Luna iulie 2019, Balanță

Iulie 2019, Balanță
007 Balanta       În această lună se pare că îți iei foarte în serios rolul social, cariera, obligațiile care țin de locul de muncă. Nu vei duce lipsă de acuzații venite din partea unei organizații din care faci parte sau din partea unor prieteni care au avut grijă să se folosească de informațiile tale pentru a te defăima, denigra în plan social. Îți asumi destul de multe responsabilități pe care încerci să le rezolvi cu brio, numai că ai senzația că bați pasul pe loc sau că dai înapoi „ca racul”. Prima parte a acestei luni se poate dovedi tensionată, la capitolul relații interumane, carieră, relația cu propria familie încercând, în ciuda acestor limitări, să te remarci în mediul de lucru, să te afirmi, să lupți pentru a-ți împlini un ideal în plan profesional. Din data de 23 ai ocazia să joci rolul de lider în cadrul unui grup din care faci parte sau poți să revii asupra unor înțelegeri, proiecte, asupra unor aspecte ce vizează împlinirea unui țel măreț. Ai șansa de a-ți face mult mai ușor publicitate, ceea ce te va ajuta să atragi succesul de partea ta. Deviza acestei luni, pentru tine, este: „Nu toți cei care rătăcesc sunt pierduți.” J R R Tolkien

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu               
       În această lună este bine să găsești un echilibru clar între obligațiile care țin de carieră și cele de mariaj. Nu este cazul să exagerezi cu nimic, mai ales dacă alegi să  te implici într-o relație extraconjugală, îndeosebi din data de 8 iulie.
      Sunt aduse la suprafață tot felul de nemulțumiri care țin de relația de mariaj, de eventuale investiții legate de casă, proprietate, despre discuții pe care le-ai tot avut, vis-a-vis de anumite cheltuieli, despre eventuale neplăceri de la serviciu, tot felul de nedreptăți venite din partea unui șef. Cert este că nu e bine să exagerezi, ci acordă atenție lucrurilor care contează cu adevărat pentru relația de cuplu. Ai mai multă nevoie de atenție venită din partea persoanei iubite, în același timp este bine să conștientizezi că primești cât ți se cuvine.
       Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj, fie ajungi în punctul în care vrei să renunți definitiv la relație, fie îți exprimi nemulțumirile încercând să găsești soluții clare și să reechilibrezi astfel relația. Cele mai multe răspunsuri le vei primi îndeosebi după data de 8 iulie. Călătoriile făcute împreună, proiecte la care contribuiți amândoi ar putea să ducă la realizări care vor consolida relația. Este posibil să descoperi că în orice situație rea, neplăcută se poate ascunde, de fapt, și ceva bun, constructiv, ceva care să te ajute să te redescoperi, să vezi ce anume mai ai de schimbat, de cizelat în privința propriei atitudini.
       Dacă nu ești implicat încă într-o relație de cuplu stabilă există posibilitatea de a-ți găsi viitorul partener în cadrul unui grup de prieteni sau în asociația din care faci parte, îndeosebi după data de 28 iulie.
       Cert este că, oricât de mult ți-ai dori să ai o lună de echilibrată, din punct de vedere amoros, se pare că lucrurile nu stau chiar atât de grozav. Dacă te îndrăgostești subit în prima parte a lunii ai toate șansele să rupi relația de amor în a doua parte a acestei luni. Este o perioadă fierbinte la capitolul relație de dragoste, plină de peripeții.

Cariera si baniCarieră și bani      
       Ai planuri mărețe în minte, atunci când vine vorba despre carieră dar vei avea ocazia să constați că multe dintre proiectele și ideile tale tind să fie răsturnate, pe la mijlocul perioadei analizate. Dar în ceea ce va rămâne în picioare de pe urma testelor chiar merită să investești timp și energie pentru a face o schimbare de proporții care ar putea avea impact pe termen îndelungat.
       Nimic nu este întâmplător! Lasă-te ghidat de suflet dar și de experiența dobândită în plan social și profesional și vei vedea cât de bine se vor lega lucrurile și în carieră, îndeosebi spre sfârșitul lunii.
       La jumătatea lunii te poți aștepta la unele conflicte în relația cu superiorii. Pe tot parcursul perioadei în discuție ești predispus la cheltuieli excesive, ai tendința de a investi bani în mai multe domenii.
      Nu vei duce lipsă de curaj, diplomație și voința necesare pentru a merge „până în pânzele albe” să-ți atingi scopul propus, dar va trebui să înveți și cum să renunți la lucrurile care te încurcă. Există tendința de a-ți risipi energia în prea multe activități, domenii, parteneriate iar asta nu va face decât să-ți abată atenția de la detaliile care contează. Va trebui să acorzi o atenție deosebită la orice fel de contracte intenționezi să semnezi și au legătură cu cariera, îndeosebi din data de 19 iulie.

SanatateSănătate
      În această lună stai bine la capitolul sănătate debordând de energie, chef de plimbări, distracții alături de prieteni. În preajma datei de 11 și 19 iulie este recomandat să dai dovadă de prudență pentru că ești predispus la accidente, probleme digestive, intoxicații, insomnii, stres, epuizare fizică și mentală. Atenție și la eventualele probleme renale  în preajma datei de 17 iulie.