Luna ianuarie 2022, Gemeni

Ianuarie 2022, Gemeni
003 Gemeni          Deviza ta, în această lună, este: „Tăcerea este adâncă precum Eternitatea, conversațiile sunt mărunte asemenea timpului.” T. Carlyle
       Încă de la începutul lunii simți nevoia de transformare, de redescoperire a unui nou mod de a vedea viața, privești lumea și lucrurile în profunzime. Nu mai accepți jumătăți de măsură, îndeosebi atunci când vine vorba despre domeniul relațional punând acum mai mult accent pe ceea ce este concret, palpabil. Se deschid noi etape de câștig, prin intermediul celorlalți, dar și noi posibilități de a valorifica aceste câștiguri, în sensul dezvoltării personale. Ai posibilitatea să valorifici, spiritual dar și material, relațiile pe care le dezvolți în această lună.
            Se anunță o lună plină cu frământări în plan sentimental dar și cu revelații, redescoperirea unui nou sens, în plan relațional. Este un du-te-vino, o căutare permanentă că ceea ce faci chiar este bine pentru tine. Lucrurile se pot dovedi a fi în favoarea ta, în plan sentimental, cât timp dai dovadă de echilibru, diplomație în relația cu partenerul de viață și lași deoparte ceea ce nu mai corespunde de mult timp așteptărilor tale. Prin posesivitate, gelozie nu faci decât să te îndepărtezi și mai mult de posibilitatea de a o lua de la capăt, de a renaște în plan sentimental.
            Este o lună de provocări, îndeosebi dacă este vorba despre relația de cuplu fiind într-o continuă agitație sau ești pus în situația de a lua decizii care contravin principiilor tale. Din data de 14 ianuarie se va observa o mai mare greutate în modul în care îți exprimi propriile idei, gânduri, sentimente în relația de cuplu. Din data de 24 ianuarie lucrurile capătă o nouă nuanță în plan amoros preferând să vezi o relație de dragoste dintr-o perspectivă clară, eventual ți se demonstrează că ești iubit, fie prin cadouri, fie ai pretenția ca persoana iubită să îți acorde mult mai multă atenție, ceea ce va conduce și la confruntări, momente de posesivitate care pot declanșa certuri destul de dure, îndeosebi în a doua parte a lunii. Totul este să o lași mai ușor cu munca, cu stresul și să găsești un echilibru între sarcinile de serviciu și cele din casă, familie. Armonia din cadrul relației se bazează pe comunicarea deschisă având capacitatea de a asculta și punctul de vedere al celui de lângă tine. În a doua parte a lunii ai ocazia să dezvolți o relație cu o persoană de sex opus, totul este să fii atent la amănunte și să nu te lași angrenat într-o relație care îți poate crea o stare de disconfort psihic-emoțional,
            Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu ești predispus la certuri, discuții datorate, în mare parte, unui grup de amici astfel că, în a doua parte a lunii, este indicat să o lași mai ușor cu pretențiile și să eviți să împărtășești nemulțumirile din relația de cuplu, celorlalți. Ai ocazia să observi ce corecții ai de făcut, dacă merită să continui o relație care nu îți mai dă sentimentul de siguranță, în plan psihic, emoțional și chiar material.
            La sfârșitul perioadei există posibilitatea de a finaliza o relație de dragoste. Nu este exclus să dai startul unei relații de dragoste secretă, menită să îți răscolească sufletul. Ești predispus la iluzii, dezamăgiri, speranțe nerealiste, în ceea ce privește o relație de iubire. Te confrunți cu sentimentul de   de regăsire sau retrăire a unor evenimente greu de gestionat. Tot ce ai de făcut este să rămâi ancorat în realitate și să o lași mai ușor cu visarea, cu speranțele care nu au legătură cu realitatea.
            În această lună, oricât ai vrea să aduci o schimbare favorabilă în plan profesional, parcă nimic nu se așează așa cum ți-ai dorit. Ceva te forțează să bați pasul pe loc sau să schimbi domeniul de activitate. Nu este o lună favorabilă pentru a pune la cale acțiuni de lungă durată, ba din contră, vei avea ocazia să revizuiești proiecte vechi, menite să îți aducă mai mulți bani în contul personal. Este bine să îți asculți intuiția, înainte de a lua orice decizie importantă, vis-a-vis de colaborarea cu persoane de altă naționalitate. Pot apărea răsturnări de situație, eventual poți să ajungi la procese, litigii.
            Este recomandat să eviți certurile, conflictele cu partenerul de afaceri, în preajma datei de 12 ianuarie, sunt prezente aspecte ce ar putea declanșa pierderi de natură financiară dar și probleme de sănătate. Este posibil să iasă acum la suprafață unele probleme care țin de acte, facturi, minciuni care au declanșat întârzieri, pierderi, în ceea ce privește o afacere, un parteneriat având ocazia să pui capăt definitiv acestor probleme. Îți vine destul destul de greu să te mobilizezi pentru a obține ceea ce îți dorești.
            Este o lună în care se cere să îți revizuiești felul în care gestionezi veniturile din muncă proprie dar și pretențiile financiare sau așteptările, de la partenerul de viață sau în cadrul unei asocieri. Sunt favorizate câștigurile financiare venite prin intermediul partenerului de viață sau al părinților.
            Din data de 20 ianuarie pui mai mult accent pe studiu, relația cu persoane de altă cultură sau călătorești mai mult peste hotare, în interes de serviciu. A doua parte a lunii se poate dovedi tumultoasă, în ceea ce privește studiile, nevoia de a-ți lua o diplomă care să te avantajeze în plan profesional. Faci multe călătorii care te vor ajuta să te dezvolți, din punct de vedere spiritual, interacționând cu oameni interesanți care vor juca un rol important în viața ta. Poate apărea nevoia de a-ți găsi un ghid, mentor, cineva care să te susțină pe drumul ales de tine.