalt, cât ești dispus să oferi în plan sentimental.  
       În preajma datei de 30 te poți aștepta la certuri, reproșuri în relația de cuplu pe tema banilor, a cheltuielilor, decizii care le iei fără să te consulți cu partenerul de viață având ca subiect principal finanțele insuficiente.

Cariera si baniCarieră și bani              
       În această lună este recomandat să o lași mai ușor cu munca sau măcar să fii mai organizat, atent la detalii și să nu te grăbești să finalizezi o sarcină de  lucru, până când nu te consulți și cu alte persoane cu mai multă experiență. Ești predispus la greșeli, rătăcirea de acte, documente importante, pierderi de bani, îndeosebi la mijlocul lunii. Dai dovadă de curaj și inițiativă, ai dorința de a demonstra că poți deveni un bun coechipier în colectivul de muncă.  
       După data de 8 iulie nu este o perioadă favorabilă pentru a semna un nou contract de muncă sau pentru a reveni la un loc de muncă unde te simțeai avantajat, din mai multe puncte de vedere. În preajma datei de 11 iulie se cere mai multă prudență la locul de muncă și în relația cu colegii existând riscul ca, de la simple glume, să ajungi la certuri destul de aprinse. Totul  depinde de cât de dispus ești să lași de la tine.
       Dacă ești deja implicat într-o afacere persoanlă, în această lună apar tot felul de modificări, chiar și legislative, care se pare că nu prea te avantajează. Poate fi vorba și despre o schimbare de direcție, încercarea de a obține un nou împrumut sperând ca, în acest fel, să mai echilibrezi oarecum balanța financiară.
       Nu îți face prea mari iluzii în ceea ce privește o eventuală colaborare întrucât ești predispus la dezamăgiri!

SanatateSănătate
       În această lună ești plin de energie și dornic să evoluezi în plan profesional. Atenție la predispoziția către accidente, arsuri, probleme digestive, fracturi, insolații, accidente, chiar și operație chirugicală. Starea de nervozitate și neliniște te poate predispune la insomnii, probleme care țin de tensiunea arterială ori deficiențe în funcționarea normală a ficatului, îndeosebi în preajma datei de 10 și 19 iulie.