Luna ianuarie 2021, Scorpion

Ianuarie 2021, Scorpion
008 Scorpion      Începi această lună cu o mare nevoie de mișcare, dorința de a călători, relaționa, conversa cu prietenii, cu rude apropiate, vecinii. Din data de 8 ianuarie se observă o îmbunătățire a relației cu rudele având ocazia să petreci momente favorabile cu acestea. Ai parte de susținere, morală și chiar financiară, din partea celor dragi reușind să vezi acum partea bună a relației cu persoanele din anturajul apropiat. Tot în această lună ești hotărât să studiezi, să acumulezi mai multe informații dintr-un nou domeniu care te atrage. Îți dorești să te înscrii la noi cursuri de perfecționare sau renunți la anumite studii despre care consideri că nu îți sunt de folos. Nu poți să stai locului dorindu-ți tot mai mult, de la tine dar și de la cei din jurul tău, în plan intelectual dar și afectiv.
            După data de 19 ianuarie ești mult mai preocupat de casă, de  relația cu părinții, cauți noi posibilități de a îmbunătăți spațiul în care locuiești, casa, vrei să faci schimbări importante care vizează spațiul locativ. Este posibil să faci unele achiziții destul de costisitoare, necesare pentru propria gospodărie. Deviza ta, pentru această lună, este: „Ai curajul să îți asculți inima și intuiția! Ele știu deja ceea ce vrei să devii cu adevărat.” Steve Jobs 

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                           
        Începutul lunii îți poate aduce evenimente fericite care vizează relația de cuplu, momente pline de romantism, plimbări în doi. Familia te susține în demersurile tale profesionale, primești ajutorul mult așteptat din partea părinților, fie că este vorba despre bani sau sfaturi valoroase. Relația de cuplu se desfășoară în condiții armonioase, îndeosebi până în preajma datei de 8 ianuarie. Din dat de 9 ianuarie și până la jumătatea lunii se recomandă prudență la modul în care îți exprimi punctul de vedere în relația de cuplu. De la simple contraziceri se poate ajunge destul de ușor la certuri, ba chiar există riscul să te separi de partenerul de viață. Evită să implici și părinții în discuțiile tale întrucât nu faci decât să atragi și mai multe nemulțumiri, certuri greu de potolit.
             În intervalul 9 – 15 ianuarie reușești cu greu să îți găsești locul în relația actuală având sentimentul că ești dat la o parte sau că partenerul de viață nu mai este ce era. Ai tendința să vezi totul în negru, nu te mai regăsești în relația actuală. Este posibil ca multe dintre aceste nemulțumiri din relație să se datoreze intervenției părinților sau a problemelor legate de o casă, proprietate. Caută cu atenție în propriul suflet și ascultă-ți intuiția, îndeosebi dacă te-ai decis să renunți la relația de mariaj. Răspunsul este în tine! Nimeni altcineva nu știe ce ai tu nevoie, ce așteptări ai de la celălalt. Fii sincer cu tine și partenerul de viață și vei observa cum se vor lămuri toate și te vei elibera de starea de tensiune. Există acum riscul de a ajunge la certuri majore, doar pentru că nu reușești să îți exprimi clar dorințele, așteptările tale iar aceasta va conduce la acuzații, reproșuri destabilizând astfel relația de mariaj, îndeosebi la mijlocul lunii, atunci când ai tendința să neglijezi relația de cuplu. Nu este exclus să apară unele discuții în relația de cuplu din cauza unor taxe restante, a unui împrumut care trebuie achitat. În această lună este necesar să îți temperezi posesivitatea, gelozia trebuind să dai dovadă de mai mult echilibru în cadrul relației de mariaj. Ai ocazia să-ți canalizezi energia de care dispui spre activități constructive, desfășurate alături pe partenerul de viață.
          Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu, ai șansa de a te bucura din plin de o relație de dragoste, îndeosebi în a doua parte a lunii. Nu vei duce lipsă de romantism, pasiune, momente care ar putea fi stricate de opoziția venită din partea părinților care nu sunt de acord relația ta de dragoste.
        Este o lună tumultoasă la capitolul relație de cuplu dar și plină de învățături, de teste pe care, odată ce le-ai trecut, ai sentimentul că nimeni și nimic nu te mai poate da înapoi. Este momentul să demonstrezi că merită să lupți pentru dragoste, îndeosebi dacă intuiția îți spune că el este alesul pentru tot restul vieții.

Cariera si baniCarieră și bani                           
         Când ai sentimentul că bați pasul pe loc, cel mai indicat este să privești cu mai multă încredere la posibilitățile tale de a progresa și de a învăța din expriențe, chiar dacă acest lucru înseamnă și să pierzi. Tot ce ai de făcut acum este să îți organizezi mult mai eficient timpul, să creezi strategii bine gândite, înainte de a acționa. Nu te agita pentru lucruri inutile și nu depune prea mult efort într-o direcție care, oricum nu îți va aduce rezultate pe măsură. Te poți aștepta la unele neplăceri, răsturnări de situație venite din partea colegilor de muncă, în preajma datelor de 9 și 13 ianuarie. Totul va depinde de diplomația ta și, chiar dacă ai dreptate atunci când simți că ești trădat, manipulat, furat, va trebui să dai dovadă de răbdare pentru a reuși să aduni suficiente dovezi în favoarea ta. Starea ta de nervi, de agitație din preajma datei de 12 ianuarie nu face decât să te îndepărteze de adevăratul scop și să pierzi din vedere ceea ce este cu adevărat important pentru tine.
            În această lună te confrunți cu competitori destul de duri fiind nevoie de multă mobilizare din partea ta, efort fizic și psihic susținut, ba chiar vei lucra și peste program pentru a duce la bun sfârșit ce ți-ai propus. Acordă o atenție deosebită la o anume relație de colaborare, parteneriat pentru că ești predispus la a fi dezamăgit, trădat de colegi, îndeosebi în a doua parte a lunii. Este o lună în care muncești susținut, îți intră bani în contul personal dar la fel de repede se și cheltuie. Este posibil să apară cheltuieli neașteptate pentru propriul copil sau vrei să impresionezi persoana iubită cu cadouri costisitoare și de aici pot să apară tot felul de conflicte. De evitat asocierile de orice fel, implicarea în colaborări care ți se par dubioase din start. Se cere o analiză serioasă a colegilor, colaboratorilor, a unui eventual partener de afaceri întrucât ești predispus la pierderi financiare, la furt.

SanatateSănătate
          În această lună este nevoie de mai mult calm întrucât starea de agitație, nervii inutili te pot conduce la acțiuni imprudente și astfel pot să apară accidente, lovituri, insomnii. Este important să fii mult mai prudent cu ocazia deplasărilor, a călătoriilor pe care le faci, în privința manipulării utilajelor, a instrumentelor de lucru, îndeosebi în a doua parte a lunii. Este posibil să ai unele probleme legate de tensiunea arterială, probleme în zona capului, cu ochii sau tot ce ține de căile respiratorii, îndeosebi spre sfârșitul perioadei.