Luna iulie 2019, Gemeni

Iulie 2019, Gemeni
003 Gemeni      În această lună de vară încerci să clarifici unele aspecte ce țin de resursele de care dispui, fie că este vorba despre resurse materiale sau de abilități, talente de care dispui pentru a da o nouă valoare vieții. Se pare că apar noi șanse de a atrage mai multe venituri în contul personal dar așa cum vin banii se și duc. Este o perioadă de restricții, de cheltuieli neprevăzute, de reorganizare și rediscutare a unor parteneriate, colaborări sau chiar de reanalizare a relației de cuplu. Din data de 23 vei pune mai mult accent pe relația cu rudele apropiate dar și pe comunicare și nevoia de a călători, de a acumula noi informații dintr-un nou domeniu de viață. Este posibil să dorești urmarea unor studii, obținerea unei diplome care să te ajute să primești un nou job. Deviza ta, pentru această perioadă, este: „Dacă acționez în conformitate cu propria inimă, ceilalți nu vor înțelege de ce trec prin viață cu un surâs”Anonim

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu             
       În această lună ai sentimentul că, fie nu ești înțeles de către partenerul de viață, fie tu nu ai răbdarea necesară pentru a asculta ce spune celălalt. Parcă ai fi în contratimp, vrei să faci multe lucruri în același timp sau spui una și gândești cu totul altceva. Așa că mare atenție la ce anume și cum spui, îndeosebi în prteajma datei de 10 iulie, atunci când ești predispus la certuri, decizii luate la nervi în relația de cuplu.
       Reușești să readuci starea de echilibru în relație, îndeosebi în a doua parte a lunii, atunci când ai ocazia să te bucuri de momente de pasiune, romantism, de încredere și o bună comunicare cu partenerul de viață. Ar trebui să fii mult mai atent la modul în care îți exprimi propriile gânduri, dorințe, așteptările pe care le ai de la partenerul de viață, mai ales spre sfârșitul lunii, atunci când este posibil să ajungi la probleme de comunicare în relația cu partenerul de viață datorită unor rude, vecini.
      Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă te gândești să dai startul unei relații de lungă durată. Sunt șanse sporite de a te îndrăgosti și a găsi perechea potrivită, totul este să fii mult mai încrezător în abilitățile proprii de a atrage atenția sexului opus.
       În preajma datei de 20 iulie se amplifică o relație de iubire și astfel ai toate șansele să trăiești o iubire înfocată, plină de pasiune. Nu îți va fi deloc greu să atragi atenția pentru că vei reuși destul de bine să te pui în valoare, prin felul în care vorbești și atitudinea dezinvoltă, plină de șarm de care vei da dovadă.

Cariera si baniCarieră și bani              
       Urmează o perioadă favorabilă, din punct de vedere profesional, având parte de colaborări, care de care mai fructuoase dar și de șansa de a te implica în parteneriate de lungă durată și foarte profitabile. Atenție însă la acte, eventuale contracte de colaborare pe care le semnezi.  În prima parte a lunii este recomandat să profiți de creativitate, inspirație și oportunitatea de a fi parte activă în activități profitabile, din punct de vedere financiar dar care presupun un consum sporit de energie fizică și mentală. În preajma datei de 10 va trebui să fii mult mai prudent, în ceea ce privește cheltuielile, eventualele achiziții pe care vrei să le faci întrucât ești predispus la pierderi financiare, răsturnări de situație datorate și unei intervenții venite din partea unor dușmani ascunși sau persoane care îți vor răul. Totul este să nu exagerezi și să te bazezi pe abilitățile tale de bun negociator.
            Spre sfârșitul lunii ai ocazia să faci o reevaluare serioasă a bugetului de care dispui. Se cere mai multă precauție, în ceea ce privește un eventual împrumut pe care vrei să îl faci unor amici care nu merită încrederea ta. Nu este exclus să apară discuții despre o moștenire sau unele drepturi bănești care ți se cuvin în urma unui partaj.  
       În ceea ce privește cariera este posibil să îți fie date peste cap anumite proiecte profesionale și reușești cu greu să te reorganizezi astfel încât să găsești un (nou) job care să îți fie pe plac. Este o perioadă în care ar fi cazul să îți asculți intuiția și să aștepți o perioadă mult mai favorabilă pentru a schimba locul de muncă sau pentru a încerca să ocupi un post mai bine plătit.
       Te poți aștepta la probleme, certuri, reproșuri, stres, impulsivitate în relația cu colegii de muncă, îndeosebi în preajma datei de 10 și spre sfârșitul lunii. Este recomandat să acționezi cu tact și mai ales să nu spui ce gândești, cu adevărat, despre anumite situații care ți se par a fi împotriva propriilor interese profesionale.

SanatateSănătate
       Este o perioadă destul de tensionată și care poate să-ți creeze unele probleme care țin de sistemul digestiv. Există predispoziția la insolații, migrene, nevralgii, accidente vasculare sau probleme care țin de tensiunea arterială, la mijlocul dar și spre sfârșitul lunii. Este nevoie de mai multă relaxare, departe de problemele cotidiene. Este recomandat să reiei anumite analize medicale sau să fii mult mai atent la tratamentul care îți este recomandat.