Luna ianuarie 2021, Rac

Ianuarie 2021, Rac
004 Rac    Începutul lunii îți poate aduce evenimente intense, în ceea ce privește relațiile de parteneriat, asocieri, nevoia de a socializa, de a te implica și mai mult în relația de cuplu. Este timpul să descoperi care sunt, de fapt, așteptările celorlalți, ce se vrea de la tine, cât și ce anume ești dispus să oferi, dacă merită să mai faci compromisuri, doar pentru că așa reușești să atragi aprecieri, admirație. Vei căuta să păstrezi o atitudine amabilă fiind mult mai diplomat, gata oricând să-i ajuți pe cei din preajma ta. Ai suficientă experiență de viață și, în ciuda problemelor cu care te-ai tot confruntat de ceva ani, reușești să păstrezi o atitudine calmă, detașată în fața provocărilor. Din data de 19 ianuarie vei pune accentul pe banii și bunurile pe care le ai în comun cu alții.  Ai ocazia să constați cum intuiția este cel mai bun aliat al tău oferindu-ți soluții clare, concrete și nu doar simple avertismente, fie că este vorba despre un eventual împrumut bancar, de plata unor taxe și impozite sau o relație intimă. Poți depăși unele obstacole cu bine, cât timp vei ține cont de propria intuiție. Deviza ta, în această lună, este: „Tăcerea este adâncă precum Eternitatea; conversațiile sunt mărunte asemenea timpului.” T. Carlyle

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                             
         În această lună, îndeosebi din data de 8 ianuarie, vei pune mai mult accent pe exprimarea sentimentelor în relația de cuplu. Discuți mai mult despre planurile derulate în comun cu partenerul de viață având ocazia să observi cât de frumos se așează lucrurile în relație, cât timp comunici, îți exprimi gândurile, intențiile cu calm. În preajma datei de 9 ianuarie s-ar putea ca lucrurile să scape oarecum de sub control, atunci când vine vorba despre bani, cheltuieli și de aici pot să apară unele contraziceri în relația de mariaj. În această perioadă, oricât de preocupat ai fi de relația de cuplu, tot vor apărea evenimente surpriză, menite să îți dea peste cap stabilitatea, în plan psihic-emoțional. Sunt aspecte astrale care te îndeamnă către un nou mod de a percepe o relație intimă, dorești să aduci o schimbare ce vizează modul în care îți exprimi sentimentele. În a doua parte a lunii pot apărea unele „scântei” în relația de amor existentă, fie apare cineva în viața ta dându-ți astfel peste cap principiile de viață. Ești predispus la implicarea într-o relație extraconjugală, fie cu o persoană de sex opus cunoscută prin intermediul jobului, fie descoperi că o simplă relație de prietenie se poate transforma într-o relație de dragoste trăită cu intensitate. În a doua parte a lunii, partenerul de viață are nevoie de îndrumările și sprijinul tău într-o problemă de sănătate sau legată de locul de muncă iar tu trebuie să știi cum să îți exprimi punctul de vedere, cum să îl susții, moral și chiar financiar.
              Dacă ești încă în căutarea iubirii atunci este momentul pentru a da dovadă de deschidere la noile oportunități de a face cunoștință cu o persoană de sex opus. Este bine să fii prudent și să nu te iluzionezi și să dai curs unei iubiri imposibile, provocatoare de suferință. Există riscul să intri în tot felul de încurcături și astfel să te compromiți, îndeosebi în intervalul 9 – 14 ianuarie.
            În această lună putem vorbi despre agitație, neliniște, transformări intense în plan relațional, nevoia de schimbare, vis-à-vis de ceea ce înseamnă relație intimă. Se poate vorbi, fie de finalizarea relației actuale, fie simți nevoia de a aduce o transformare în propria atitudine față de partenerul de viață.

Cariera si baniCarieră și bani                             
          În această lună dai dovadă de conștiinciozitate, îndeosebi până în data de 8 ianaurie, având capacitatea de a te mobiliza la locul de muncă în situațiile critice reușind să impresionezi prin forță, ambiție. Chiar dacă ai avut parte și de eșecuri în ultima perioadă ai reușit să te ridici deasupra adversarilor, a dușmanilor, văzuți și nevăzuți, ai știut cum să îți spui punctul de vedere cu fermitate. Știi să bați în retragere, atunci când este nevoie, reușind să impresionezi prin stabilitate dar și energie, ai capacitatea de a-ți împliniri obiectivele propuse.
               Este o lună în care vei pune mai mult accent pe relațiile de colaborare, alianțe, demararea de noi proiecte, activități de grup, inițiative colective, de echipă. Debordezi de idei, creativitatea este la cote maxime, dispui de reale capacități de comunicare eficientă, productivă. Poți să dai tot felul de sfaturi remarcându-te prin spontaneitate și inteligență, prin atenție la detalii, îndeosebi în prima parte a lunii. Știi cum să îți faci reclamă, te faci remarcat destul de ușor în mediul de lucru. Va trebui să dai dovadă de prudență în relația cu prietenii și să eviți implicarea cu aceștia într-un parteneriat. Ești predispus la pierderi de bani, la furt de idei, dezavantaje ce te-ar putea afecta, din punct de vedere financiar, pe termen îndelungat.
În preajma datelor de 18 și 23 ianuarie pot apărea răsturnări de situație, vis-a-vis de o afacere în care ești implicat, un eventual proces sau partenerul de viață poate să treacă prin probleme financiare. Se cere mai multă precauție, în cazul în care te-ai gândit să faci un împrumut bancar în această perioadă sau dacă vrei să demarezi un proces care vizează o moștenire sau un proces legat de un loc de muncă.
             Spre sfârșitul lunii apar oportunități de creștere a veniturilor prin intermediul celorlalți, totul este să nu te grăbești să îți iei partea sau să consideri că nu trebuie să depui efort pentru a obține aceste favoruri financiare. Pot apărea pierderi subite, dacă nu dai dovadă de precauție, diplomație. Este o lună în care te gândești foarte serios la o reconfigurare a proiectelor profesionale. Nu este cazul să te grăbești, ci va trebui să ții cont de îndrumările partenerului de viață, atunci când ai sentimentul că te-ai împotmolit. În a doua parte a lunii se observă o mai bună relaționare cu șefii, cât timp îi ții oarecum la distanță.

SanatateSănătate
       În a doua parte a lunii există riscul să te epuizezi fizic și mental datorită unor conflicte din relația cu amici sau un grup din care faci parte. Nu este cazul să îți faci probleme inutile, să exagerezi cu munca pentru că riști să ajungi foarte ușor la probleme care vizează ficatul, pancreasul, circulația sângelui. Trebuie să acorzi o mai mare atenție la sistemul digestiv, ai grijă ce anume mănânci, nu depăși niciodată măsura, atunci când vine vorba despre grăsimi și dulciuri. Este recomandat să faci mai mult sport, mișcare în natură și să stai în preajma oamenilor optimiști, încrezători în sine.