Luna ianuarie 2021, Taur

Ianuarie 2021, Taur
002 Taur       Este o lună în care vei simți o nevoie profundă să asimilezi noi cunoștințe, informații, ești dornic să participi la tot felul de cursuri, seminarii, să îți dezvolți latura creativă. Ai ocazia să construiești o nouă filozofie de viață, poți deveni un ajutor real pentru cei din jur cu sfaturile precise și valoroase de care dispui. Orientează-ți eforturile către domenii de studiu noi, care pot să-ți lărgească cunoașterea și să-ți îmbogățească sufletul. Pe tot parcursul acestei luni te confrunți cu transformări intense, menite să te îndemne să descoperi noi posibilități de a progresa, în plan spiritual și intelectual. Din data de 19 ianuarie te concentrezi mai mult pe zona carierei și a rolului social, pe impactul ideilor și a strategiilor pe care vrei să le pui în practică. Ești mult mai preocupat de dezvoltare și progres în plan profesional, pe noi strategii de lucru menite să îți aducă și mai multe realizări în carieră. Poziția socială și imaginea ta în ochii lumii pot avea de suferit, de aceea fii prudent. Ești ferm hotărât să schimbi direcția în carieră ceea ce va avantaja pe termen îndelungat. Ai de partea ta persoane, oameni care te susțin în demersurile tale. Deviza ta în această lună este: Eleganța e necesară nu numai în arte, ci și în toate activitățile omenești.” Erasmus din Rotterdam 

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                          
         Din data de 7 ianuarie ai ocazia să te bucuri de susținere și apreciere venite din partea partenerului de viață găsind astfel suportul moral dar și financiar de care ai nevoie pe a demara proiecte ambițioase. Se întrevăd schimbări interesante în plan amoros, ceea ce ar putea să îți readucă sentimentul că iubirea învinge tot ce pare a fi un obstacol în calea ta. Din data de 8 ianuarie se întrevede o mai mare nevoie de stabilitate în plan sentimental, relațional având ocazia să te bucuri de momente de reală pasiune, romantism în relația de cuplu. Dacă nu ai oficializat încă relația, în această lună te vei gândi tot mai serios să dai startul unei relații de cursă lungă.
            Este indicat să fii prudent, în ceea ce privește relația de mariaj, îndeosebi în preajma datei de 18 ianuarie, atunci când ai tendința să pui mai mult preț pe muncă sau pur și simplu eviți să împărtășești din problemele cu care te confrunți iar de aici și până la confuzie nu este decât un pas. Ești predispus la certuri, nu este exclus să renunți la o activitate considerând că nu reușești să acorzi suficientă atenție partenerului de viață. Este bine să acorzi o mai mare atenție la nevoile celuilalt și să pui mai mult accent pe afecțiune, intimitate profitând astfel de fiecare moment liber pe care este bine să îl dedici relației de cuplu. Ești mult mai conștient de atracția fizică, erotică de care faci uz pentru a restabili echilibrul și armonia în relația de cuplu. În preajma datei de 23 ianuarie te bucuri de  atenție venită din partea unei persoane de sex opus sau dai startul unei noi relații sentimentale, cu o persoană de altă naționalitate sau cu ocazia unei deplasări departe de casă. La sfârșitul lunii există predispoziția să apară ocazia de a relua o relație de iubire mai veche sau te bucuri de momente de pasiune, romantism alături de o persoană de sex opus.
           Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă, în a doua parte a lunii, ai ocazia să dai startul unei relații de iubire cu o persoană cunoscută prin intermediul prietenilor. Spre sfârșitul perioadei ești oarecum derutat neștiind prea clar cum să reacționezi în cadrul unei relații sentimentale, dacă merită să mai investești timp și afecțiune față de o persoană de sex opus.

Cariera si baniCarieră și bani                      
          Ai șansa de a da startul unor colaborări, parteneriate care îți pot aduce realizări importante, în plan financiar. Deboredezi de energie și orice eșec ai suferi în prima parte a lunii, o iei ca pe șansa unui nou start în plan profesional. Din data de 8 ianuarie faci mai multe deplasări în interes de serviciu sau ești preocupat de studii, perfecționare menită să îți aducă avantaje în plan profesional, apar oportunități de ascociere cu persoane aflate în străinătate sau cu o firmă cu capital străin. Cert este că nu trebuie să te grăbești și să iei deciziii importante sau să ai prea mari așteptări în domeniul profesional. Observă ce anume ai de schimbat, fie că este vorba despre propria atitudine, fie că este necesar să renegociezi un contract, trebuie să fii atent la ce anume se vrea de la tine și dacă merită să faci compromisuri. Va trebui să dai dovadă de mai multă prudență în privința cheltuielilor și a actelor oficiale pe care trebuie să semnezi, îndeosebi în preajma datei de 12 ianuarie.
         Nu este o lună favorabilă relaționării cu șefii, autoritățile și ai sentimentul că oricât de mult te-ai strădui să le faci pe plac parcă și mai mult de profită de bunăvoința ta și ești nedreptățit. Tot ce ai de făcut acum este să aștepți cu calm să observi care sunt adevărații adversari, ce anume ai de schimbat în modul de a relaționa cu ceilalți colegi și șefi. Nu este o perioadă favorabilă pentru a găsi un loc de muncă care să te avantajeze, chiar și numai din punct de vedere financiar. Este o perioadă de luptă, încerci să te menții pe o poziție. Poți fii nevoit să renunți din responsabilitățile pe care le deții, ceea ce nu este întocmai rău pentru sănătatea ta.
        Ești dornic să înveți ceva nou sau poți reveni asupra unei activități profesionale pe care ai abandonat-o de ceva timp. Cert este că ai mult de muncit, de învățat, ești foarte conștiincios și decis să nu mai amâni un proiect profesional important pentru progresul tău. Fii prudent, în ceea ce privește deciziile pe care vrei să le iei, vis-a-vis de bani, un împrumut pe care vrei să îl faci, îndeosebi spre sfârșitul lunii.

SanatateSănătate
       În această perioadă este recomandat să dai dovadă de prudență, dacă ai de făcut călătorii, mai ales pe la jumătatea lunii, atunci când ești predispus la accidente, lovituri, căzături. Este bine să nu neglijezi eventualele probleme de sănătate. De evitat stresul, epuizarea fizică și mentală fiind important să ții cont de sfatul medicului. Mai multă mișcare în aer liber, sport, masaj și apelarea la tot ce înseamnă terapii alternative, sunt remedii bun augur pentru tine, în această lună.