Luna iulie 2019, Fecioară

Iulie 2019, Fecioară
006 Fecioara     În această lună te preocupi mai mult de relația cu prietenii, îți faci noi cunoștințe, asocieri, te integrezi mai ușor în cadrul unui nou grup, o asociație. Mergi mai des la plimbare cu prietenii, ieși la spectacole, se intensifică relația cu clienții, cu publicul. Este timpul să faci o schimbare importantă ce vizează un proiect, un ideal de viață. Ești pregătit să aperi interesele unui grup, o asociație din care faci parte. Din păcate vei ajunge să constați că exact cei cărora le-ai fost de un real folos, vor face un pas înapoi, atunci când ai nevoie de sprijinul lor. Este o lună în care sunt testate relațiile de prietenie dar și planul sentimental, în general. Totul depinde de perspectiva din care alegi să privești viața și oamenii. Din data de 23 parcă se mai liniștesc lucrurile în relația cu grupul din care faci parte preferând să alegi starea de solitudine. Poate chiar te decizi să pleci într-o scurtă vacanță. Deviza acestei perioade este: „Viața însăși este magie iar dacă nu crezi asta, măcar încearcă să o trăiești ca pe ceva magic.” Albert Einstein

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu            
       Ești dispus  să reiei o relșație de dragoste sau de cuplu revenind la vechile sentimente, trăiri, cu riscul de a retrăi aceeași dezamăgire de care ai mai avut parte și în trecut. Eclipsa de Soare din data de 2 iulie și cea de Lună din data de 17 iulie activează puternic relațiile de iubire și prietenie aducând în calea ta o relație de iubire de natură karmică. Ai sentimentul că se repetă anumite aspecte care țin de planul amoros.
       Mercur aflat în mers retrograd prin casa dușmanilor ascunși dar și a secretelor, în intervalul 8 – 19 iulie, are multe lucruri de răscolit, de analizat, de readus în vedere, ba chiar ai ocazia să intri în posesia unor secrete legate de relația de cuplu. Din data de 19 iulie va trebui să fii mult mai prudent la o relație de prietenie de la care aveai mari speranțe că s-ar putea transforma în ceva mai mult, eventual într-o relație de dragoste.
       Lucrurile stau bine în cadrul relației, cât timp ești invitat în vacanță sau la plimbări romantice preferând totuși să pui accentul pe latura practică. Ești preocupat să rezolvi anumite probleme care țin de o relație de amor sau tot ce implică creativitate, investiții, petrecere a timpului liber. Te poți aștepta la tot felul de discuții neplăcute în relația cu familia sau cu persoane apropiate având ca subiect principal bârfa, acuzațiile nefondate, reproșuri, neîncredere.
      În ceea ce privește relația de mariaj ai ocazia să privești lucrurile cu mai multă maturitate, chiar dacă vor mai exista și contraziceri, tendința de a considera că celălalt trebuie să îți ofere mai mult pentru că așa se cuvine. Ai tendința să fii mult mai posesiv, gelos, critic reușind cu greu să te faci înțeles, îndeosebi în a doua parte a acestei luni. Nu trebuie să uiți că, într-o relație de mariaj, vorbim despre doi iar pentru a reuși să ajungeți la echilibrul și liniștea necesare trebuie să înveți cum să oferi, să dăruiești iubire, afecțiune. Este foarte posibil ca unii dintre prietenii comuni să joace un rol destul de important în aplanarea unor eventuale conflicte din cadrul relației de cuplu.
       Spre sfârșitul lunii se mai clarifică oarecum situația care vizează o relație de dragoste pe care ai inițiat-o de curând.

Cariera si baniCarieră și bani                 
       În plan profesional, ai sentimentul că ești dat la o parte de către ceilalți sau nu ești apreciat la adevărata valoare. Este o lună tensionată fiind nevoie de foarte multă răbdare, calm și o bună organizare a timpului de lucru. Este o perioadă importantă în plan profesional, în ceea ce privește posibile schimbări, reevaluări a locului de muncă și a relației cu colegii.
     Din data de 3 iulie apar noi șanse de a da startul unor noi colaborări, asocieri fiind important să reiei anumite discuții, să revii asupra unor idei sau să faci anumite corecții printre documente importante. Nu este o lună favorabilă pentru a face schimbări importante, atât în plan profesional, cât și în ceea ce privește o afacere personală.
    Ești mult mai conștient acum că, datorită unei atitudini binevoitoare, deschisă reușești să atragi succesul și, implicit, banii de care ai nevoie. Au loc multe tratative, discuții secrete cu oameni care dețin funcții de răspundere, persoane de la care ai multe de învățat și care sunt gata să te susțină în demersurile tale.
Este o lună în care, cât timp îți urmărești perseverent propriul țel, ai șanse reale să realizezi ceea ce ți-ai propus. În preajma datei de 17 este recomandat să asculți și de intuiție și să eviți demararea  unui proiect important, legat de carieră de la care sperai că îți va aduce profituri consistente.
       Pentru a reuși să ajungi la câștigurile de care ai mare nevoie este important să intervii cu promptitudine, îndeosebi pe la mijlocul lunii, evitând totuși să semnezi acte importante, în intervalul de timp 2 – 30 iulie. Nu te baza pe promisiunile care ți se fac acum și evită investițiile de orice fel.

SanatateSănătate
       Te poți aștepta la probleme de sănătate în preajma datei de 9 fiind vorba despre posibile accidente, probleme de natură cardiacă, tensiune arterială. Reușești să păstrezi controlul asupra eventualelor probleme cu care te confrunți de ceva timp. Totul este să duci o viață echilibrată, să faci mai mult sport, mișcare în natură. Din data de 17 va trebui să acorzi mai multă atenție la eventualele probleme cardiace, infecții, probleme care țin de migrene, insomnii sau disfuncții ale ficatului. De reținut faptul că majoritatea problemelor cu care te poți confrunta se datorează stresului, ambiției de a finaliza cât mai rapid anumite proiecte.