Luna ianuarie 2022, Taur

Ianuarie 2022, Taur
002 Taur        Deviza ta, în această lună, este: „Marile dureri sunt tăcute: ele nu se exprimă prin lacrimi.” T. Tasso
      În această perioadă resimți nevoia de a aprofunda domeniul spiritual dar și pentru a acumula noi informații, de a reveni asupra unui proiect ce implică studiu, cercetare dedicând acum mai mult timp, efort intelectual din partea ta. Ai ocazia să construiești o nouă filozofie de viață, poți deveni un ajutor real pentru cei din jur cu sfaturile precise și valoroase de care dispui. Orientează-ți eforturile către domenii de studiu noi, care pot să-ți lărgească cunoașterea și să-ți îmbogățească sufletul. Pe tot parcursul acestei luni te confrunți cu transformări intense, menite să te îndemne să descoperi noi posibilități de a progresa, în plan spiritual și intelectual. În această lună treci prin schimbări care vizează viața personală dar și cea relațională fiind ferm decis să schimbi modul de a gândi, de a-ți exprima propriile trăiri, dorințe, vis-a-vis de relația sentimentală în care ești deja implicat. Nu sunt excluse întâlniri sau reîntâlniri cu o persoană de sex opus, cu care nu te-ai mai văzut de foarte mulți ani. Se reeditează anumite aspecte din domeniul sentimental putându-se vorbi acum despre întâlniri de destin, de revelare a unor răspunsuri legate de o persoană de care te leagă amintiri plăcute.
            Până în data de 24 ianuarie se întrevede o mai mare nevoie de stabilitate în plan sentimental, relațional având ocazia să te bucuri de momente de reală pasiune, romantism în relația de cuplu. Dacă nu ai oficializat încă relația, în această lună te vei gândi tot mai serios să dai startul unei relații de cursă lungă. Este indicat să fii prudent, în ceea ce privește relația de mariaj, îndeosebi în preajma datei de 18 ianuarie, atunci când ai tendința să pui mai mult preț pe muncă sau pur și simplu eviți să împărtășești din problemele cu care te confrunți iar de aici și până la confuzie nu este decât un pas. Ești predispus la certuri, nu este exclus să renunți la o activitate considerând că nu reușești să acorzi suficientă atenție partenerului de viață. Este bine să acorzi o mai mare atenție la nevoile celuilalt și să pui mai mult accent pe afecțiune, intimitate profitând astfel de fiecare moment liber, pe care este bine să îl dedici relației de cuplu. Ești mult mai conștient de atracția fizică, erotică pentru a restabili echilibrul și armonia în relația de cuplu.
            În preajma datei de 23 ianuarie te bucuri de atenție venită din partea unei persoane de sex opus sau dai startul unei noi relații sentimentale, cu o persoană de altă naționalitate sau cu ocazia unei deplasări departe de casă. Spre sfâșitul lunii poate să apară ocazia de a relua o relație de iubire mai veche sau te bucuri de momente de pasiune, romantism alături de o persoană de sex opus.
            În ceea ce privește domeniul profesional deboredezi de energie și orice eșec ai suferi în prima parte a lunii, o iei ca pe șansa unui nou start în plan profesional. Pe tot parcursul acestei luni ești preocupat de studii, perfecționare menită să îți aducă avantaje în plan profesional, apar oportunități de ascociere cu persoane aflate în străinătate sau cu o firmă cu capital străin. Cert este că nu trebuie să te grăbești și să iei deciziii importante sau să ai prea mari așteptări în domeniul profesional. Observă ce anume ai de schimbat, fie că este vorba despre propria atitudine, fie că este necesar să renegociezi un contract, trebuie să fii atent la ce anume se vrea de la tine și dacă merită să faci compromisuri. Va trebui să dai dovadă de mai multă prudență în privința cheltuielilor și a actelor oficiale pe care trebuie să semnezi, îndeosebi în preajma datei de 12 ianuarie.
            Nu este o perioadă favorabilă pentru a găsi un loc de muncă care să te avantajeze, chiar și numai din punct de vedere financiar. Este o perioadă de luptă, încerci să te menții pe o poziție. Ești nevoit să renunți din responsabilitățile pe care le deții, ceea ce nu este întocmai rău pentru sănătatea ta. Ești dornic să înveți ceva nou sau poți reveni asupra unor studii, cursuri pe care le-ai abandonat de ceva timp. Cert este că ai mult de muncit, de învățat, ești foarte conștiincios și decis să nu mai amâni un proiect profesional important pentru progresul tău. Fii prudent, în ceea ce privește deciziile pe care vrei să le iei, vis-a-vis de bani, un împrumut pe care vrei să îl faci, îndeosebi spre sfârșitul lunii.
            Din data de 20 ianuarie te concentrezi pe zona carierei și a rolului social, pe impactul ideilor și a strategiilor pe care vrei să le pui în practică. Ești preocupat de dezvoltare și progres în plan profesional, pe noi strategii de lucru menite să îți aducă și mai multe realizări în carieră. Poziția socială și imaginea ta în ochii lumii se reconficurează beneficiind acum de mai multă energie și motivație pentru a te relansa și a clădi un nou edificiu. Ești ferm hotărât să schimbi direcția în carieră ceea ce va avantaja pe termen îndelungat. Ai de partea ta prieteni care te susțin în demersurile tale.