Luna iulie 2019, Leu

Iulie 2019, Leu
005 Leu    În această lună vei pune mai mult accent pe eul interior fiind momentul potrivit să te eliberezi de balastul emoțional, de ceea ce te ține blocat pe o direcție nu tocmai bună. Simți nevoia să stai mai retras, să te relaxezi, să visezi la o lume ideală, să îți dedici mai mult timp domeniului spiritual, discuțiilor de natură filosofică. În intervalul 8 – 19 iulie va trebui să fii mult mai prudent la ce spui, la documente, acte oficiale, contractele pe care le semnezi.  Ești într-o continuă alergare din dorința de a rezolva cât mai multe probleme care țin de acte, documente, studii, călătorii importante în interes profesional. Din data de 23 ești mult mai deschis și preocupat de propria persoană, cauți noi posibilități de a te relansa, de a ieși în evidență. Îți este mult mai ușor să rezolvi acum unele probleme care țin de planul personal. Urmează o perioadă de oportunități de dezvoltare în plan rerlațional, îndeosebi spre sfârșitul lunii. Deviza lunii, pentru tine, este: „Învățătura nu se obține prin șansă. Trebuie căutată cu ardoare și ferventă sârguință.” Abigail Adams

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu           
       Este o lună plină de agitație, simți nevoia de schimbare ce vizează planul relațional, mariajul. Vrei altceva, sperând la ceva mai bun. Caută să te eliberezi de trecut, de persoane care nu au plecat definitiv din viața ta și iată că revin acum în forță să te testeze, să vadă ce sentimente mai ai, dacă se poate reveni la ce a fost cândva.
       Este o perioadă în care ești ocupat de obligațiile de serviciu astfel că există riscul de a neglija relația de cuplu iar acest lucru nu va face decât să atragă nemulțumiri din partea partenerului de viață. Din data de 2 iulie ești mult mai pasional manifestându-te direct, poate prea impulsiv, debordezi de energie, ai dorința de a impresiona sexul opus. Pui mai mult accent pe latura senzuală, intimă a relației. Nu este exclus să dai startul unei relații de amor secretă și astfel să ajungi într-o oarecare dilemă neștiind prea clar ce alegeri să faci. Nu vrei să renunți la nimeni, nici la partenerul de viață dar nici la o eventuală iubită pe care o ții departe de ochii lumii.
      Dacă nu ești încă implicat într-o relație de dragoste stabilă atunci sunt acum șanse reale de a te bucura de o mai mare atenție venită din partea sexului opus, îndeosebi spre sfârșitul lunii.   
       Din data de 25 ale lunii sunt șanse destul de mari să ajungi la conflicte serioase legate de aflarea unor informații secerete care vizează relația de cuplu. Se recomandă o mai mare deschidere către partenerul de viață, mai multă înțelegere, atenție la ceea ce ți se spune.
       În ultimul decan al acestei luni urmează o perioadă de reevaluări, reveniri, în încercarea de a repara sau de a te desprinde dintr-o relație de mariaj. Cert este că nu știi prea clar ce vrei sau încotro se îndreaptă relația de mariaj.
       Se cere prudență în relația de amor, în preajma datei de 30, atunci când este posibil să te confrunți cu momente de dezamăgire venite din partea unei persoane dragi, eventual a partenerului de viață.

Cariera si baniCarieră și bani            
       Începutul lunii îți aduce promisiuni frumoase legate de carieră și bani. Din data de 2 iulie însă va trebui să nu exagerezi, atunci când vine vorba despre chelutieli, ba chiar să încerci să pui bani deoparte pentru zile mai puțin bune, din punct de vedere financiar.
     Va trebui să acorzi o atenție specială la relația cu colegii de serviciu dar și cu superiorii în preajma datei de 17 iulie. Este posibil să apară și unele probleme care țin de organizare, de planificare a timpului de care dispui pentru a face față solicitărilor. Fii mult mai atent, atunci când vine vorba despre relația cu superiorii, îndeosebi la jumătatea lunii.
       Sunt favorizate participarea, asocierea în cadrul unor grupuri de lucru având loc acum o consolidare a imaginii tale publice prin intermediul prietenilor. Nu te entuziasma prea tare, dacă ți se face vreo propunere de colaboare cu persoane aflate la distanță, eventual în străinătate! Privește dincolo de aparențe!
       La sfârșitul lunii se cere o revizuire serioasă a propriului buget. Nu este exclus să primești bani din urmă, o eventuală despăgubire financiară venită de pe urma unui parteneriat, o afacere finalizată cu ceva timp în urmă sau de la un vechi loc de muncă. Nu este o perioadă favorabilă pentru a da startul unei afaceri personale, îndeosebi în a doua parte a lunii.

SanatateSănătate
       Există acum un risc crescut de afecțiuni ale sistemului digestiv, stări febrile, arsuri, insolații, probleme ale pielii dar și posibile probleme cardiace, dureri lombare, accidente în zona gambelor, glezne. Este recomadată evitarea implicării în activități care te solicită excesiv pentru că ești predispus la tăieturi, răniri, accidentări, există și pericolul de înec, mai ales în preajma datei de 11 și 17 iulie precum și în a doua parte a lunii. Este o lună în care vei resimți din plin efortul mental și fizic depus în ultima perioadă.