Luna iulie 2019, Pești

Iulie 2019, Pești
012 Pesti       Este o perioadă plină de  energie și creativitate având șansa de a-ți manifesta din plin calitățile. Este posibil să te remarci mult mai ușor, să atragi norocul de partea ta. Ești înclinat să răsfeți prea mult propriul copil sau persoana iubită iar de aici pot să apară tot felul de conflicte. Va trebui să-ți dozezi energia și să o concentrezi către un anumit domeniu, poate chiar ai ocazia să descoperi acum un hobby care te poate face să te simți împlinit. Din data de 23 te vei preocupa mai mult de propria sănătate dar și de obligațiile profesionale. Deviza ta, pentru luna analizată aici, este: „Nu este nevoie de vreun motiv pentru a iubi.” Paulo Coelho

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu            
       Putem să vorbim despre o lună destul de armonioasă în relația de cuplu. Reușești să vezi partea frumoasă a relației, ba chiar ai sentimentul că te îndrăgostești din nou trăind momente de pasiune adevărată, alături de partenerul de viață. Nimic nu mai pare prea dificil reușind să alungi starea de pesimism, cât timp ai alături de tine un prieten de nădejde. Atenție însă la modul în care îți exprimi propriile gânduri, dorințe sau poate că partenerul de viață nu reușește să își exprime sentimentele reale și de aici să apară tot felul de confuzii, certuri din nimic. Este posibil ca și oboseala de la locul de muncă să își pună amprenta asupra relației de mariaj și astfel să ajungi la probleme de comunicare în relația de cuplu. Se va discuta în principal despre bani, despre modul în care au fost cheltuiți aceștia, despre eventuale investiții făcute în trecut și care au provocat pierderi financiare în bugetul familiei.
       O perioadă favorabilă în relația de mariaj ar fi spre sfârșitul lunii, atunci când ai ocazia să petreci momente frumoase alături de partenerul de viață, plecând într-o călătorie sau pur și simplu reușind să petreceți mai mult timp împreună.
       Este o lună plină de pasiune, de entuziasm în plan amoros iar aceasta te poate împinge destul de ușor către aventuri, relații superficiale cu parteneri de sex opus. Există riscul de a te compromite, de a cădea în „plasa” unei persoane de sex opus de la locul de muncă care caută cu tot dinadinsul să îți „sucească mințile”, îndeosebi în intervalul 2 – 19 iulie. Este recomandat să-ți asculți intuiția și să nu te lași amăgit de promisiuni deșarte. Se poate vorbi despre o iubire neașteptată dar care îți va provoca o mare suferință, te va dezamăgi.

Cariera si baniCarieră și bani            
       Din data de 2 iulie ești predispus la certuri serioase, reproșuri, acuzații în relația cu colegii de muncă. Este nevoie de foarte multă răbdare din partea ta pentru a reuși să faci față situațiilor tensionate. Nu este o perioadă favorabilă pentru a demara proiecte profesionale ambițioase.  
      În intervalul 2 – 19 iulie se reiau anumite discuții neplăcute care vizează colectivul de muncă, eventuale schimbări pe care ești nevoit să le faci, vis-a-vis de serviciu. Poți să revii la un loc de muncă pe care l-ai abandonat de curând. Cert este că te poți aștepta la schimbări importante în plan profesional. Te poți aștepta ca, pe acest fond tensionat de la locul de muncă, să apară noi oportunități de a găsi un loc de muncă, mult mai avantajos, eventual în străinătate sau în cadrul unei firme cu capital străin.
       Planul financiar trece printr-o reevaluare serioasă, posibile pierderi neașteptate fiind important să dai dovadă de mai multă prudență, atunci când vine vorba despre cheltuieli.

SanatateSănătate        
       Este vorba despre o lună în care va trebui să acorzi o atenție deosebită la eventualele probleme care țin de inimă, circulația sângelui dar și unele probleme legate de încheieturi, oase, căile respiratorii. Te poți aștepta la recidivarea unei probleme mai vechi de sănătate. Ai nevoie de mai multă odihnă și să o lași mai ușor cu nopțile petrecute prin cluburi de noapte sau la tot felul de petreceri. De evitat consumul excesiv de alcool și cafea.