Luna ianuarie 2020, Scorpion

Ianuarie  2020, Scorpion       
  008 Scorpion    Treci acum printr-o perioadă de studiu intens, comunici mai mult, simți nevoia să călătorești, relaționezi și negociezi. Ești ferm hotărât să studiezi, să acumulezi mai multe informații, eventual îți dorești să te înscrii la noi cursuri de perfecționare sau renunți la anumite studii despre care consideri că nu îți sunt de real folos. Nu poți să stai locului dorindu-ți tot mai mult, de la tine dar și de la cei din jurul tău, în plan intelectual dar și afectiv. Se intensifică și relația cu rudele și vecinii; atenție la eventualele probleme în relația cu rudele apropiate, în preajma datei de 18. După data de 20 ești mult mai preocupat de casă, relația cu părinții, cauți noi posibilități de a îmbunătăți spațiul în care locuiești, casa, vrei să faci schimbări importante care vizează spațiul locativ. Este posibil să faci acum unele achiziții destul de costisitoare, necesare pentru propria gospodărie. Deviza ta, pentru această lună, este: „Ai curajul să îți asculți inima și intuiția! Ele știu deja ceea ce vrei să devii cu adevărat.” Steve Jobs

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                           
          Începutul lunii îți poate aduce evenimente fericite care vizează relația de cuplu. Familia te susține în demersurile tale profesionale, primești ajutorul mult așteptat din partea părinților, fie că este vorba de bani sau sfaturi valoroase. Relația de cuplu se desfășoară în condiții armonioase, îndeosebi până la jumătatea perioadei. Ai ocazia să planifici tot felul de evenimente, dedici mai mult timp propriului copil, iei decizia de a concepe un copil.
            Pe tot parcursul acestei luni ești mult mai preocupat de modul în care ți se vorbește, de noi modalități de atrage și mai multe venituri în bugetul familiei. În preajma datei de 18 va trebui să fii atent la relația cu rudele apropiate sau eventualele probleme ce pot apărea, vis-a-vis de o casă, o moștenire. Există riscul să ajungi destul de ușor la certuri în relația cu partenerul de viață, doar pentru că te încăpățânezi să insiști pe o direcție care nu este favorabilă, din punct de vedere financiar.
            În preajma datei de 26 va trebui să fii mai chibzuit, atunci când vine vorba despre cumpărături întrucât riști să destabilizezi bugetul familiei. Caută cu atenție în propriul suflet și ascultă-ți intuiția, îndeosebi dacă te-ai decis să renunți la relația de mariaj. Răspunsul este în tine! Nimeni altcineva nu știe ce ai tu nevoie, ce așteptări ai de la celălalt. Fii sincer cu tine și partenerul de viață și vei observa cum se vor lămuri toate și te vei elibera de starea de tensiune. Există acum riscul de a ajunge la certuri majore, doar pentru că nu reușești să îți exprimi clar dorințele, așteptările tale iar aceasta va conduce la acuzații, reproșuri destabilizând astfel relația de mariaj, îndeosebi spre sfârșitul lunii, atunci când ai tendința să neglijezi relația de cuplu în favoarea unui proiect profesional. Nu este exclus să apară unele discuții în relația de cuplu din cauza unor taxe restante, a unui împrumut care trebuie achitat, probleme care se pot acutiza în preajma datei de 28.
            În această lună este necesar să îți temperezi posesivitatea, gelozia trebuind să dai dovadă de mai mult echilibru în cadrul relației de mariaj. Ai ocazia să-ți canalizezi energia de care dispui spre activități constructive, desfășurate alături pe partenerul de viață.
            Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu, ai șansa de a te bucura din plin de o relație de dragoste, îndeosebi în a doua parte a lunii. Nu vei duce lipsă de romantism, pasiune, dar și gelozie, neîncredere, acuzații nefondate ceea ce poate conduce la ruperea relației de dragoste, în preajma datei de 27. Chiar dacă simți că ai foarte multă iubire de oferit, pe de altă parte ai ocazia să constați că nu merită să te implici într-o relație care nu pare a fi de viitor.

Cariera si baniCarieră și bani                     
          Când ai sentimentul că bați pasul pe loc, cel mai indicat este să privești cu mai multă încredere la posibilitățile tale de a progresa dând dovadă de o bună organizare a timpului de lucru. Nu te agita pentru lucurri inutile și nu depune prea mult efort într-o direcție care oricum nu îți va aduce rezultate pe măsură. Te poți aștepta la unele neplăceri, răsturnări de situație venite, din partea colegilor de muncă, în preajma datelor de 26 și 28. Totul va depinde de diplomația ta și, chiar dacă ai dreptate atunci când simți că ești trădat, manipulat, furat, va trebui să dai dovadă de răbdare pentru a reuși să aduni suficiente dovezi în favoarea ta.
           Starea ta de nervi, de agitație din preajma datei de 18 nu face decât să te îndepărteze de adevăratul scop și să pierzi din vedere ceea ce este cu adevărat important pentru tine. Cel mai probabil vei pierde o colaborare, riști să investești bani într-o direcție greșită sau chiar semnezi un contract care te dezavantajează, din punct de vedere financiar.
            Acordă o atenție deosebită la o anume relație de colaborare, parteneriat pentru că ești predispus la a fi dezamăgit, trădat de colegi, îndeosebi în a doua parte a lunii.  
Este o lună în care muncești susținut, îți intră bani în contul personal dar la fel de repede se și cheltuie. Este posibil să apară cheltuieli neașteptate pentru propriul copil sau să vrei să impresionezi persoana iubită cu cadouri costisitoare și de aici pot să apară tot felul de conflicte.

SanatateSănătate
      Este important să fii mult mai prudent cu ocazia deplasărilor, a călătoriilor pe care le faci,  în privința manipulării utilajelor, a instrumentelor de lucru, îndeosebi în a doua parte a lunii. Este posibil să ai unele probleme legate de tensiunea arterială, probleme în zona capului, cu ochii sau tot ce ține de căile respiratorii, îndeosebi spre sfârșitul perioadei. În această lună este nevoie de mai mult calm întrucât starea de agitație, nervii inutili te pot conduce la acțiuni imprudente și astfel pot să apară accidente, lovituri, insomnii.