Luna ianuarie 2022, Fecioară

Ianuarie 2022, Fecioară
006 Fecioara          Deviza ta, în această lună, este: „Crede ca să poți înțelege.” Fericitul Augustin
       În prima parte a lunii vei pune mai mult accent pe distracții, relaxare, joc, simți nevoia de a da startul unei relații sentimentale sau pur și simplu de a experimenta mai mult în plan amoros. Sunt favorizate activitățile care vizează relația cu copiii, educația acestora, creativitatea, hobby-ul, implicarea în activități care pot să te ajute să te destinzi, în adevăratul sens al cuvântului. Ai ocazia să îți asumi noi responsabilități, să te preocupi mai mult de educația propriului copil, îți dorești să demarezi activități comune cu acesta și care vor avea impact pe termen îndelungat.
            Încă de la începutul lunii te remarci prin nevoia de a socializa, de a interacționa mai mult cu lumea, având ocazia să dai startul unei relații sentimentale, îndeosebi în prima parte a perioadei. Fie că pleci într-o călătorie îndepărtată, fie că cineva vine de pe alte meleaguri, cert este că ai toate șansele să întâlnești o persoană cu care simți că rezonezi, din punct de vedere afectiv. Este o lună trăită cu intensitate în plan sentimental. Pe de o parte nu prea știi ce vrei, pe de altă parte vrei multe schimbări și cât mai rapid cu putință. Este important să accepți că acest nou început vine și cu o mare nevoie de transformare interioară, de eliberare de un trecut tumultos, în plan relațional.
            Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu, în această lună lucrurile sunt oarecum confuze, încercând să vezi în ce mod este necesar să acționezi pentru a face ca lucrurile să funcționeze bine. În prima parte a lunii ianuarie reușești să vezi cu mai multă claritate avantajele relației, observi că de tine depinde dacă reușești să te faci înțeles. Este important să pui mai mult accent pe afectivitate, romantism, să privești relația în profunzime, dincolo de aparențe. Treci acum printr-o perioadă de maturizare în plan sentimental conștient fiind că, pentru a fi fericit, trebuie să dai dovadă de înțelegere față de partener. Ai ocazia să vezi ce anume se dorește de la tine și cât ești dispus să dăruiești. Nu se întrevăd probleme deosebite, decât în măsura în care încerci să îți impui punctul de vedere, să pui tot felul de restricții, de reguli care vizează bugetul comun.
            Pot apărea probleme de comunicare în cuplu, ca urmare a unor presiuni venite de la locul de muncă, îndeosebi din data de 14 ianuarie. Totul este să rămâi ancorat în concret și să nu te lași copleșit de emoții, suferințe, pierderi care vizează, în primul rând, latura materială. Este timpul să te ridici și să mergi mai departe acordând o mai mare atenție la ce anume vrea celălalt fiind mult mai comunicativ acceptând și punctul de vedere al partenerului de viață. Ai tendința să te iluzionezi sau să te gândești că partenerul de viață nu este chiar așa cum pare iar de aici și până la îndoieli mai este doar un pas.
            În ceea ce privește domeniul profesional oricât de multe provocări vor apărea în calea ta, ai ocazia de a descoperi noi resurse de a te relansa, reușești să mergi mai departe. Chiar dacă cei din mediul de lucru te-au nemulțumit, ai toate atuurile de partea ta pentru a-ți demonstra, ție dar și celorlalți, că poți fi un bun coleg, un om pe care se poate pune bază în momentele grele. În această lună reușita în plan profesional depinde foarte mult de modul în care te pui în valoare fructificând din plin talentele, creativitatea, informațiile acumulate de-a lungul timpului.
             În preajma datei de 12 ianuarie lucrurile sunt destul tensionate reușind să te enervezi peste măsură și astfel cedezi, renunți la un contract de muncă sau o colaborare care părea, până acum, de bun augur. Este timpul să descoperi neregulile, să vezi adevăratele intenții ale unui șef sau ale unor persoane cu autoritate.
            În această lună domeniul financiar poate trece și el prin unele schimbări astfel că va trebui să fii chibzuit cu cheltuielile pe care le faci. Părinții sau cineva din familie te ajută financiar, atunci când îți este mai greu. Sunt avantajate primirea de bani de pe urma unui proces sau a unei moșteniri. Se recomandă prudență la mijlocul lunii, atunci când este posibil să faci cheltuieli pentru probleme de sănătate ale partenerului de viață.
            De evitat semnarea de noi contracte de colaborare sau de muncă, îndeosebi în a doua parte a lunii. Nu este o perioadă favorabilă pentru a accepta oferte de muncă sau de colaborare în străinătate. În această lună este bine să analizezi cu atenție oamenii cu care ai colaborat până acum, să faci ordine în documente, să te debarasezi de ceea ce nu îți mai este de folos. Lasă să se ducă ceea ce ți-a creat suferință.
            Din data de 20 ianuarie ești mult mai preocupat de relația cu colegii de serviciu, un proiect în care sunteți implicați, obligații pe care trebuie să le finalizezi la timp. Ești predispus la schimbări de direcție, vis-a-vis de un loc de muncă. Știi cum să te faci remarcat în rândul colegilor investind timp și energie riscând astfel să îți cam neglijezi propria sănătate.