Luna ianuarie 2021, Berbec

Ianuarie 2021, Berbec
001 Berbec        În această lună îți iei în serios rolul social și profesional știind  ce vrei și în ce măsură ai putea să faci schimbările care te avantajează și din punct de vedere financiar. Nu mai accepți jumătăți de măsură știind exact ce anume vrei dar și ce poți obține, cât timp vei da dovadă de ambiție și concentrare pe îndeplinirea scopurilor propuse. Este o lună în care ești dornic să acumulezi informații care te pot ajuta să obții recunoașterea și aprecierea venită din partea superiorilor. Este o lună intensă la capitolul evenimente socio-profesionale dar și cu noutăți în domeniul profesional. Pot apărea tensiuni în relația cu familia datorită preocupărilor tale exagerate în ceea ce privește domeniul profesional. Este important să găsești  un echilibru între viața socială și cea particulară pentru că favorurile din plan socio-profesional va dispărea curând lăsând urme greu de remediat.
            După data de 19 ianuarie îți vei concentra atenția și energia în cadrul unui grup, o asociație sau ai curaj să dai startul unor proiecte care vor avea impact important pe termen îndelungat. Ai ocazia să primești susținere venită din partea unor amici sau persoane care au capacitatea să te mobilizeze și să te ghideze pe o direcție mult mai avantajoasă, în plan profesional. Ești dornic să cunoști oameni noi, să socializezi cu persoane interesante, să îți mărești cercul de prieteni, oameni de la care ai ceva nou, interesant de învățat. Este o perioadă destul de agitată, în care vei dori să concretizezi anumite idei, proiecte ambițioase la care lucrezi de ceva timp. Nu te grăbi să iei decizii, indiferent de contextul în care te găsești! Deviza ta, pentru această lună, este: „Pentru om, totul este important, cu excepția vieții sale și a științei de a trăi. El trăiește aproape pentru orice, mai puțin pentru sine însuși.” E. Fromm

Dragoste, relatia de cuplu
Dragoste – Relația de cuplu                           
          Până în data de 7 ianuarie preferi să conduci tu relația de cuplu având sentimentul că numai așa poți deține controlul asupra resurselor financiare ale partenerului de viață. Ai ajuns la punctul în care nu te poți decide ce schimbări vrei să faci, în plan relațional, având tendința de a pune mai mult accent pe interese materiale, pe latura practică a relației. Din data de 8 ianuarie ai ocazia să cunoști o persoană de sex opus prin intermediul jobului sau a deplasărilor realizate în interes de serviciu. Nu este cazul să te grăbești să speri la mai mult decât flirt, ci mai degrabă observă ce avantaje ai putea obține de pe urma acestei relații. Nu vor lipsi evenimentele mai puțin plăcute, îndeosebi dacă ești deja implicat într-o relație.
          După data de 19 ianuarie se amplifică și mai mult viața în plan social, cunoști oameni noi, interesanți, dai startul unor relații de prietenie, cunoști persoane de sex opus cu care simți că rezonezi din punct de vedere intelectual. Te poți aștepta la o mai bună comunicare în relația de mariaj ,ca urmare a implicării în proiecte comune sau în același grup de amici. Pe tot parcursul acestei luni este posibil să te gândești tot mai frecvent la oficializarea unei relații în care ești deja implicat. În a doua parte a lunii ești presat de timp și se pare că ceilalți nu prea sunt dispuși să țină cont și de dorințele tale, de faptul că ai nevoie de momentele tale de relaxare și odihnă.
          Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu se poate ajunge la o stare de încordare, tensiune menită să declanșeze unele probleme în relație, îndeosebi în preajma datei de 23 ianuarie ca urmare a unor eventuale probleme de natură financiară. Pot apărea schimbări neașteptate în cadrul relației de cuplu, probleme de  comunicare,  decizii greșite pe care există riscul să le iei, vis-a-vis de relație, în preajma datei de 30 ianuarie. Călătoriile în doi, o comunicare mult mai sinceră, față în față, te pot ajuta să vezi care este, de fapt, calea pe care trebuie să o urmezi, în plan sentimental.

Cariera si baniCarieră și bani                       
        Fie vei ajunge în situația de a te înscrie la noi cursuri de perfecționare, fie vei dori cu tot dinadinsul să schimbi domeniul de activitate, cert este că ai șansa de a te pune serios pe treabă pentru a clădi ceva de durată. În ciuda obstacolelor, a sentimentului de neputință, încă de la începutul acestei luni ai ocazia să pui bazele unei cariere pe termen îndelungat sau faci o schimbare care va avea un impact major asupra carierei tale.
            În această lună  te remarci prin multă energie, dedicare, conștiinciozitate, este o perioadă în care ai sentimentul că nu există suficient timp pentru a îndeplini cu bine obligațiile de serviciu sau că nu reușești să te faci înțeles de către superiori, îndeosebi spre sfârșitul lunii.
            Ești mult mai preocupat de colaborarea armonioasă cu colegii de lucru precum și de noi colaborări cu persoane aflate în străinătate, îndeosebi până în preajma datei de 8 ianuarie. Se deschid acum noi perspective de avansare, de dezvoltare, de consolidare a statutului deja existent sau încerci să obții un loc de muncă mai bine plătit. Este timpul să pui la cale strategii ambițioase, să dezvolți noi relații profesionale cu oameni bine pregătiți, persoane care te pot îndruma pe direcția de care ai nevoie pentru a progresa în plan profesional. În prima parte a lunii lucrurile par să evolueze în favoarea ta având șansa de a întâlni oameni de încredere, prieteni care te susțin în demersurile profesionale. Este timpul să concretizezi un ideal, să acționezi cu mai multă încredere că  tot efortul depus acum nu va fi în zadar.
          În a doua parte a lunii este timpul potrivit pentru a concretiza experiența profesională acumulată și astfel să atragi noi oportunități de progres în carieră. Este recomandat să eviți compromisurile din plan profesional și să nu te lași amăgit de persoane rău voitoare, care se pare că pândesc din umbră pentru a te discredita. La mijlocul acestei perioade ești predispus la certuri cu superiorii, confuzii, neînțelegeri. Va trebui să îți reviziuești atitudinea, să fii mult mai atent, atunci când vorbim despre proiecte colective, de echipă. Este posibil ca tot răul să fie spre binele de mai târziu.
         În prima parte a lunii lucrurile sunt oarecum neclare în ceea ce privește câștigurile financiare fiind predispus la cheltuieli neașteptate, pierderi de bani. Ai șasa de a-ți asuma noi responsabilități și să primești astfel recompense financiare consistente, în a doua parte a lunii. Pe de altă parte cheltuielile necesare pentru casă, familie sau pentru cei dragi cer o atenție specială din partea ta, îndeosebi în a doua parte a lunii. Verifică în permanență situația bugetului comun și cheltuiește strictul necesar. Fie este nevoie să achiți facturi restante, taxe, impozite, fie descoperi servicii folosite de alții, dar neachitate la timp.
        La sfârșitul perioadei va trebui să fii mult mai prudent, în cazul în care colaborezi cu o firmă străină sau cu persoane aflate în străinătate întrucât ești predispus să te implici într-o colaborare menită să provoace pierderi financiare greu de remediat.

SanatateSănătate
       Se poate vorbi despre o lună în care se cere prudență, în ceea ce privește eventualele probleme de sănătate, îndeosebi în preajma datei de 10 și 23. Ești predispus la răceli, fracturi, luxații, accidente la locul de muncă sau în cadrul deplasărilor în interes de serviciu. În a doua parte a lunii este recomandat să eviți excesele, de orice fel. Ești predispus și la insomnii, stres, depresie, trecere de la o extremă la alta, din punct de vedere psihic-emoțional.