Luna ianuarie 2023, Berbec

Ianuarie 2023, Berbec
001 Berbec     Deviza ta, în această lună, este: „În bunăstare se află și o parte din libertatea nemăsurată.” Nicolae Mareș
    Este o lună în care ești dornic să acumulezi informații care te pot ajuta să obții recunoașterea și aprecierea venită din partea superiorilor. În această perioadă îți iei în serios rolul social și profesional știind ce vrei și în ce măsură ai putea să faci schimbările care te avantajează și din punct de vedere financiar. Nu mai accepți jumătăți de măsură știind exact ce anume vrei dar și ce poți obține, cât timp vei da dovadă de ambiție și concentrare pe îndeplinirea scopurilor propuse. Este o lună intensă la capitolul evenimente socio-profesionale dar și cu noutăți în domeniul profesional fiind nevoie să ții cont de dezamăgirile care vizează relația cu superiorii pentru a evita pierderile în carieră. Pot apărea tensiuni în relația cu familia datorită preocupărilor tale exagerate pentru domeniul profesional. Este important să găsești echilibrul între viața socială și cea particulară pentru că favorurile din planul socio-profesional vor dispărea curând lăsând urme greu de remediat.
            Pe tot parcursul acestei perioade se cere mai multă prudență în ceea ce privește relația de mariaj, necesitatea de a reevalua relația actuală precum și o mai mare atenție la modul în care gestionezi conflictele legate de o fostă relație. Ai ajuns la punctul în care nu te poți decide ce schimbări vrei să faci, în plan relațional având tendința de a pune mai mult accent pe interesele materiale, pe latura practică a relației.
            Din data de 3 ianuarie ai ocazia să cunoști o persoană de sex opus prin intermediul jobului sau al deplasărilor realizate în interes de serviciu. Nu este cazul să te grăbești să speri la mai mult decât flirt, ci mai degrabă observă ce avantaje ai putea obține de pe urma acestei relații. Nu vor lipsi evenimentele mai puțin plăcute, îndeosebi dacă ești deja implicat într-o relație.
            După data de 20 ianuarie se amplifică și mai mult viața în plan social, cunoști oameni noi, interesanți, dai startul unor relații de prietenie, cunoști persoane de sex opus cu care simți că rezonezi, din punct de vedere intelectual. Te poți aștepta la contraziceri, răsturnări de situație în cadrul relației actuale datorate situațiilor neașteptate care vizează domeniul socio-profesional.
            Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu se poate ajunge la o stare de încordare menită să declanșeze unele probleme în relație, îndeosebi în preajma datei de 15 ianuarie, ca urmare a unor neplăceri de natură financiară. Pot apărea schimbări neașteptate în cadrul relației de cuplu, probleme de comunicare, decizii greșite pe care există riscul să le iei. Călătoriile în doi, o comunicare mult mai sinceră, față în față, te pot ajuta să vezi care este, de fapt, calea pe care trebuie să o urmezi, în plan sentimental.
             În a doua parte a lunii ai șansa de a te pune serios pe treabă pentru a clădi ceva de durată în plan profesional. În ciuda obstacolelor, a sentimentului de neputință, încă de la începutul acestei luni ai ocazia să pui bazele unei cariere pe termen îndelungat sau faci o schimbare care va avea un impact major asupra carierei tale.
            În această perioadă te remarci prin dedicare, conștiinciozitate, este o perioadă în care ai sentimentul că nu există suficient timp pentru a îndeplini cu bine obligațiile de serviciu sau că nu reușești să te faci înțeles de către superiori, îndeosebi spre sfârșitul lunii. De la jumătatea lunii se recomandă mai multă atenție la deciziile pe care le iei, vis-a-vis de carieră, modul în care negociezi un parteneriat sau schimbările de direcție datorate unor reconfigurări.
           În prima parte a lunii lucrurile sunt oarecum neclare în ceea ce privește câștigurile financiare fiind predispus la cheltuieli neașteptate, pierderi de bani. Ai ocazia de a-ți asuma noi responsabilități și primești astfel recompense financiare consistente, în a doua parte a lunii. Pe de altă parte cheltuielile necesare pentru casă, familie sau pentru cei dragi cer o atenție specială din partea ta, îndeosebi în a doua parte a lunii.
          La sfârșitul perioadei va trebui să fii mult mai prudent, în cazul în care colaborezi cu o firmă străină sau cu persoane aflate în străinătate întrucât ești predispus să te implici într-o colaborare menită să provoace pierderi financiare greu de remediat.
            După data de 20 ianuarie îți vei concentra atenția și energia în cadrul unui grup, o asociație sau ai curaj să dai startul unor proiecte care vor avea impact important pe termen îndelungat. Ai ocazia să primești susținere venită din partea unor amici sau persoane care au capacitatea să te mobilizeze și să te ghideze pe o direcție mult mai avantajoasă, în plan profesional. Ești dornic să cunoști oameni noi, să socializezi cu persoane interesante, să îți mărești cercul de prieteni, oameni de la care ai ceva nou, interesant de învățat. Este o perioadă destul de agitată, în care vei dori să concretizezi idei, proiecte ambițioase, la care lucrezi de ceva timp.
[sbscrbr_form]