Luna ianuarie 2022, Capricorn

Ianuarie 2022, Capricorn
010 Capricorn           Deviza ta, în această lună, este:Pentru om, totul este important, cu excepția vieții sale și a științei de a trăi. El trăiește aproape pentru orice, mai puțin pentru sine însuși.” E. Fromm
            În această lună este important să te lași ghidat de ceea ce îți spune sufletul, intuiția, să te preocupi mai mult de propria persoană. Învață cum să dăruiești, să fii deschis la nou, la progres. Fixează-ți obiectivele cu claritate și nu te abate de la drumul tău, indiferent de părerile celor din jur. În prima parte a lunii te bucuri de idei care te vor ajuta să trasezi proiecte noi, cu impact pe termen îndelungat, ai ocazia să dai startul unor colaborări favorabile pentru progresul personal și profesional. Te remarci în anturaj prin bună dispoziție, umor, diplomație reușind să atragi de partea ta oameni pe care te poți baza la greu.
            Pe tot parcursul lunii ianuarie te bucuri de admirație venită din partea sexului opus având ocazia să faci un pas important și să dai startul unei relații de durată. Este o perioadă benefică pentru romantism, distracții, pasiune reușind să îți exprimi cu mai multă ușurință dorințele, așteptările pe care le ai de la persoana iubită. Chiar dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj vei avea ocazia să observi cât de ușor este să atragi atenția perechii tale, ba chiar ai sentimentul că te reîndrăgostești. Dacă au existat animozități în relația de cuplu, în ultima perioadă, luna ianuarie îți aduce șansa de a a reechilibra relația, de a vedea dintr-o perspectivă pozitivă partenerul de viață.
             Se recomandă prudență în relația cu un fost iubit. Ești tentat să revii asupra unei relații considerând că trebuie să mai acorzi o șansă. Nu vor lipsi reproșurile, regretele sau ai senzația că în spatele acestor discuții, tatonări se află interese materiale. Cercetează aceste evenimente dintr-o nouă perpectivă fiind mai detașat. Din data de  3 ianuarie ai șansa să primești răspunsuri interesante, vis-a-vis de o nouă relație de dragoste pentru care simți că merită să dedici mai mult timp. Ai nevoie de romantism, să te eliberezi de un trecut amoros nu prea plăcut. Ai de partea ta șansa de a o lua de la început, de a-ți demonstra ție că poți dărui, poți iubi, poți oferi cele mai romantice momente, chiar dacă mulți din anturajul tău te percep ca pe o persoană rece, distantă, incapabilă să iubească în mod profund, adevărat.
            Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj se cere prudență la modul în care îți gestionezi finanțele întrucât, de la aceste probleme financiare ar putea să se declanșeze certuri destul de neplăcute, menite să dezechilibreze relația de cuplu, îndeosebi în preajma datei de  18 ianuarie. Nu aștepta ca partenerul să facă schimbările necesare, ci schimbă-ți atitudinea, modul în care conversezi, felul în care te adresezi acestuia, așteptările pe care le ai. Treci acum printr-o serie de transformări profunde, atât în plan personal, cât și relațional astfel că este recomandat să conștientizezi care îți sunt defectele dar și calitățile întrucât trebuie să ai puterea necesară pentru a face o schimbare importantă, în relația cu partenerul de viață. Fii responsabil, optimist, învață să te ierți și cu siguranță vei primi iubirea de care ai atât de multă nevoie.
            În această lună te identifici mai mult cu profesia ta, încerci să te perfecționezi, să acumulezi informații noi, să te remarci în mediul de lcuru sau demarezi un nou parteneriat de la care aștepți și beneficii materiale. Realizările din domeniul profesional depind foarte mult de tine, de capacitatea ta organizatorică, de seriozitate, de modul în care gestionezi relațiile cu șefii și colegii de muncă.
              Este o lună în care ai vrea să recuperezi un timp oarecum pierdut, în care se pare că nu ai acumulat resursele materiale de care ai nevoie pentru a-ți împlini un ideal profesional. Nu vor lipsi însă răsturnările de situație, impulsivitatea, certurile pe tema banilor, a relației de colaborare, în a doua parte a lunii.
            După data de 20 ianuarie ești preocupat să îți dezvolți abilitățile, să pui în valoare resursele de care dispui pentru a câștiga mai mulți bani. Pot apărea cheltuieli neașteptate, pentru plata unor facturi sau pentru a veni în ajutorul unei persoane dragi. Se recomandă prudență în ceea ce privește achizițiile pe care le faci, îndeosebi în a doua parte a lunii. La mijlocul lunii nu este un moment potrivit pentru a accepta o nouă ofertă de colaborare.
            La sfârșitul lunii este recomandat să nu te grăbești și să semnezi un contract de colaborare care implică și investiții financiare consistente. Banii reprezintă un punct sensibil, îndeosebi în preajma datei de 30 ianuarie, atunci când pot apărea pierderi financiare, datorită intervenției venite din partea unor dușmani ascunși. Nu este exclus să fie nevoie să cheltui bani pentru propria sănătate și astfel nu mai reușești să cumperi un obiect de valoare la care visai de mult timp. Indiferent de limitările și preocupările care țin de casă, familie sau propriul copil, ai capacitatea de a te ocupa și de carieră, de relația cu colegii sau superiorii.
          Este o perioadă în care se cere mai multă prudență în privința banilor, a cheltuielilor sau a plăților pe care ești nevoit să le faci către diferite instituții importante, îndeosebi în a doua parte a lunii. Ascultă-ți intuiția și nu te lăsa influențat de părerile celorlalți, îndeosebi atunci când vine vorba despre investiții, cheltuieli care vizează casa, bunurile imobiliare.