Luna ianuarie 2022, Balanță

Ianuarie 2022, Balanță
007 Balanta         Deviza ta, în această lună, este: „În bunăstare se află și o parte din libertatea nemăsurată.” Nicolae Mareș
       În luna aceasta vei pune mai mult accent pe relația cu familia, părinții, pe schimbările pe care vrei să le faci în propria gospodărie, eventual vrei să îți schimbi domiciliul sau intenționezi să achiziționezi o casă. Din data de 3 ianuarie ești mult mai preocupat de îmbunătățirea condițiilor de locuit, de achiziția unor obiecte necesare în propria gospodărie. Familia te susține, atât în demersurile profesionale, cât și în plan sufletesc. Nu vor lipsi confruntările în relația cu părinții, pe tema unei relații sentimentale, în care ești deja implicat sau vrei să te implici pe parcursul acestei luni.
            Încă de la începutul lunii ești implicat în tot felul de conversații prin intermediul internetului, a site-urilor de socializare, sperând că vei găsi persoana cu care să simți că rezonezi, din punct de vedere emoțional-afectiv. Nevoia de aventură te predispune la evenimente menite să îți răscolească viața, să îți creeze și mai multe nemulțumiri. Această stare de agitație, de curiozitate, de „mai bun” ar putea să rupă, destul de zgomotos, o relație de amor în care ești deja implicat, îndeosebi la mijlocul lunii. Este multă efervescență în sufletul și gândul tău, o energie pe care ai tendința să o risipești într-un mod nu tocmai constructiv. De fapt, este o perioadă de revoltă la adresa relației existente, nemulțumiri pe care ai preferat să le ții ascunse în suflet.
            În această lună lucrurile merg cât se poate de bine în relația de cuplu, cât timp muncești, agonisești bani și împarți cu partenerul de viață câștigurile tale. Acordă atenție la problemele care pot apărea în relația de cuplu, pe tot parcursul acestei luni, datorită orgoliului, a dorinței de a-ți exprima independența, de a ieși cu prietenii la plimbare sau pur și simplu de a sta departe de problemele din relația de cuplu. Va trebui să fii mult mai prudent, mai ales dacă te-ai decis să mărești familia, să concepi un copil întrucât pot apărea tot felul de probleme de sănătate.
            Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj, pe la mijlocul lunii poți intra în posesia unor secrete care vor răscoli relația de cuplu aducând la suprafață tot felul de lucruri neplăcute, care vizează o relație extraconjugală. Îți va veni destul de greu să regăsești starea de echilibru în relație, cât timp te simți neînțeles de partenerul de viață. În această lună banii în comun vor juca un rol destul de important în păstrarea echilibrului din relația de mariaj.
            Este o lună ianuarie plină de controverse în plan sentimental fiind nevoit, de multe ori, să bați în retragere pentru a se mai calma spiritele. Este o perioadă intensă, în care resimți o profundă nevoie de a iubi și de a fi iubit. Ai ceva important de învățat din toate acestea, în primul rând de a vedea cât de pregătit ești să dăruiești iubire. Încă de la începutul lunii, în ceea ce privește domeniul socio-profesional, ești ferm convins că este nevoie de noi strategii, în ceea ce privește un proiect derulat în comun cu un partener, asociat. Mai întâi ai de făcut modificări la modul în care investești timpul și banii cerându-se mai multă atenție la detalii. Ai tendința să te risipești în mai multe direcții riscând să nu duci la bun sfârșit mai nimic din ceea ce ți-ai propus. Este o perioadă în care ești preocupat să câștigi mai mulți bani, vrei să dai startul unor (noi) colaborări cu ajutorul cărora să reușești echilibrarea financiară de care ai nevoie. În spatele unor promisiuni care par destul de corecte, la prima vedere, se ascund interese care ar putea să te compromită, să îți provoace pierderi. Acordă atenție la cei cu care te asociezi și evită compromisurile de orice fel întrucât ești predispus la procese, scandaluri ca urmare a unor trădări venite din partea unei persoane lipsite de scrupule.
            Dacă ești implicat într-o afacere te poți confrunta cu tot felul de răsturnări de situație, neplăceri venite din partea unui asociat, care nu face decât să se folosească de tine, îndeosebi în a doua parte a lunii. Nu este exclus să fii pus în situația de a termina definitiv o relație de colaborare care nu este ceea ce ți-ai dorit. Va trebui să dai dovadă de cumpătare, dacă ai de făcut un împrumut sau în privința taxelor și impozitelor, cu atenționare în preajma datei de 30 ianuarie.
            După data de 20 se va pune mai mult accent pe relația de iubire sau cu propriul copil. Relația sentimentală ar putea să îți creeze probleme sau ajungi la un punct final. Copiii vor fi o sursă de tensiune intrând în tot felul de polemici cu aceștia sau poți avea parte de nemulțumiri în relația de cuplu, datorate propriului copil. Se evitat hobby-urile și distracțiile de sezon, îndeosebi în a doua parte a lunii, atunci când ești predispus la accidente. Este recomandat să nu te lași influențat de părerile negative ale prietenilor și să-ți urmezi propriul vis dând dovadă de echilibru, armonie și împăcare de sine.
             Este o lună importantă pentru tine, în ceea ce privește domeniul profesional și social, aducându-ți șansa de a reconfigura relații importante, de a pune capăt unor relații care nu îți sunt de folos pentru progresul tău în carieră. Totul este să găsești un echilibru între viața de familie și carieră. Ține cont de sfatul celor mai în vârstă!
           În ceea ce privește domeniul financiar te confurnți cu suișuri și coborâșuri, cu tentația de a cheltui mai mult decât câștigi sau de a face investiții neinspirate.