Luna ianuarie 2020, Săgetător

Ianuarie 2020, Săgetător  
009 Sagetator
      În această lună ai ocazia să redescoperi cât de important este să îți pui în valoare abilitățile și talentele de care dispui dând dovadă de mai mult simț practic și organizatoric, creativitate, capacitate de transformare. Te găsești în fața unor provocări majore, mai ales atunci când vine vorba despre bani, resursele materiale și nu în ultimul rând de relația cu ceilalți oameni. Este important să nu grăbești lucrurile și să urmezi, pas cu pas, tot ce ți-ai propus să realizezi, atât în plan material, cât și relațional. Din data de 20 ai mai multă deschidere către rudele apropiate, ești dornic să relaționezi, să porți discuții sincere, să vezi partea frumoasă din relația cu persoanele din jurul tău. La sfârșitul acestei luni ești  hotărât să te înscrii la un (nou) curs de perfecționare, să urmezi cursuri de dezvoltare personală. Deviza lunii, pentru tine, este: „O clipă de răbdare te poate salva de la un dezastru, un moment de nerăbdare poate provoca o nenorocire.” Proverb chinezesc

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                        
         Încă de la începutul lunii ești într-o continuă agitație, gata de acțiune fiind pus pe fapte mari dar partenerul de viață ar putea să interpreteze greșit atitudinea ta. Fii atent la modul în care relaționezi cu celălalt și nu te grăbi, în situații care necesită răbdare, calm, atenție la detalii. Discuți mult cu partenerul de viață despre bani, noi posibilități de a progresa în carieră, șansa de a te perfecționa, de a fi susținut într-o eventuală afacere personală pe care vrei să o demarezi. Cert este că, până la jumătatea lunii ianuarie, nu prea ai stare, ceea ce s-ar putea să declanșeze adevărate scântei în relația de cuplu, îndeosebi în preajma datei de 26, atunci când este posibil să intervină în relația ta și părinții.
            În prima parte a lunii reușești să porți discuții mult mai constructive, raționale făcându-te astfel mai bine înțeles de către partenerul de viață. Cert este că te simți mult mai eliberat, mai liniștit, în plan emoțional, sufletesc. Atenție însă în preajma datei de 18, atunci când este posibil să apară discuții neplăcute legate de propriul salariu sau despre cheltuieli pe care le faci, fără să te sfătuiești cu partenerul de viață. Chiar și un singur cuvânt necontrolat sau un gest ar putea să declanșeze o adevărată furtună în cadrul relației de mariaj, care părea că evoluează destul de bine.
          Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă până la jumătatea lunii ai ocazia să dezvolți o relație de dragoste cu ocazia unor deplasări în interes de serviciu, a participării la cursuri sau prin intermediul internetului. Nu este cazul să îți faci prea mari speranțe, vis-a-vis de o persoană de sex opus abia cunoscută. La sfârșitul lunii ai ocazia să constați că ți-ai făcut iluzii fiind astfel predispus la dezamăgiri în plan amoros.  
         Este o lună în care se trezește în tine impulsul de a te îndrăgosti foarte repede, la prima vedere, ceea ce te poate conduce la probleme serioase, dacă ești încă implicat într-o relație de mariaj.

Cariera si baniCarieră și bani                          
          În această lună apar noi oportunități de suplimentare a veniturilor. Fie că este vorba despre un nou job mai bine plătit, fie ai ocazia să primești un al doilea job ceea ce te va epuiza peste măsură. Până la jumătatea acestei luni îți sunt favorabile astrele pentru a da startul unor noi colaborări, ai șansa de a-ți face mai multă reclamă, de a te face observat și pentru a valorifica din plin experiența acumulată de-a lungul timpului. Nu este exclus să apară și probleme de comunicare în relația cu un colaboratror sau chiar cu șefii, pe tema banilor și astfel ești nevoit să adopți o nouă strategie pentru a reuși să obții ceea ce îți dorești cu adevărat.
            În această lună ești preocupat să obții mai multe venituri, bani din diverse surse, activități pe care le desfășori. Există riscul de a cheltui prea mult cu persoana iubită sau poate chiar pentru propriul copil. Nu vei duce lipsă de inițiative, idei sau creativitate, atunci când vine vorba despre obligațiile de serviciu având capacitatea de a te mobiliza exemplar, în situațiile critice.
Încă de la începutul lunii debordezi de energie, știi exact ce anume ai de făcut pentru a putea obține anumite avantaje de pe urma unor negocieri. Va trebui să dai dovadă de mai multă prudență, în ceea ce privește eventualele investiții sau negocierile pe care le faci în preajma datei de 18. Nu este exclus să apară unele probleme de comunicare în relația cu colegii lăsându-te oarecum „orbit” de promisiunile venite din partea unor șefi. Este bine să îți controlezi ego-ul și să nu acționezi sub impulsul de moment întrucât nu faci decât să atragi de partea ta dușmani redutabili.
          Atenție la eventualele pierderi financiare, în intervalul 25 – 29. La sfârșitul acestei luni ai capacitatea de a vedea cu mai multă claritate de unde vin, de fapt, unele pierderi financiare, ce anume ai de făcut pentru a remedia această situație. Chiar dacă ai sentimentul că lucrurile nu se derulează chiar așa cum ți-ai propus, în ceea ce privește cariera, lucrurile nu stau deloc așa. Totul depinde de modul în care abordezi relația cu colegii de muncă, cu superiorii, cererile pe care le faci, modul în care te implici în cadrul proiectelor din colectivul de muncă. Ai ocazia să porți discuții interesante cu familia despre eventuale schimbări pe care vrei să le faci în carieră având nevoie de suportul moral și financiar din partea celor dragi.

SanatateSănătate     
         În prima parte a acestei luni este posibil să găsești remedii pentru o problemă mai veche de sănătate. După data de 10 ar trebui să îți mai temperezi energia pentru că ești predispus la accidente, fracturi. Te poți aștepta și la apariția unor viroze respiratorii, gripă, menite să te scoată oarecum din activitate și ești nevoit să iți iei liber de la muncă pentru câteva zile, îndeosebi în a doua parte a lunii. Spre sfârșitul lunii, încet dar sigur, începi să te revigorezi, să fii mult mai bine dispus, plin de viață, faci mai multă mișcare în natură.