Luna ianuarie 2022, Săgetător

Ianuarie 2022, Săgetător
009 Sagetator           Deviza ta, în această lună, este: „Viitorul depinde de multe lucruri dar, mai ales, de tine.” Frank Tiger  
       În această perioadă ai ocazia să redescoperi cât de important este să îți pui în valoare abilitățile și talentele de care dispui dând dovadă de mai mult simț practic și organizatoric, creativitate, capacitate de transformare. Ai ocazia să te bucuri de câștiguri venite din muncă proprie, poți să demarezi o colaborare care se va dovedi a fi avantajoasă din punct de vedere financiar. 
            Încă de la începutul lunii pot apărea tot felul de discuții neplăcute în relația de cuplu, având ca subiect banii, care parcă nu se ajung, oricât de mult te-ai strădui să fii de chibzuit. Ești într-o continuă agitație, gata de acțiune fiind pus pe fapte mari dar partenerul de viață ar putea să interpreteze greșit atitudinea ta. Fii atent la modul în care relaționezi cu celălalt și nu te grăbi, în situații care necesită răbdare, calm, atenție la detalii. Discuți mult cu partenerul de viață despre bani, noi posibilități de a progresa în carieră, ai șansa de a te perfecționa, ești susținut într-o afacere personală pe care vrei să o demarezi. Cert este că, până la jumătatea lunii ianuarie, nu prea ai stare, ceea ce s-ar putea să declanșeze adevărate scântei în relația de cuplu, îndeosebi în preajma datei de 11 ianuarie.
            În prima parte a lunii reușești să porți discuții mult mai constructive, raționale făcându-te astfel mai bine înțeles de către partenerul de viață. Pe tot parcursul lunii ianuarie ești mult mai concentrat pe responsabilitățile care țin de serviciu existând riscul să îți cam neglijezi familia și relația de cuplu. Este o perioadă în care vrei să pui la punct aspectece țin de casă, familie și care se cer a fi rezolvate cu rapiditate. Nu vor lipsi discuțiile în contradictoriu cu părinții despre alegerea făcută de tine. Până la jumătatea lunii ai ocazia să dezvolți o relație de dragoste, cu ocazia unor deplasări în interes de serviciu, a participării la cursuri sau prin intermediul internetului. Nu este cazul să îți faci prea mari speranțe, vis-a-vis de o persoană de sex opus abia cunoscută.
            În această lună apar noi oportunități de suplimentare a veniturilor sau de a intra în posesia unor bani, plăți restante. Fie că este vorba despre un nou job mai bine plătit, fie ai ocazia să primești un al doilea job care te poate epuiza peste măsură. Nu este exclus să apară tot felul de nemulțumiri la locul de muncă, vis-a-vis de o colaborare, un proiect profesional la care trebuie să contribuie și colegii de muncă. Discuțiile în contradictoriu ar putea să nască confruntări greu de oprit. Se recomandă mai multă prudență la modul în care îți exprimi nemulțumirile. Nu este cazul să te lași influențat de replicile venite din partea competitorilor. În această perioadă ești preocupat să obții mai multe venituri, bani din diverse surse, activități pe care le desfășori. Există riscul de a cheltui prea mult cu persoana iubită sau poate chiar pentru propriul copil. Nu vei duce lipsă de inițiative, idei sau creativitate, atunci când vine vorba despre obligațiile de serviciu, având capacitatea de a te mobiliza exemplar, în situațiile critice.
            În preajma datei de 12  ianuarie va trebui să dai dovadă de mai multă prudență, în ceea ce privește eventualele investiții sau negocierile pe care le faci. Nu este exclus să apară unele probleme de comunicare în relația cu colegii. Este bine să îți controlezi ego-ul și să nu acționezi sub impulsul de moment întrucât nu faci decât să atragi de partea ta dușmani redutabili.
            Din data de 20 ianuarie ai mai multă deschidere către rudele apropiate, ești dornic să relaționezi, să porți discuții sincere, să vezi partea frumoasă din relația cu persoanele din jurul tău. Nu vor lipsi însă nici surprizele mai puțin plăcute, îndeosebi la mijlocul acestei luni. În a doua parte a lunii vei pune mai mult accent pe comunicare, schimbul de informații, negocieri. La sfârșitul acestei luni ești hotărât să te înscrii la un (nou) curs de perfecționare sau reiei cursuri care au fost abandonate din diferite motive.