Luna ianuarie 2023, Pești

Ianuarie 2023, Pești
012 Pesti    Deviza ta, în această lună, este: „Dragostea este spațiul și timpul măsurate cu inima.” Marcel Proust
  În această lună preferi să pui mai mult accent pe relația cu prietenii, socializezi, interacționezi cu oameni noi, interesanți, te inscrii în cadrul unei (noi) asociații, un grup, investești timp și energie în cadrul unui grup de prieteni. În această perioadă ești mult mai preocupat de soarta celorlalți, de modul în care ai putea să îi ajuți, cu sfaturi sau chiar financiar. Prima parte a lunii este mai puțin favorabilă pentru a lansa noi proiecte menite să îți afecteze bugetul. Te remarci în anturaj atrăgând prin atitudinea destinsă, umor, ai ocazia să dai startul unor relații de prietenie de bun augur.
            Încă de la începutul lunii ești preocupat să mergi la tot felul de întâlniri cu prietenii, la petreceri de la care nu va lipsi nici partenerul de viață, care se pare că nu prea este entuziasmat de modul în care abordezi relația de cuplu. Se prefigurează schimbări importante de anturaj având șansa de a da startul unei relații de amor secrete, îndeosebi în prima parte a lunii. 
            Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu preferi să stai departe de lume, prieteni bucurându-te de momente deosebite petrecute în doi. Se poate vorbi acum despre călătorii, conversații și planuri de viitor derulate în comun. Este momentul să pui la cale, alături de partenerul de viață, strategii care vizează un proiect important. Este foarte posibil ca partenerul de viață să aibă idei mult mai pragmatice, vis-a-vis de proiectele comune de viitor și să știrbească oarecum din idealismul tău.
           În preajma datei de 15 ianuarie pot apărea certuri foarte serioase în relația de cuplu, pe tema unor relații de prietenie sau vis-a-vis de rudele apropiate. Trebuie doar să îți schimbi atitudinea, să adopți un nou mod de a relaționa în cadrul relației de mariaj. În preajma datei de 18 ianuarie ai ocazia să intri în posesia unor informații secrete, menite să facă lumină în aspecte neclare, care vizau relația de cuplu. Porți discuții de taină, pui la cale tot felul de activități legate de casă, familie, aspecte care vizează schimbările pe care vrei să le faci în propria gospodărie.
            În această lună este momentul oportun să pui capăt definitiv unei relații de dragoste pentru a face loc alteia, mult mai promițătoare, îndeosebi în a doua parte a perioadei. Ai multe întrebări la care nu prea poți să găsești răspunsuri preferând să te lași purtat de iubire, dorințe și pasiune. Este indicat să privești viața cu mai multă încredere în viitor și în propriile forțe și să te bazezi pe ceea ce îți spune sufletul, dacă vrei să dai startul unei (noi) relații sentimentale.
            Este momentul să constați, în ceea ce privește cariera, că ai progresat foarte mult și că este timpul să îți asumi noi responsabilități și să te bucuri de susținerea venită din partea unor superiori. Nu este  exclus să iei decizia de a schimba domeniul profesional și de a te perfecționa având ocazia să obții un loc de muncă mult mai avantajos, din punct de vedere financiar. Se poate vorbi, nu doar despre șansă, noroc, dar și muncă, ocazia de a-ți demonstra abilitățile, talentul, resursele intelectuale, creativitatea de care dispui. Te faci remarcat mult mai ușor de către superiori, știi ce poți și până unde astfel că nu îți este teamă de competiție. Acordă atenție însă la problemele de relaționare cu șefii, îndeosebi în preajma datei de 8 ianuarie, atunci când se poate ajunge destul de ușor la certuri, reproșuri, acuzații, eventual poți să iei decizia bruscă de a-ți da demisia.
           În această lună nu prea te poți baza pe promisiunile prietenilor sau ale unui un grup, o asociație din care faci parte pentru a reuși să concretizezi un proiect profesional ambițios. Nu sunt favorabile negocierile pentru a obține un contract avantajos, din punct de vedere financiar, îndeosebi în prima parte a lunii. De evitat luarea deciziilor care țin de bani, contracte în preajma datelor de 8, 12 și 15 ianuarie.
          Este o lună de reevaluare, de revenire asupra unor aspecte care vizează relația cu ceilalți dar și în privința a tot ceea ce ține de bani, negocieri, contracte. Este momentul să faci o autoanaliză, să observi ce anume vrei, de la tine dar și în relația cu ceilalți.
[sbscrbr_form]