Luna ianuarie 2021, Gemeni

Ianuarie 2021, Gemeni
003 Gemeni     Încă de la începutul lunii simți nevoia de transformare, de redescoperire a unui nou mod de a vedea viața, de a privi lumea și lucrurile în profunzime. Nu mai accepți jumătăți de măsură punând acum mai mult accent pe ceea ce este concret, palpabil. Se deschid noi etape de câștig prin intermediul celorlalți dar și noi posibilități de a valorifica aceste câștiguri, în sensul dezvoltării personale. Ai posibilitatea să valorifici, în sensul progresului spiritual dar și material, relațiile pe care le dezvolți în această lună. Din data de 19 ianuarie  pui mai mult accent pe studiu, pe relația cu persoane de altă cultură sau să călătorești mai mult peste hotare, eventual în interes de serviciu. A doua parte a lunii se poate dovedi tumultoasă, în ceea ce privește studiile, nevoia de a-ți lua o diplomă care să te avantajeze în plan profesional. Faci multe călătorii care te vor ajuta să te dezvolți, din punct de vedere spiritual, interacționând cu oameni interesanți care vor juca un rol important în viața ta. Poate apărea nevoia de a-ți găsi un ghid, mentor, cineva care să te susțină pe drumul ales de tine. Deviza acestei luni, pentru tine, este: „Viața este atât de vastă și multilaterală încât omul va găsi în ea întotdeauna ceea ce îi cere nevoia sa cea mai puternică.” N. G. Cernîșevski

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                            
         Se anunță o lună plină cu frământări în plan sentimental dar și cu adevărate revelații, redescoperirea unui nou sens, în plan relațional. Este un du-te-vino, o căutare permanentă de siguranță că ceea ce faci chiar este bine pentru tine. Lucrurile se pot dovedi a fi în favoarea ta, în plan sentimental, cât timp dai dovadă de echilibru, diplomație în relația cu partenerul de viață și lași deoparte ceea ce nu mai corespunde de mult timp așteptărilor tale. Prin posesivitate, gelozie nu faci decât să te îndepărtezi și mai mult de posibilitatea de a o lua de la capăt, de a renșate în plan sentimental. Până în data de 8 ianuarie profiți de starea de bine din relația de cuplu reușind să vezi partea bună a relației, să te simți oarecum răsfățat de partenerul de viață. Din data de 8 ianuarie lucrurile capătă o nouă nuanță în plan amoros preferând să vezi o relație de amor dintr-o perspectivă clară, eventual ți se demonstrează că ești iubit, fie că este vorba despre cadouri, fie ai pretenția ca persoana iubită să îți acorde mult mai multă atenție, ceea ce va conduce și la confruntări, momente de posesivitate care pot declanșa certuri destul de dure, îndeosebi în a doua parte a lunii. Totul este să o lași mai ușor cu munca, cu stresul și să găsești un echilibru între sarcinile de serviciu și cele din casă, din familie. Armonia din cadrul relației se bazează pe comunicarea deschisă având capacitatea de a asculta și punctul de vedere al celui de lângă tine. În a doua parte a lunii ai ocazia să dezvolți o relație cu o persoană de sex opus, totul este să fii atent la amănunte și să nu te lași angrenat într-o relație care îți poate crea o oarecare stare de disconfort psihic-emoțional,
            Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu ești predispus la certuri, discuții datorate, în mare parte, unui grup de amici astfel că, în intervalul 15 – 23 ianuarie, este indicat să o lași mai ușor cu prietenii și să eviți să împărtășești acestora eventualele problemele din relația de mariaj  întrucât nu faci decât să atragi și mai multe nemulțumiri. Ai ocazia să observi ce corecții ai de făcut, dacă merită să continui o relație care nu îți mai dă sentimentul de siguranță, în plan psihic, emoțional și chiar material.
           La sfârșitul perioadei există posibilitatea de a finaliza o relație de dragoste. Nu este exclus să dai startul unei relații de amor secretă menită să îți răscolească sufletul. Ești predispus la iluzii, dezamăgiri, speranțe nerealiste, în ceea ce privește o relație de iubire. Te confrunți cu sentimentul de   de regăsire sau retrăire a unor evenimente greu de gestionat. Tot ce ai de făcut este să rămâi ancorat în realitate și să o lași mai ușor cu visarea, cu speranțele care nu au legătură cu realitatea.

Cariera si baniCarieră și bani                            
         În această lună, oricât ai vrea să aduci o schimbare favorabilă în plan profesional, parcă nimic nu se așează așa cum ți-ai dorit. Ceva te forțează să bați pasul pe loc sau să schimbi domeniul de activitate. Nu este o lună favorabilă pentru a pune la cale acțiuni de lungă durată, ba din contră, vei avea sentimentul că planurile făcute azi mâine vor trebui revizuite, sunt necesare noi strategii de acțiune. Sunt prieteni care oricât de binevoitori ar fi cu tine tot nu reușesc să te susțină în demersurile tale profesionale. Dacă te-ai decis să găsești de lucru în străinătate se pare că nu este o lună favorabilă pentru astfel de demersuri. Este bine să îți asculți intuiția, înainte de a lua orice decizie importantă, vis-a-vis de o eventuală colaborare cu persoane de altă naționalitate. Pot apărea răsturnări de situație, eventual poți să ajungi la proces, litigii.
            Este recomandat să eviți certurile, conflictele cu partenerul de afaceri, în preajma datei de 9 și 12 ianuarie, sunt prezente aspecte ce ar putea declanșa pierderi de natură financiară dar și probleme de sănătate. Este posibil să iasă acum la suprafață unele probleme care țin de acte, facturi, minciuni care au declanșat întârzieri, pierderi, în ceea ce privește o afacere, un parteneriat având ocazia să pui capăt definitiv acestor probleme. Îți vine destul destul de greu să te mobilizezi pentru a obține ceea ce îți dorești.
           Este o lună în care se cere să îți revizuiești modul în care gestionezi veniturile din muncă proprie dar și modul în care ai pretenții financiare sau așteptări, de la partenerul de viață sau în cadrul unei asocieri. Sunt favorizate câștigurile financiare prin intermediul partenerului de viață sau a părinților. Poate fi vorba și despre șansa de a câștiga bani de pe urma unui proces sau a unei moșteniri. Oricât de greu ți s-ar părea să rezolvi aspecte care țin de bani și de locul de muncă, nu trebuie să te victimizezi. Este important să privești viața dintr-o nouă perspectivă, să îți acorzi mai mult timp și să încerci să te eliberezi de traume, de suferințe, să înțelegi și să ierți ceva/pe cineva din trecutul tău.

SanatateSănătate
       În această lună va trebui să dai dovadă de echilibru, să adopți o viață mult mai sănătoasă, să o lași mai ușor cu efortul fizic și intelectual. Grijile nu fac decât să îți accelereze și mai mult problemele de sănătate. De evitat interacțiunile sociale care te predispun la furie sau tristețe. Se recomandă acordarea unei atenții speciale în privința distribuirii echilibrate a energiei de care dispui pentru a evita predispoziția la accidente, căzături, certuri, insomnii, îndeosebi în preajma datelor de 9 și 12 ianuarie. Nu este exclus să te confrunți cu viroze, răceli, infecții, îndeosebi în a doua parte a lunii.