Luna iulie 2019, Berbec

Iulie 2019, Berbec
001 Berbec         În această lună se anunță schimbări semnificative care vizează casa, proprietatea, bunurile impobiliare, aspecte ce țin de relația cu familia, părinții, mama. Călătorești mai mult în locurile natale, eventual pui la cale o revenire în țara natală. Ai acum capacitatea de a-ți sonda și înțelege cele mai profunde trăiri dar și de a te concentra pe finalizarea unor proiecte care țin de casă, gospodărie, renovări, reparații. Se reiau discuții importante legate de patrimoniu, îndeosebi din data de 8 iulie. Ai tendința să fii certăreț, să îți dai dreptate cu orice preț ceea ce poate conduce la conflicte greu de gestionat, îndeosebi în preajma datei de 10 iulie.  Din data de 23 pui mai mult accent pe relația cu propriul copil, pe creativitate, iubire. Este posibil să primești o veste bună legată de copil, o eventuală sarcină, naștere, iei hotărârea de a concepe un copil. Nu vei duce lipsă de inspirație, în cazul în care te-ai hotărât să publici o carte, să prezinți o lucrare importantă în fața unui public remarcându-te prin spontaneitate, dorința de a străluci, de a te face remarcat de către sexul opus. Deviza ta, pentru această lună, este: „În bunăstare se află și o parte din libertatea nemăsurată.” Nicolae Mareș

Dragoste, relatia de cuplu
Dragoste – Relația de cuplu             
       Este o lună în care vei pune mare preț pe iubire și înțelegere în cadrul relației de mariaj. Nu vor lipsi tentațiile, dorința de a imprsiona, atrage atenția sexului opus, așadar este nevoie de atenție, mai ales dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu, pentru că ești predispus la trădare, dezamăgire în relația de cuplu.
În relația de mariaj, chiar dacă vor mai exista și discuții în contradictoriu având ca subiect principal propriul copil, reușești să mai exchilibrezi oarecum situația, spre sfârșitul lunii. Nu forța totuși nota, ci fii precaut, în cazul în care vrei să faci schimbări prin casă, să achiziționezi ceva scump, fără să colaborezi cu partenerul de viață.  
            Din data de 8 iulie ești dornic să iubești și să fii iubit având ocazia să dai startul unei noi relații de amor, cu un coleg de muncă sau poate chiar revii asupra unei relații de dragoste. Ai sentimentul că este vorba despre o întâlnire de destin căreia trebuie să îi acorzi o atenție deosebită. Ești plin de pasiune, dornic să-ți manifești sentimentele, dorințele punând mare preț pe ceea ce poate să îți ofere partenerul de viață, în plan sentimental.
            A doua parte a lunii se poate dovedi de-a dreptul fierbinte, la capitolul iubire și implicare emoțională acceptând că viața poate fi trăită mult mai plăcut în doi, atunci când pui pe primul plan dragostea.
            Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci ai toate șansele de a te bucura, spre sfârșitul lunii, de fiorii unei iubiri trăită cu pasiune, presărată cu momente romantice, plimbări sub clar de Lună sau la malul mării, într-un cadru care sporește chiar și mai mult dorința de a iubi și de a fi iubit.
În această lună de vară treci prin tot felul de trăiri contradictorii, ai tendința de a fi posesiv, gelos în relația de dragoste pentru ca, în unele momente, să vrei să fii lăsat în pace adoptând o atitudine mult prea independentă, nepăsătoare. 
            La sfârșitul lunii ești predispus la situații imprevizibile, în ceea ce privește o relație de amor. Este bine să fii mult mai prudent și să o lași mai ușor cu promisiunile care oricum nu vor putea fi ținute din diferite motive, chiar și independente de tine.

Cariera si baniCarieră și bani        
       Este o lună plină de agitație având mai mult chef de relaxare decât de muncă. Din data de 8 iulie se reiau discuțiile, fie despre un loc de muncă unde ai mai lucrat cândva, fie despre un proiect profesional pe care l-ai abandonat și acum trebuie reluat.
Se anunță o perioadă plină de tensiune, nesiguranță, tot felul de evenimente care te vor solicita peste măsură reușind cu greu să faci față presiunilor venite din partea șefilor și chiar a colegilor de muncă.
Nu este o lună tocmai favorabilă pentru a semna vreun contract de colaborare sau pentru a face vreo schimbare de anvergură în carieră. Este momentul să observi, să analizezi singur situațiile cu care te confrunți și să amâni luarea deciziilor pentru luna august. Pe de altă parte se anunță schimbări inevitabile la nivel de conducere ceea ce te-ar putea afecta, mai mult sau mai puțin direct, în plan financiar și nu numai.  
            În a doua parte a lunii sunt șanse mult mai mari să te bucuri de inspirație, creativitate, ai destule idei ingenioase care te vor plasa cu un pas înaintea oricărui adversar. Spre sfârșitul lunii este recomandat să fii mult mai prudent, în ceea ce privește relația cu colegii. Nu este momentul potrivit pentru a da startul unui nou proiect pe care vrei să îl desfășori în echipă.
            Este o lună importantă, în privința relațiilor de serviciu, carieră, parteneriat fiind nevoie de multă prudență și diplomație, îndeosebi dacă ești foarte hotărât să dai startul unei afaceri personale.
            Planul financiar este mult mai bine aspectat în a doua parte a lunii. Totul este să fii mult mai atent la contractele pe care le semnezi, la modul în care negociezi și profiți de noile oportunități de progres în plan profesional.

SanatateSănătate      
       Este recomandat să eviți excesul de muncă, mâncare sau alcool. La jumătatea perioadei analizată aici vei resimți o puternică devitalizare, un sentiment de „nu mai rezist mult”. Ai nevoie de o vacanță, chiar și una scurtă. Atenție la eventualele accidente, posibile fracturi, iritații, insolație, la jumătatea lunii. La sfârșitul perioadei se mai liniștesc oarecum lucrurile și reușești să iei o pauză de relaxare, să faci mai multe plimbări în mijlocul naturii.