Luna ianuarie 2021, Leu

Ianuarie 2021, Leu
005 Leu    În această lună ești mult mai preocupat de muncă, profesie privind către viitoarele etape ale unui proiect cu o stare de entuziasm. Sunt mari șansele de a obține ceea ce îți dorești, dar este bine să nu te grăbești Dacă reușești să-ți păstrezi acest dinamism până la sfârșitul perioadei ai toate șansele să culegi roadele muncii tale. Este important să îți acorzi momentele tale de pauză, de liniște și relaxare, departe de grijile profesionale. Reușita proiectelor demarate acum va depinde foarte mult de starea ta de încredere, dinamism și resursele pozitive pe care le investești în muncă. Din data de 19 ianuarie ești mult mai preocupat de relația de mariaj, parteneriat, de noi asocieri care pot să îți aducă starea de mulțumire. Ești mult mai sociabil, prietenos în relația cu cei din jur știind cum să te faci plăcut, admirat de ceilalți. Este recomandat să te bucuri de această perioadă favorabilă în plan relațional întrucât ai șanse destul de mari să faci o schimbare importantă de direcție. Deviza lunii, pentru tine, este: Marile dureri sunt tăcute: ele nu se exprimă prin lacrimi.” T. Tasso

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                          
       Începi această lună cu mult dinamism, energie, în ceea ce privește relația cu sexul opus. Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu, până în data de 8 ianuarie apar momente deosebite de romantism, pasiune, simți nevoia de a-ți exprima propriile gânduri, sentimente față de partenerul de viață. Poate fi ocazia de a te reîndrăgosti, de a vedea partea frumoasă a relației în doi, de a merge împreună la petreceri, de a călători mai mult, alături de partenerul de viață. Găsești un echilibru între obligațiile care țin de casă, familie și cele care vizează cariera. Este posibil chiar să te implici într-un proiect profesional alături de partenerul de viață, faceți schimbări importante într-o afacere comună sau iei decizia de a pune capăt definitiv unei afaceri vechi, care nu îți mai este favorabiă, din punct de vedere financiar.
            În intervalul 12 – 20 ianuarie îți este pusă la încercare destul de serios relația de cuplu fiind nevoie de răbdare, calm și înțelegere din partea ta altfel riști să finalizezi o relație care durează de mult. Cât timp împărtășești idealuri, idei, preocupări comune cu partenerul de viață, vei trece mult mai ușor peste anumite obstacole, sociale sau profesionale. Te poți aștepta la răsturnări de situație, la aflarea unor secrete, vis-a-vis de relația de cuplu, declansând astfel un șir de evenimente menit să revoluționeze relația de cuplu, să aducă profunde transformări cu impact pe termen îndelungat. Este posibil să iei decizia de a renunța la un proiect derulat în comun cu partenerul de viață sau vrei să faci schimbări semnificative, vis-a-vis de acesta. Pe de altă parte, aceste tranzite planetare de pe casa relației de mariaj ar putea să aducă o nevoie de schimbare a atitudinii în relația de mariaj, ai dorința de a te reîndrăgosti de partenerul de viață, poate fi ocazia de a renunța la anumite vicii, la un grup sau domeniu care te-a ținut departe de familie, de casă și implict departe de partener.
           Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu se anunță o lună tumultoasă, cu o nevoie profundă de a schimba ceva în viața personală și relațională, de a da o nouă direcție unei relații de amor existente. Nu mai accepți jumătăți de măsură, ceea ce ar putea să surprindă pe celălalt.
          În a doua parte a lunii ești predispus la o întâlnire de amor de natură kramică fiind vorba despre un semnal că relația în care ești implicat de ceva timp nu este în acord cu Destinul tău. Tot ce ai de făcut este să nu te grăbești în luarea deciziilor și să acționezi ținând cont de rațiune. La sfârșitul lunii se amplifică tensiunile din relația de cuplu având ca subiect principal banii, cheltuielile nejustificate.

Cariera si baniCarieră și bani                           
        Este o lună importantă în plan profesional necesitând multă atenție, dedicare, o mai bună organizare a timpului de lucru. Va trebui să fii mult mai prudent în relația cu superiorii, să nu te încăpățânezi pe o direcție care contravine, de fapt, intereselor firmei sau ale șefilor. Este nevoie să dai dovadă de diplomație, de o bună organizare a timpului de lucru și să evită să împărtășești celorlalți ideile tale. Este posibil să apară tot felul de evenimente neprevăzute care îți pot da planurile peste cap la locul de muncă, îndeosebi în preajma datei de 9 ianuarie. Starea de nemulțumire ar putea să amplifice tensiunea în relația cu colegii de lucru astfel că este recomandat să ai mare grijă la modul în care îți exprimi eventualele nemulțumiri. Ai sentimentul că ești cel care duce tot greul în spate, că ți-ai asumat prea multe responsabilități fiind nevoit să lucrezi și peste program.
          Este o lună foarte aglomerată în plan profesional dar, cu siguranță, tot ceea ce demarezi acum va avea impact pe termen îndelungat. Este posibil să apară unele discuții neplăcute cu șefii, legate de salariu, îndeosebi în intervalul 9 – 15 ianuarie. Este bine să acorzi o atenție deosebită la actele pe care ești nevoit să le semnezi sau la eventualele asoceri pe care vrei să le faci, îndeosebi spre sfârșitul lunii. În preajma datei de 4 ianuarie este favorizată o negociere a contractului de muncă sau obținerea unui nou post, mai bine plătit. Poate fi vorba și despre șansa de a te înscrie la noi cursuri de perfecționare care te ajută să obții o nouă avansare la locul de muncă și implicit mai mulți bani la salariu. Din data de 8 ianuarie ești avantajat, din punct de evdere financiar. Nu vei fi scutit de surprize neplcăute, de cheltuieli neașteptate, în intervalul 7 – 12 ianuarie, astfel că se recomandă atenție la cheltuielile pe care le faci, la eventualele investiții. Nu te grăbi să dai sau să iei bani cu împrumut.
        La sfârșitul lunii se recomandă să eviți semnarea unui contract de muncă sau de colaborare întrucât ești predispus la probleme de natură juridică, răsturnări de situație care te vor afecta pe termen îndelungat.

SanatateSănătate
     În această lună ești mult mai preocupat de felul în care arăți, cauți noi modalități de a-ți îmbunătăți condiția fizică. Ești preocupat să îți acorzi mai mult timp, să schimbi regimul de viață și/sau alimentar. Se impune acordarea unei mai mari atenții la programul de lucru, la orele de somn și relaxare. Este recomandat să faci un control medical stomatologic și/sau reumatologic, să apelezi la tratamente naturiste. Te poți aștepta la unele probleme care țin de încheieturi, dureri de spate sau eventuale probleme digestive, îndeosebi în intervalul 8 – 15 ianuarie.