Luna ianuarie 2021, Pești

Ianuarie 2021, Pești
012 Pesti       În această lună preferi să pui mai mult accent pe relația cu prietenii, socializezi, interacționezi cu oameni noi, interesanți, te inscrii în cadrul unei (noi) asociații, un grup, investești timp și energie în cadrul unui grup de prieteni. În această perioadă ești mult mai preocupat de soarta celorlalți, de modul în care ai putea să îi ajuți, cu sfaturi sau chiar financiar. Prima parte a lunii este deosebit de favorabilă pentru a lansa noi proiecte cu impact pe termen îndelungat. Te remarci în anturaj atrăgând prin atitudinea destinsă, umor, ai ocazia să dai startul unor relații de prietenie de bun augur. După data de 19 ianuarie  preferi să te retragi în solitudine, să te preocupi mai mult de latura spirituală a vieții, de propriul suflet reușind să dai un sens mult mai profund propriei existențe. În a doua parte a lunii alungă-ți gândurile neplăcute și stai în preajma oamenilor optimiști. Se recomandă prudență și la capitolul sănătate, îndeosebi în ceea ce privește sistemul osos. Deviza ta, în această lună, este: „Viitorul depinde de multe lucruri dar, mai ales, de tine.” Frank Tiger  

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                           
        Încă de la începutul lunii ești preocupat să mergi la tot felul de întâlniri cu prietenii, la petreceri de la care nu va lipsi nici partenerul de viață, care se pare că nu prea este entuziasmat de modul în care abordezi relația de cuplu. Se prefigurează schimbări importante de anturaj având șansa de a da startul unei relații de amor secrete, îndeosebi din data de 8 ianuarie.
            Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu preferi să stai departe de lume, de prieteni alături de partenerul de viață, bucurându-te de momente deosebite petrecute în doi. Se poate vorbi despre călătorii, conversații și planuri de viitor derulate în comun. Este momentul să pui la cale, alături de partenerul de viață, strategii care vizează un proiect derulat în comun. Este foarte posibil ca partenerul de viață să aibă idei mult mai pragmatice, vis-a-vis de proiectele comune de viitor și să știrbească oarecum din idealismul tău. În preajma datei de 12 ianuarie pot apărea certuri foarte serioase în relația de cuplu, pe tema unor relații de prietenie sau vis-a-vis de rudele apropiate. Nu ai decât să îți schimbi atitudinea, să adopți un nou mod de a relaționa în cadrul relației de mariaj. Ai ocazia să intri în posesia unor informații secrete menite să facă lumină în anumite aspecte neclare care vizau relația de cuplu. Porți discuții de taină, pui la cale tot felul de activități legate de casă, familie, aspecte care vizează schimbări pe care vrei să le faci în propria gospodărie.
         În această lună ai ocazia să pui capăt definitiv unei relații de amor pentru a face loc alteia, mult mai promițătoare, mai ales în a doua parte a lunii. Ai multe întrebări la care nu prea poți să găsești răspunsuri acum preferând să te lași purtat de iubire, de dorințe și pasiune. Este indicat  să privești viața cu mai multă încredere în viitor și în propriile forțe și să te bazezi pe ceea ce îți spune sufletul, dacă vrei să dai startul unei noi relații sentimentale. Poți să dai startul unei relații de dragoste cu ocazia întâlnirilor cu prietenii sau participării la diferite întruniri în cadrul unui grup, asociație.

Cariera si baniCarieră și bani                           
       Ai ocazia să constați că ai progresat foarte mult și că este timpul să îți asumi noi responsabilități și să te bucuri de susținere venită din partea unor superiori. Nu este  exclus să iei decizia de a schimba domeniul profesional și de a te perfecționa având ocazia acum să obții un loc de muncă mult mai avantajos, din punct de vedere financiar. Se poate vorbi, nu doar despre șansă, noroc, cât și de muncă, ocazia de a-ți demonstra abilitățile, talentul, resursele intelectuale, creativitatea de care dispui. Te faci remarcat mult mai ușor de către superiori, știi ce poți și până unde astfel că nu îți este teamă de competiție. Acordă atenție însă la eventuale probleme de relaționare cu șefii, îndeosebi în intervalul 17 – 24 ianuarie, atunci când se poate ajunge destul de ușor la certuri, reproșuri, acuzații, eventual poți să iei decizia bruscă de a-ți da demisia.
          În această lună ești susținut de prieteni sau de un grup, o asociație din care faci parte pentru a reuși să concretizezi un proiect profesional ambițios. Sunt favorabile negocierile pentru a obține un contract avantajos, din punct de vedere financiar, îndeosebi până în data de 8 ianuarie. De evitat luarea deciziilor care țin de bani, contracte în preajma datelor de 9, 13 și 23 ianuarie.
        Va trebui să dai dovadă de prudență, în ceea ce privește cheltuielile, îndeosebi în a doua parte a lunii. Mare atenție și la eventualele investiții pe care vrei să le faci. Este necesar să cântărești cu mai multă atenție deciziile legate de finanțe, un contract pe care intenționezi sa îl semnezi, o colaborare în care dorești să te implici, îndeosebi la mijlocul perioadei.

SanatateSănătate
      Este o lună în care se pot accentua anumite probleme de sănătate cu care te-ai mai confruntat cândva astfel că te poți aștepta la dureri de spate, încheieturi, migrene, probleme stomatologice, îndeosebi în a doua parte a lunii. Se recomandă să te detașezi de eventuale probleme legate de serviciu și să o lași mai ușor cu efortul fizic și intelectual. Încearcă să te bucuri de fiecare moment petrecut alături de prieteni și în mijlocul naturii.