Luna ianuarie 2022, Leu

Ianuarie 2022, Leu
005 Leu         Deviza ta, pentru această perioadă, este: Eleganța e necesară nu numai în arte, ci și în toate activitățile omenești.” Erasmus din Rotterdam
      În această lună ești mult mai preocupat de muncă, profesie privind către viitoarele etape ale unui proiect cu o stare de entuziasm. Sunt mari șansele de a obține ceea ce îți dorești, dar este bine să nu te grăbești să dai startul unor asocieri care se vor dovedi păguboase, îndeosebi în a doua parte a lunii. Este important să îți acorzi momentele tale de pauză, de liniște și relaxare, departe de grijile profesionale. Reușita proiectelor demarate acum va depinde foarte mult de starea ta de încredere, dinamism și resursele pozitive pe care le investești în muncă.
            Începi această lună cu mult dinamism, energie, în ceea ce privește relația cu sexul opus fiind nevoie să îți controlezi impulsul înturcât ești predispus să te implici în cadrul unei relații în care se va pune mai mult acent pe latura financiară și mai puțin pe sentimentele de dragoste sincere. Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu, pe tot parcursul acesti luni vei resimți o oarecare stare de tensiune, vor apărea discuții aprinse de la simple contraziceri menite să îți dea peste cap planurile făcute îndeosebi în a doua parte a lunii.
            Nu este exclus să te implici într-un proiect profesional alături de partenerul de viață, faceți schimbări importante într-o afacere comună sau iei decizia de a pune capăt definitiv unei afaceri vechi, care nu îți mai este favorabiă, din punct de vedere financiar.
           În preajma datei de 12 ianuarie îți este pusă la încercare destul de serios relația de cuplu fiind nevoie de răbdare, calm și înțelegere din partea ta altfel riști să finalizezi o relație care durează de mult. Cât timp împărtășești idealuri, idei, preocupări comune cu partenerul de viață, vei trece mult mai ușor peste obstacole, sociale sau profesionale. Te poți aștepta la răsturnări de situație, la aflarea unor secrete, vis-a-vis de relația de cuplu, declansând astfel un șir de evenimente menit să revoluționeze relația de cuplu, să aducă transformări profunde, cu impact pe termen îndelungat. Este posibil să iei decizia de a renunța la un proiect derulat în comun cu partenerul de viață sau vrei să faci schimbări semnificative, vis-a-vis de acesta.
         Pe de altă parte, aceste tranzite planetare de pe casa relației de mariaj ar putea să aducă o nevoie de schimbare a atitudinii în relația de mariaj, ai dorința de a te reîndrăgosti de partenerul de viață, poate fi ocazia de a renunța la anumite vicii, la un grup sau domeniu care te-a ținut departe de familie, de casă și implict departe de partener.
           Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu se anunță o lună tumultoasă, cu o nevoie profundă de a schimba ceva în viața personală și relațională, de a da o nouă direcție unei relații de amor existente. Nu mai accepți jumătăți de măsură, ceea ce ar putea să surprindă pe celălalt.
            În ceea ce privește domeniul socio-profesional se recomandă să faci o analiză serioasă a relației cu șefii dar și cu colegii sau colaboratorii, o mai bună organizare a timpului de lucru. Va trebui să fii mult mai prudent în relația cu superiorii, să nu te încăpățânezi pe o direcție care contravine, de fapt, intereselor firmei. Este nevoie să dai dovadă de diplomație, de o bună organizare a timpului de lucru și să evită să împărtășești celorlalți ideile tale. Starea de nemulțumire ar putea să amplifice tensiunea în relația cu colegii de lucru astfel că este recomandat să ai mare grijă la modul în care îți exprimi eventualele nemulțumiri. Ai sentimentul că ești cel care duce tot greul în spate, că ți-ai asumat prea multe responsabilități fiind nevoit să lucrezi și peste program.
           Este o lună foarte aglomerată în plan profesional dar, cu siguranță, tot ceea ce demarezi acum va avea impact pe termen îndelungat. Este posibil să apară unele discuții neplăcute cu șefii, legate de salariu, îndeosebi în a doua parte a lunii ianuarie. Din data de 20 ianuarie ești mult mai preocupat de relația de mariaj, parteneriat, de noi asocieri care pot să îți aducă starea de mulțumire. Ești mult mai sociabil, prietenos în relația cu cei din jur știind cum să te faci plăcut, admirat de ceilalți. Este recomandat să te bucuri de această perioadă favorabilă în plan relațional întrucât ai șanse destul de mari să faci o schimbare importantă de direcție. Este recomandat să acorzi o atenție deosebită la actele pe care ești nevoit să le semnezi sau la asocierile pe care vrei să le faci, îndeosebi spre sfârșitul lunii.
           La sfârșitul perioadei se recomandă să eviți semnarea unui contract de muncă sau de colaborare întrucât ești predispus la răsturnări de situație care te vor afecta pe termen îndelungat.