Luna ianuarie 2020, Taur

Ianuarie 2020, Taur
002 Taur         Este o lună în care vei simți o nevoie profundă să asimilezi noi cunoștințe, informații, ești dornic să participi la tot felul de cursuri, seminarii, să îți dezvolți latura creativă. Ai ocazia să construiești o nouă filozofie de viață, poți deveni un ajutor real pentru cei din jur cu sfaturile precise și valoroase de care dispui. Pe tot parcursul acestei luni te confrunți cu transformări intense, menite să te îndemne să descoperi noi posibilități de a progresa în plan spiritual și intelectual. Din data de 20 te concentrezi mai mult pe zona carierei și a rolului social, pe impactul ideilor și a strategiilor pe care vrei să le pui în practică. Ești mult mai preocupat de dezvoltare și progres în plan profesional, pe noi strategii de lucru menite să îți aducă și mai multe realizări în carieră. Reușești să te faci remarcat mult mai ușor în mediul în care lucrezi, îndeosebi de către superiori, dând dovadă de o bună organizare a timpului de lucru, diplomație și o atitudine optimistă și încrezătoare în propriile capacități. Deviza ta în această lună este: „În bunăstare se află și o parte din libertatea nemăsurată.” Nicolae Mareș

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                 
          Din data de 3 ai ocazia să  te bucuri de susținere și apreciere venite din partea partenerului de viață găsind astfel suportul moral dar și financiar de care ai nevoie pe a demara proiecte ambițioase. Se întrevăd schimbări interesante în plan amoros ceea ce ar putea să îți readucă sentimentul că iubirea învinge tot ce pare a fi un obstacol în calea ta. Pot să apară noi posibilități de a relua o relație de iubire mai veche sau te bucuri de momente de pasiune, romantism alături de o persoană de sex opus. Nu este exclus să dezvolți o relație de iubire cu o persoană din mediul de lucru sau te îndrăgostești în mod oarecum neașteptat de un șef, o persoană care deține o funcție de răspundere.
          Este indicat să fii prudent în ceea ce privește relația de mariaj îndeosebi în preajma datei de 26, atunci când ai tendința să pui mai mult preț pe muncă sau pur și simplu eviți să împărtășești din problemele cu care te confrunți iar de aici și până la confuzie nu este decât un pas. Ești predispus la certuri, nu este exclus să renunți la o activitate considerând că nu reușești să mai acorzi suficientă atenție partenerului de viață. Este bine să acorzi o mai mare atenție la nevoile celuilalt și să pui mai mult accent pe afecțiune, intimitate profitând astfel de fiecare moment liber pe care este bine să îl dedici relației de cuplu. Ești mult mai conștient de atracția fizică, erotică de care faci uz pentru a restabili echilibrul și armonia în relația de cuplu.
           În preajma datei de 27 lucrurile tind să devină oarecum confuze, neclare în cadrul unei relații de prietenie care se pare că are oarecare legătură și cu o relație de amor.
          Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă, în a doua parte a lunii, ai ocazia să dai startul unei relații de iubire cu o persoană cunoscută prin intermediul prietenilor. Spre sfârșitul perioadei ești oarecum derutat neștiind prea clar cum să reacționezi în cadrul unei relații sentimentale, dacă merită să mai investești timp și afecțiune față de o persoană de sex opus.

Cariera si baniCarieră și bani                        
          Ai șansa de a da startul unor colaborări, parteneriate care îți pot aduce realizări importante, în plan financiar. Este posibil să fie nevoie de deplasări în interes de serviciu, poți să urmezi noi cursuri de perfecționare sau demarezi un nou proiect cu acordul unui superior, îndeosebi în prima parte a lunii.
          Din data de 3 apar oportunități pentru a obține un eventual împrumut, o moștenire, beneficiezi de susținere financiară din partea partenerului de viață sau ca urmare a unor afaceri derulate în trecut.
          Va trebui să dai dovadă de mai multă prudență în privința cheltuielilor, îndeosebi în preajma datei de 18 și 26. După data de 20 reușești să te faci remarcat mult mai ușor de către superiori. Ai șansa de a obține un nou job sau un post de conducere, datorită șarmului, a capacităților tale diplomatice, a atitudinii optimiste, încrezătoare în propriile abilități profesionale. Te adaptezi mult mai rapid și relativ ușor la cerințele venite din partea superiorilor, este posibil să treci cu brio un concurs, un interviu. Începi acest nou an având în minte realizarea unui proiect profesional ambițios. Ești conștient de faptul că încă mai ai de urmat unele cursuri de perfecționare. Va trebui să fii prudent, în preajma datei de 18, dacă ai de semnat documente importante, un contract de colaborare.
          Ești dornic să înveți ceva nou sau poți reveni asupra unei activități profesionale pe care ai abandonat-o de ceva ani. Cert este că ai mult de muncit, de învățat, ești foarte conștiincios și decis să nu mai amâni un proiect profesional important pentru progresul tău. Fii prudent în ceea ce privește deciziile pe care vrei să le iei, vis-a-vis de bani, un împrumut pe care vrei să îl faci îndeosebi spre sfârșitul lunii.

SanatateSănătate
      În această perioadă este recomandat să dai dovadă de prudență, dacă ai de făcut călătorii, mai ales pe la jumătatea lunii analizate, atunci când ești predispus la accidente, lovituri, căzături. Este bine să nu neglijezi eventualele probleme de sănătate putându-te confrunta acum cu probleme renale, infecții, în preajma datei de 26. De evitat stresul, epuizarea fizică și mentală fiind important să ții cont de sfatul medicului. Este o lună remarcabilă, în ceea ce privește posibilitatea de a adopta un regim de viață și alimentar care te va ajuta să îți regăsești mult mai ușor echilibrul psihic-emoțional.