Luna ianuarie 2021, Fecioară

Ianuarie 2021, Fecioară
006 Fecioara     În prima parte a lunii vei pune mai mult accent pe distracții, relaxare, joc, simți nevoia de a sta departe de orice ar putea să îți strice starea de bună dispoziție. Sunt favorizate activitățile care vizează relația cu copiii, educația acestora, creativitatea, hobby-ul, implicarea în activități care pot să te ajute să te destinzi, în adevăragul sens al cuvântului. Ai ocazia să îți asumi noi responsabilități, să te preocupi mai mult de educația propriului copil, îți dorești să demarezi activități comune cu acesta și care vor avea impact pe termen îndelungat. Din data de 19 ianuarie ești mult mai preocupat de relația cu colegii de serviciu, un proiect în care sunteți implicați, obligații pe care trebuie să le finalizezi la timp. Ești predispus la schimbări de direcție, vis-a-vis de un loc de muncă. Știi cum să te faci remarcat în rândul colegilor investind timp și energie riscând astfel să îți cam neglijezi propria sănătate.  Deviza ta, pentru această lună, este: „În bunăstare se află și o parte din libertatea nemăsurată.” Nicolae Mareș

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                          
        Încă de la începutul lunii te remarci prin nevoia de a socializa, de a interacționa mai mult cu lumea, având ocazia să dai startul unei relații sentimentale, îndeosebi în prima parte a lunii. Fie că pleci într-o călătorie îndepărtată, fie că cineva vine de pe alte meleaguri, cert este că ai toate șansele să întâlnești o persoană cu care simți că rezonezi, din punct de vedere afectiv. Este o lună trăită cu intensitate în plan sentimental. Pe de o parte nu prea știi ce vrei, pe de altă parte vrei multe schimbări și cât mai rapid cu putință. Este important să accepți că acest nou început vine și cu o mare nevoie de transformare interioară, de eliberare de un trecut tumultos, în plan relațional.
            Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu, în această lună lucrurile sunt oarecum confuze, încercând să vezi în ce mod este necesar să acționezi pentru a face ca lucrurile să funcționeze bine. Din data de 14 ianuarie reușești să vezi cu mai multă claritate avantajele relației, observi că de tine depinde dacă reușești să te faci înțeles. Este important să pui mai mult accent pe afectivitate, romantism, să privești relația în profunzime, dincolo de aparențe. Treci acum printr-o perioadă de maturizare în plan sentimental conștient fiind că, pentru a fi fericit, trebuie să dai dovadă de înțelegere față de partener. Ai ocazia să vezi ce anume se dorește de la tine și cât ești dispus să dăruiești. Nu se întrevăd probleme deosebite, decât în măsura în care încerci să îți impui punctul de vedere, să pui tot felul de restricții, de reguli care vizează bugetul comun. Pot apărea probleme de comunicare în cuplu ca urmare a unor presiuni de la locul de muncă, îndeosebi în intervalul 8 – 14 ianuarie. Totul este să rămâi ancorat în concret și să nu te lași copleșit de emoții, suferințe, pierderi care vizează, în primul rând, latura materială. Este timpul să te ridici și să mergi mai departe acordând o mai mare atenție la ce anume vrea celălalt fiind astfel mult mai comunicativ acceptând și punctul de vedere al partenerului de viață. Ai tendința să te iluzionezi sau să te gândești că partenerul de viață nu este chiar așa cum pare iar de aici și până la îndoieli mai este doar un pas. Încearcă să conștientizezi când și în ce context te confrunți cu astfel de gânduri, analizează ce anume declanșează astfel de temeri. Ai acum șansa de a vedea partenerul cu bune și rele, totul este să înveți cum să ierți, să crezi că iubirea este mai presus de materialitate.
           Este o lună ianuarie pe care ai ocazia să o trăiești frumos, în armonie cu persoana iubită, cât timp nu analizezi cu mintea critică specifică zodiei tale.

Cariera si baniCarieră și bani          
          Oricât de greu ți se pare să mergi mai departe, chiar dacă ceilalți din mediul de lucru te-au nemulțumit, ai toate atuurile de partea ta pentru a-ți demonstra, ție dar și celorlalți, că poți fi un bun coleg, un om pe care se poate pune bază în momentele grele. În această lună reușita în plan profesional depinde foarte mult de modul în care te pui în valoare fructificând din plin talentele, creativitatea, informațiile acumulate de-a lungul timpului. În intervalul 8 – 14 ianuarie lucrurile sunt destul tensionate reușind să te enervezi peste măsură și astfel cedezi, renunți la un contract de muncă sau o colaborare care părea, până acum, de bun augur. Este timpul să descoperi nereguli, să vezi adevăratele intenții ale unui șef sau ale unor persoane cu autoritate. Trebuie doar să observi și să mergi mai departe pe un alt drum. Este mai important să gândești pozitiv decât să te lupți cu „morile de vânt”. Mai bine ia acest aparent eșec ca pe o nouă posibilitate de relansare, în alt loc, cu alt colectiv de muncă. Poate că ai amânat sau te-ai luptat pentru mult timp încercând să salvezi aparențele, dar iată că a venit timpul să renunți la o situație care te epuiza, din punct de vedere psihic-emoțional.
            În această lună domeniul financiar poate trece și el prin unele schimbări astfel că va trebui să fii chibzuit cu cheltuielile pe care le faci. Părinții sau cineva din familie te ajută financiar, atunci când îți este mai greu. Sunt avantajate primirea de bani de pe urma unui proces sau a unei moșteniri. Se recomandă prudență la mijlocul lunii, atunci când este posibil să faci cheltuieli pentru probleme de sănătate ale partenerului de viață.
            De evitat semnarea de noi contracte de colaborare sau de muncă, îndeosebi în a doua parte a lunii. Nu este o perioadă favorabilă pentru a accepta oferte de muncă sau de colaborare în străinătate. În această lună este bine să analizezi cu atenție oamenii cu care ai colaborat până acum, să faci ordine în documente, să te debarasezi de ceea ce nu îți mai este de folos. Lasă să se ducă ceea ce ți-a creat suferință.

SanatateSănătate
       Chiar dacă la începutul lunii te vei simți plin de energie, dornic să călătorești, să muncești neținând cont de epuizarea fizică și mentală, ești predispus la probleme de sănătate datorate stresului, a dorinței de a îndeplini anumite obligații de serviciu și de familie cât mai repede și bine. Este important să urmezi un regim de viață și alimentar echilibrat, chiar dacă ai sentimentul că poți să le faci pe toate. Nu este exclus să apară probleme legate de spate, picioare sau probleme de natură stomatologică, în ultimul decan al acestei perioade.