Luna ianuarie 2022, Scorpion

Ianuarie 2022, Scorpion
008 Scorpion          Deviza ta, în această lună, este: „Obiceiurile și rutina au o putere incredibilă de a irosi și a distruge.” Henri-Marie Cardinal de Lubac
       Începi această lună cu o mai mare nevoie de mișcare, dorința de a călători, relaționa, conversa cu prietenii, cu rude apropiate, vecinii. Din data de 3 ianuarie se observă o îmbunătățire a relației cu rudele având ocazia să petreci momente plăcute cu acestea. Ai parte de susținere, morală și chiar financiară, din partea celor dragi reușind să vezi acum partea bună a relației cu persoanele din anturajul apropiat. Tot în această perioadă ești hotărât să studiezi, să acumulezi mai multe informații dintr-un nou domeniu care te atrage. Îți dorești să te înscrii la noi cursuri de perfecționare sau renunți la anumite studii despre care consideri că nu îți sunt de folos. Nu poți să stai locului dorindu-ți tot mai mult, de la tine dar și de la cei din jurul tău, în plan intelectual dar și afectiv.
            Începutul lunii îți poate aduce evenimente controversate, care vizează relația de cuplu. Familia te susține în demersurile tale profesionale, primești ajutorul mult așteptat din partea părinților, fie că este vorba despre bani sau sfaturi valoroase.
            Relația de cuplu se desfășoară în condiții oarecum armonioase, îndeosebi până în preajma datei de 8 ianuarie. De la jumătatea lunii ianuarie se recomandă prudență la modul în care îți exprimi punctul de vedere în relația de cuplu. De la simple contraziceri se poate ajunge destul de ușor la certuri, ba chiar există riscul să te separi de partenerul de viață. Evită să implici și părinții în discuțiile tale întrucât nu faci decât să atragi și mai multe nemulțumiri, certuri greu de potolit. Pe tot parcursul acestei luni reușești cu greu să îți găsești locul în relația actuală având sentimentul că ești dat la o parte sau că partenerul de viață nu mai este ce era. Ai tendința să vezi totul în negru, nu te mai regăsești în relația actuală. Este posibil ca multe dintre aceste nemulțumiri din relație să se datoreze intervenției părinților sau a problemelor legate de o casă, proprietate. Caută cu atenție în propriul suflet și ascultă-ți intuiția, îndeosebi dacă te-ai decis să renunți la relația de mariaj. Fii sincer cu tine și partenerul de viață și vei observa cum se vor lămuri toate și te vei elibera de starea de tensiune. Există acum riscul de a ajunge la certuri majore, doar pentru că nu reușești să îți exprimi clar dorințele, așteptările tale iar aceasta va conduce la acuzații, reproșuri destabilizând astfel relația de mariaj, îndeosebi la mijlocul lunii, atunci când ai tendința să neglijezi relația de cuplu. Nu este exclus să apară unele discuții în relația de cuplu din cauza unor taxe restante, a unui împrumut care trebuie achitat. În această lună este necesar să îți temperezi posesivitatea, gelozia trebuind să dai dovadă de mai mult echilibru în cadrul relației de mariaj.
            Este o lună tumultoasă la capitolul relație de cuplu dar și plină de învățături, de teste pe care, odată ce le-ai trecut, ai sentimentul că nimeni și nimic nu te mai poate da înapoi. Este momentul să demonstrezi că merită să lupți pentru dragoste.
            În ceea ce privește cariera, cel mai indicat este să privești cu mai multă încredere la posibilitățile tale de a progresa și de a învăța din expriențe, chiar dacă acest lucru înseamnă și să pierzi. Tot ce ai de făcut acum este să îți organizezi mult mai eficient timpul, să creezi strategii bine gândite, înainte de a acționa. Nu te agita pentru lucruri inutile și nu depune prea mult efort într-o direcție care, oricum nu îți va aduce rezultate pe măsură. Te poți aștepta la unele neplăceri, răsturnări de situație venite din partea colegilor de muncă, la jumătatea acestei luni. Totul va depinde de diplomația ta și, chiar dacă ai dreptate atunci când simți că ești trădat, manipulat, furat, va trebui să dai dovadă de răbdare pentru a reuși să aduni suficiente dovezi în favoarea ta. Starea ta de nervi, de agitație, din preajma datei de 12 ianuarie, nu face decât să te îndepărteze de adevăratul scop și să pierzi din vedere ceea ce este cu adevărat important pentru tine.
            În această lună te confrunți cu competitori destul de duri fiind nevoie de mobilizare din partea ta, efort fizic și psihic susținut, ba chiar vei lucra și peste program pentru a duce la bun sfârșit ceeace ți-ai propus. Acordă o atenție deosebită la o relație de colaborare, parteneriat pentru că ești predispus la a fi dezamăgit, trădat de colegi, îndeosebi în a doua parte a lunii.
            După data de 20 ianuarie ești mult mai preocupat de casă, relația cu părinții, cauți noi posibilități de a îmbunătăți spațiul în care locuiești, vrei să faci schimbări importante care vizează spațiul locativ. Este posibil să faci unele achiziții destul de costisitoare, necesare pentru propria gospodărie.
         Este o lună în care muncești susținut, îți intră bani în contul personal dar la fel de repede se și cheltuie. Este posibil să apară cheltuieli neașteptate pentru propriul copil sau vrei să impresionezi persoana iubită cu cadouri costisitoare și de aici pot să apară tot felul de conflicte. De evitat asocierile de orice fel, implicarea în colaborări care ți se par dubioase din start. Se cere o analiză serioasă a colegilor, colaboratorilor, a unui partener de afaceri întrucât ești predispus la pierderi financiare.