Luna ianuarie 2022, Vărsător

Ianuarie 2022, Vărsător
011 Varsator         Deviza ta, în această lună, este: „Ai curajul să îți asculți inima și intuiția! Ele știu deja ceea ce vrei să devii cu adevărat.” Steve Jobs 
       Este un început de an în care alegi să stai oarecum retras petrecând timpul în solitudine, te preocupi mai mult de propriul suflet, de ceea ce trebuie să fie rezolvat cât mai urgent fiind necesară o mai mare implicare și atenție din partea ta. Ești mult mai conștient de nevoia de a-ți canaliza energia, de care dispui din plin, către acțiuni constructive, favorabile pentru viața personală. În prima parte a lunii te remarci printr-o mare nevoie de retragere, de solitudine încercând să găsești adevăratul sens al unor evenimente care s-au petrecut în ultima perioadă. Poate fi o perioadă de bilanț, de redescoperire a unui nou sens a vieții pe care vrei să o urmezi. Este necesar să fii sincer cu tine însuți și să îți asumi răspunderea pentru deciziile pe care le iei.
            Începutul lunii pare promițător, la capitolul relație de cuplu sau în ceea ce privește o relație de dragoste în care ești deja implicat. Discuți mult, îți faci tot felul de planuri de viitor alături de persoana iubită. Până la jumătatea acestei luni ai multe aspecte de analizat în forul interior, vis-a-vis de relația de iubire, aspecte care vizează domeniul sentimental. Simți nevoia să te retragi într-un mediu liniștit, să te bucuri de iubire, de preferat departe de ochii lumii. Este o perioadă agitată din punct de vedere afectiv confruntându-te cu o oarecare stare de derută, îndeosebi în a doua parte a lunii, atunci când nu prea știi ce alegeri să faci în plan amoros.
            Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu, la jumătatea lunii se complică lucrurile putând să declanșezi certuri, nemulțumiri în relația cu partenerul de viață, ca urmare a aflării unor secrete amoroase în care ești implicat. Până la sfârșitul lunii ai ocazia să faci o alegere clară, mai mult forțat de împrejurări.
Este posibil ca, în prima parte a lunii, să ai sentimentul că ți se ascunde ceva, că partenerul de viață nu este atât de sincer sau poate chiar tu ești cel care deține secrete. Ai tendința să te întorci la o iubire din trecut sau poate să revină în viața ta o persoană de sex opus, care a jucat un rol important în existența ta. Totul depinde de tine, de modul cum gestionezi lucrurile și cât de sincer ești, atât cu propria persoană, cât și cu partenerul de viață, nu de alta, dar numai așa poți evita o eventuală despărțire, schimbare de direcție, doar pentru că te-ai lăsat copleșit de amintiri, de trecut. Din data de 20 ianuarie te gândești foarte serios să aduci schimbări importante în relația de mariaj. Nu este exclus să iei decizia de a întemeia o familie, de a schimba domiciliul.
            În ceea ce privește cariera, în această lună ai ocazia și forța necesară pentru a reuși să duci la îndeplinire planurile din zona socială și a carierei. Cu cât vorbești mai puțin despre proiectele tale din planul profesional, cu atât este mai bine pentru a reuși să obții ceea ce îți dorești. Nu te entuziasma pentru ajutorul care ți se oferă, îndeosebi în prima pare a lunii, atunci când ești predispus la compromisuri. Dai dovadă de originalitate, independență, ai capacitatea de a-i mobiliza pe cei din jurul tău pentru îndeplinirea unor proiecte profesionale ambițioase.Va trebui să găsești un echilibru între sarcinile care țin de casă, familie și obligațiile profesionale. Se pare că ai nevoie de sprijinul celor dragi în demersurile tale profesionale. Vrei să investești într-o afacere imobiliară sau să schimbi domeniul de activitate și de aici pot să apară tot felul de probleme în cadrul unei colaborări, asocieri. Ești ambițios, capabil să duci la bun sfârșit ceea ce faci, ai multe calități și argumente care te vor ajuta să faci un salt important în carieră.
            Pe tot parcursul lunii ești hotărât să studiezi mai mult, să acumulezi informații, te poți înscrie la un (nou) curs de perfecționare care te va ajuta în plan profesional. Este recomandat să eviți asocierile sau să schimbi locul de muncă, îndeosebi în a doua parte a lunii. Fii atent la ce se discută, ce vor competitorii sau chiar colaboratorii și nu te lăsa impresionat de promisiuni care nu au un suport real.
            Din data de 20 ianuarie debordezi de energie, te integrezi cu mai multă ușurință într-un nou mediu sau vezi latura frumoasă a vieții, chiar dacă vei avea parte de tot felul de confruntări. Există tendința de a te implica în treburile altora, chiar dacă nu ți se cere acest lucru sau încerci să demonstrezi că tu deții adevărul și nimeni nu are dreptul să te contrazică. Fii prudent la remarcile pe care le faci, la implicațiile, mai ales din zona amoroasă. Îți este pusă la încercare răbdarea dar și capacitatea de a dărui, de a te dedica celorlalți.
          În ceea ce privește finanțele, această lună este mai avantajoasă în prima parte, atunci când se cere prudență în tot ceea ce înseamnă cheltuieli, investiții sperând că vei câștiga și mai mulți bani într-un scurt timp. În a doua parte a lunii ești nevoit să faci niște plăți urgente, să achiți anumite taxe, impozite, să scapi de plata unor facturi. Evită să vinzi sau să cumperi bunuri de valoare, tot ceea ce ține de imobiliar, agricultură.