Luna ianuarie 2020, Vărsător

Ianuarie 2020, Vărsător
011 Varsator     Este un început de an în care alegi să stai oarecum retras petrecând timpul în solitudine, te preocupi mai mult de propriul suflet, de ceea ce trebuie să fie rezolvat cât mai urgent fiind necesară o mai mare implicare și atenție din partea ta. Ești mult mai conștient de nevoia de a-ți canaliza energia, de care dispui din plin, către acțiuni constructive, favorabile pentru viața personală. Nu vei duce lipsă de putere de concentrare pentru a-ți îndeplini un țel important, un proiect la care lucrezi de ceva timp, îndeosebi din data de 20, atunci când   te deschizi mai mult către ceilalți oameni dăruind din starea ta de bine, umor, socializezi cu mai multă ușurință. Este timpul să vezi și partea frumoasă a vieții, să dai dovadă de umanism și înțelegere față de cei mai puțin norocoși. Deviza ta, pentru această lună, este: „Munca unui om se poate plăti. Caracterul, cultura lui, nicicând.” Mihai Eminescu

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu               
          Până la jumătatea acestei luni ai multe aspecte de analizat în forul interior, vis-a-vis de relația de iubire, aspecte care vizează domeniul sentimental. Simți nevoia să te retragi într-un mediu liniștit, să te bucuri de iubire, de preferat departe de ochii lumii fiind atras de o relație secretă. Este o perioadă agitată din punct de vedere afectiv confruntându-te cu o oarecare stare de derută, îndeosebi în prima parte a lunii, atunci când nu prea știi ce alegeri să faci în plan amoros. Pe de altă parte preferi să te bucuri de fiecare moment, să iei lucrurile așa cum sunt și să nu mai cauți să te învinovățești.
            Din data de 13 ești mult mai dedicat relației de cuplu putând fi vorba despre momente de romantism petrecute alături de partenerul de viață. Viața capătă un nou sens, mai ales atunci când ai alături de tine persoana cu care rezonezi, din punct de vedere sentimental dar și intelectual.
Este posibil ca, în prima parte a lunii, să ai sentimentul că ți se ascunde ceva, că partenerul de viață nu este atât de sincer sau poate chiar tu ești cel care deține secrete. Ai tendința să te întorci la o iubire din trecut sau poate să revină în viața ta o persoană de sex opus care a jucat un rol important în existența ta. Totul depinde de tine, de modul cum gestionezi lucrurile și cât de sincer ești, atât cu propria persoană, cât și cu partenerul de viață, nu de alta, dar numai așa ai putea evita o eventuală despărțire, schimbare de direcție, doar pentru că te-ai lăsat copleșit de amintiri, de trecut.
           Te poți aștepta la apariția unor discuții, aflarea unor secrete, nemulțumiri care pot răbufni în cadrul relației, venite în urma unor bârfe, îndeosebi în preajma datei de 18. Viața de cuplu devine mai tensionată în această perioadă și se pot încheia anumite situații, poţi primi lecții de viață legate de căsnicie, de modul în care înțelegi relația cu partenerul și angajamentele asumate.
          Din data de 24 te gândești foarte serios să aduci schimbări importante în relația de mariaj. Nu este exclus să iei decizia de a întemeia o familie, de a concepe un copil. După data de 16 te remarci prin putere de convingere, ai capacitatea de a te adapta mult mai ușor la eventuale situații neplăcute din relația de cuplu. Din data de 20 șarmul și puterea de a impresiona, de a atrage atenția sexului opus, te pot conduce către noi posibilități de a îmbunătăți relația de cuplu.
          La sfârșitul lunii planurile pe care le faci, împreună cu ceilalți membri ai familiei, evoluează foarte bine, datorită atitudinii pozitive, de încredere și optimism pe care o adopți.

Cariera si baniCarieră și bani                  
         Ai ocazia și forța necesară pentru a reuși să duci la îndeplinire planurile din zona socială și a carierei. Ai grijă însă să nu-i deranjezi pe cei din mediul tău de lucru cu atitudinea ta de „eu știu tot” întrucât riști să fii dat la o parte de către persoane cu autoritate, cu funcții de răspundere. Cu cât vorbești mai puțin despre adevăratele tale intenții în plan profesional, cu atât mai bine pentru a reuși să obții ceea ce îți dorești. Nu te entuziasma pentru ajutorul care ți se oferă, îndeosebi în prima pare a lunii, atunci când ești predispus la compromis.  
          Dai dovadă de originalitate, independență, ai acum capacitatea de a-i mobiliza pe cei din jurul tău pentru îndeplinirea unor proiecte profesionale ambițioase. Este momentul potrivit pentru a-ți asuma noi responsabilități, fără să aștepți prea multe de la ceilalți, îndeosebi din data de 20. Nu ajută la nimic dacă ești pesimist având sentimentul că ți s-au „înecat corăbiile” și că nu mai ai nici o cale să obții ceea ce îți dorești. Ești ambițios, capabil, genial chiar, în ceea ce faci, ai multe calități și argumente care te vor ajuta să faci acum un salt important în carieră.
          După data de 16 ești hotărât să studiezi mai mult, să acumulezi informații, te poți înscrie la un nou curs de perfecționare care te va ajuta, în plan profesional. Ești atent la oportunitatea de a da startul unei colaborări, o asociere de cursă lungă. Este recomandat să eviți asocierile sau să schimbi locul de muncă, îndeosebi în prima parte a lunii. Fii atent la ce se discută, ce vor competitorii sau chiar colaboratorii și nu te lăsa impresionat de promisiuni care nu au un suport real.
         În ceea ce privește finanțele, această lună este mai avantajoasă în intervalul 13 – 24. Mare atenție în preajma datei de 26, atunci când pot apărea cheltuieli neprevăzute care vizează un bun de valoare fiind nevoie de o investiție majoră pentru a-l repara, eventual pentru a achiziționa unul nou. Ești nevoit să faci niște plăți urgente, să achiți anumite taxe, impozite, să scapi de plata unor facturi. Evită să vinzi sau să cumperi bunuri de valoare, tot ceea ce ține de imobiliar, agricultură.

SanatateSănătate
          În această lună te poți confrunta cu tot felul de probleme de sănătate, ai o stare de oboseală accentuată, sentimentul că nu se mai termină problemele. În preajma datei de 10 ești predispus la accidente, probleme ale căilor respiratorii sau slăbirea sistemului imunitar. Va trebui să fii mult mai prudent, în ceea ce privește regimul alimentar evitând excesele, de orice fel. Ești predispus la unele probleme care țin de sistemul digestiv, pancreas sau poți avea necazuri cu coloana cervicală, eventual dureri ale încheieturilor, îndeosebi în a doua parte a lunii.