Luna ianuarie 2021, Săgetător

Ianuarie 2021, Săgetător
009 Sagetator       În această lună ai ocazia să redescoperi cât de important este să îți pui în valoare abilitățile și talentele de care dispui dând dovadă de mai mult simț practic și organizatoric, creativitate, capacitate de transformare. Ai ocazia să te bucuri de câștiguri din muncă proprie având ocazia să demarezi o colaborare ce se va dovedi a fi avantajoasă din punct de vedere financiar.  Din data de 19 ianuarie  ai mai multă deschidere către rudele apropiate, ești dornic să relaționezi, să porți discuții sincere, să vezi partea frumoasă din relația cu persoanele din jurul tău. Nu vor lipsi însă nici surprizele mai puțin plăcute, îndeosebi la mijlocul acestei luni. În a doua parte a lunii vei pune mai mult accent pe comunicare, schimbul de informații, negocieri. La sfârșitul acestei luni ești hotărât să te înscrii la un (nou) curs de perfecționare sau reiei cursuri care au fost abandonate din diferite motive. Deviza lunii, pentru tine, este: „Crede ca să poți înțelege.” Fericitul Augustin 

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
       Încă de la începutul lunii pot apărea tot felul de discuții neplăcute în relația de cuplu, având ca subiect banii, care parcă nu se ajung, oricât de mult te-ai strădui să fii de chibzuit. Ești într-o continuă agitație, gata de acțiune fiind pus pe fapte mari dar partenerul de viață ar putea să interpreteze greșit atitudinea ta. Fii atent la modul în care relaționezi cu celălalt și nu te grăbi, în situații care necesită răbdare, calm, atenție la detalii. Discuți mult cu partenerul de viață despre bani, noi posibilități de a progresa în carieră, ai șansa de a te perfecționa, ești susținut într-o eventuală afacere personală pe care vrei să o demarezi. Cert este că, până la jumătatea lunii ianuarie, nu prea ai stare, ceea ce s-ar putea să declanșeze adevărate scântei în relația de cuplu, îndeosebi în preajma datelor de 9 și 12 ianuarie.
            În prima parte a lunii reușești să porți discuții mult mai constructive, raționale făcându-te astfel mai bine înțeles de către partenerul de viață. Din data de 7 ianuarie ești mult mai concentrat pe responsabilitățile care țin de serviciu existând riscul să îți cam neglijezi familia și relația de cuplu.
            Dacă nu ești încă implicat într-o relație stabilă, în preajma datei de 12 ianuarie porți discuții cu persoana iubită despre o posibilă întemeiere a familiei, o eventuală mutare împreună cu aceasta. Este o perioadă în care vrei să pui la punct ce țin de casă, de familie și care se cere a fi rezolvată de mult timp. Nu vor lipsi discuțiile în contradicotriu cu părinții despre alegerea făcută de tine. Până la jumătatea lunii ai ocazia să dezvolți o relație de dragoste, cu ocazia unor deplasări în interes de serviciu, a participării la cursuri sau prin intermediul internetului. Nu este cazul să îți faci prea mari speranțe, vis-a-vis de o persoană de sex opus abia cunoscută.

Cariera si baniCarieră și bani   
       În această lună apar noi oportunități de suplimentare a veniturilor. Fie că este vorba despre un nou job mai bine plătit, fie ai ocazia să primești un al doilea job ceea ce te va epuiza peste măsură. Nu este exclus să apară tot felul de nemulțumiri la locul de muncă, vis-a-vis de o colaborare, un proiect profesional la care trebuie să contribuie și colegii de muncă. Discuțiile în contradictoriu ar putea să nască adevărate confruntări greu de oprit. Se recomandă mai multă prudență la modul în care îți exprimi nemulțumirile. Nu este cazul să te lași influențat de replicile venite din partea competitoriulor. În această perioadă ești preocupat să obții mai multe venituri, bani din diverse surse, activități pe care le desfășori. Există riscul de a cheltui prea mult cu persoana iubită sau poate chiar pentru propriul copil. Nu vei duce lipsă de inițiative, idei sau creativitate, atunci când vine vorba despre obligațiile de serviciu, având capacitatea de a te mobiliza exemplar, în situațiile critice. În intervalul 12 – 18 ianuarie va trebui să dai dovadă de mai multă prudență, în ceea ce privește eventualele investiții sau negocierile pe care le faci. Nu este exclus să apară unele probleme de comunicare în relația cu colegii lăsându-te oarecum „orbit”  de starea de furie. Este bine să îți controlezi ego-ul și să nu acționezi sub impulsul de moment întrucât nu faci decât să atragi de partea ta dușmani redutabili.
           La sfârșitul acestei luni ai capacitatea de a vedea cu mai multă claritate de unde vin, de fapt, unele pierderi financiare, ce anume ai de făcut pentru a remedia această situație. Totul depinde de modul în care abordezi relația cu colegii de muncă, cu superiorii, cererile pe care le faci, modul în care te implici în cadrul proiectelor din colectivul de muncă.
           În această lună te bucuri de câștiguri la care, poate, nici nu sperai. Este, de fap,t rodul unui efort susținut, al capacității de a concretiza expriența profesională acumultată cu trudă și răbdare din partea ta. Se poate vorbi acum despre șansa de a fi promovat la locul de muncă sau de a semna un contract mult mai avantajo,s din punct de vedere financiar.

SanatateSănătate
       În prima parte a acestei luni este posibil să găsești remedii pentru o problemă mai veche de sănătate. În preajma datelor de 9, 18 și 23 ianuarie ar trebui să îți mai temperezi energia deoarece ești predispus la accidente, fracturi. Te poți aștepta și la apariția unor viroze respiratorii menite să te scoată oarecum din activitate și ești nevoit să iți iei liber de la muncă pentru câteva zile, îndeosebi în a doua parte a lunii. Spre sfârșitul perioadei, încet dar sigur, începi să te revigorezi, să fii mult mai bine dispus, plin de viață, faci mai multă mișcare în natură.