Luna ianuarie 2020, Rac

Ianuarie 2020, Rac
004 Rac         În această lună pot apărea situații interesante, în ceea ce privește relația cu ceilalți, tot ce are legătură cu relația de cuplu, parteneriate, colaborări. Este timpul să descoperi care sunt, de fapt, așteptările celorlalți, ce se vrea de la tine, cât și ce ești dispus să oferi, dacă merită să mai faci anumite compromisuri, doar pentru că așa reușești să atragi aprecieri, admirație. Vei căuta să păstrezi o atitudine amabilă fiind mult mai diplomat, gata oricând să-i ajuți pe cei din preajma ta. Ai suficientă experiență de viață și, în ciuda problemelor cu care te-ai tot confruntat de ceva ani, reușești să păstrezi o atitudine calmă, detașată. Ești dedicat muncii, șefilor, persoanelor care sunt dispuse să țină cont de experiența ta, de viață și profesională. Din data de 20 ai ocazia să constați cum intuiția este cel mai bun aliat al tău oferindu-ți soluții clare, concrete și nu doar simple avertismente, fie că este vorba despre un eventual împrumut bancar, de plata unor taxe și impozite sau o relație intimă. Poți depăși unele obstacole cu bine, cât timp vei ține cont de propria intuiție. Deviza ta, în această lună, este: „Obiceiurile și rutina au o putere incredibilă de a irosi și a distruge.” Henri-Marie Cardinal de Lubac

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                        
          Ești preocupat de relația de cuplu, în ciuda faptului că ai foarte mult de lucru, fiind mai tot timpul solicitat de către cei de la locul de muncă. Nu este cazul să te agiți sau să te gândești că nu găsești timp și pentru cei dragi, fie că este vorba despre partenerul de viață sau propriul copil. Fii organizat, atent la propriile nevoi, la ce anume îți spune intuiția și evită să faci „din țânțar armăsar” considerând că tu ești victima, tu muncești mai mult decât ceilalți. Partenerul de viață are nevoie de îndrumările și sprijinul tău într-o problemă de sănătate sau legată de locul de muncă iar tu trebuie să știi cum să îți exprimi punctul de vedere, cum să îl susții, moral și chiar financiar.
            În această lună putem vorbi despre agitație, neliniște, transformări intense în plan relațional, tot felul de răsturnări de situație, nevoia de schimbare, vis-à-vis de relația de cuplu. Se poate vorbi, fie de finalizarea relației actuale, fie simți nevoia de a aduce o transformare în propria atitudine față de partenerul de viață. Nu se poate vorbi de liniște și echilibru în relația de mariaj, ba din contră.
            În preajma datei de 10 poți să treci printr-o dilemă, îți dorești să pui capăt definitiv unei relații care te-a tot stresat, de ani și ani și nu prea știi ce să faci, ce decizie să iei. Nu este exclus să te hotărăști brusc și să dai astfel peste cap anumite planuri, în preajma datei de 18. Pornind de la o simplă discuție se poate ajunge la jigniri, reproșuri dure, crize de gelozie, aflarea unor adevăruri dureroase care te pot determina să iei decizia de a rupe definitiv relația actuală. Nu este obligatoriu ca toți nativii Rac aflați într-un mariaj să traverseze cu greu această perioadă fiind foarte importantă tema natală a fiecăruia.
         Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu se pare că în această lună ești ferm hotărât să faci o schimbare importantă în viața personală preferând să te implici într-o relație sentimentală care să fie de lungă durată, eventual dorești să îți întemeiezi o familie.
          Până în data de 20, în ciuda sentimentului că parcă nimic nu se așează în favoarea ta, atunci când cine vorba despre dragoste, ai totuși șansa de a vedea dintr-o altă perspectivă relația de mariaj, abordezi cu mai multă deschidere relația cu partenerul de viață, petreci mai mult timp în doi și redescoperi latura frumoasă a relației actuale. Poate fi vorba despre o perioadă benefică, de intense transformări în relația de cuplu, apare ocazia de a demara un proiect comun, alături de soț, ceva care poate să aducă și câștiguri financiare pe termen îndelungat, îndeosebi în prima parte a lunii.
         Din data de 14 se anunță noi perspective de a te îndrăgosti de o persoană de altă naționalitate sau o persoană pe care o cunoști prin intermediul internetului, a site-urilor de socializare. Este bine să ții cont de experiența acumulată de-a lungul timpului și să conștientizezi adevăratul sens al evenimentelor, interacțiunilor în plan social.
         Dacă ești încă în căutarea iubirii atunci este momentul pentru a da dovadă de deschidere la noile oportunități de a face cunoștință cu o persoană de sex opus, care te atrage și, de ce nu, poți da startul unei (noi) relații de iubire spre sfârșitul lunii. Cert este că nu vei duce lipsă de romantism, admirație, afecțiune, poți să petreci mai mult timp împreună cu persoana iubită, în intimitate. Este bine să fii prudent și să nu te iluzionezi și să dai curs unei iubiri imposibile. Există riscul să intri în tot felul de încurcături și astfel să te compromiți, în preajma datei de 26.

Cariera si baniCarieră și bani                           
          În această lună dai dovadă de conștiinciozitate, ai capacitatea de a te mobiliza la locul de muncă în situațiile critice reușind să impresionezi prin forță dar și prin impulsivitate, ambiție. Chiar dacă ai avut parte și de eșecuri în ultima perioadă ai reușit să te ridici deasupra adversarilor, a dușmanilor, văzuți și nevăzuți, ai știut cum să îți spui punctul de vedere cu fermitate. Știi să bați în retragere, atunci când este nevoie, reușind să impresionezi prin stabilitate dar și energie, capacitatea de a-ți împliniri obiectivele propuse.
            Este o lună în care vei pune mai mult accent pe relațiile de colaborare, alianțe, demararea de noi proiecte, activități de grup, inițiative colective, de echipă. Debordezi de idei, creativitatea este la cote maxime, dispui de reale capacități de comunicare eficientă, productivă. Poți să dai tot felul de sfaturi remarcându-te prin spontaneitate și inteligență, prin atenție la detalii, îndeosebi în prima parte a lunii. Știi cum să îți faci reclamă, te faci remarcat destul de ușor în mediul de lucru.
            Până în data de16 călătorești mai mult în interes de serviciu sau încerci să te înscrii la un curs de perfecționare, vrei să dai startul la noi colaborări, parteneriate, dorești să atragi oameni bine pregătiți de partea ta. Nu este exclus nici să iei decizia de a schimba domeniul profesional sau de a renegocia salariul în favoarea ta, îndeosebi până în data de 13.
            Va trebui să dai dovadă de prudență în privința unei propuneri de colaborare, o afacere pe care vrei să o concretizezi în preajma datei de 18. Te poți răzgândi eventual și renunți  la un contract de colaborare care ți-a adus, poate, prea multe pierderi în ultima perioadă. Este bine să dai dovadă de prudență, în privința cheltuielilor sau a deciziilor ce vizează finanțele, îndeosebi în preajma datei de 18. Spre sfrâșitul lunii ai ocazia să primești banii de care ai nevoie pentru a finaliza o lucrare deja începută în propria gospodărie, o eventuală renovare, achiziție a unui obiect de valoare.
           Apar oportunități pentru a pune bazele unei noi afaceri, a unui parteneriat ce pare destul de promițător, îndeosebi după data de 27. Totul este să te sfătuiești cu experți, să vezi ce și cât merită să investești și mai ales să nu te abați de la lege.

SanatateSănătate
        Există riscul să te epuizezi fizic și mental datorită unor conflicte. Nu este cazul să îți faci probleme inutile, să exagerezi cu munca altfel riști să ajungi foarte ușor la probleme care vizează ficatul, pancreasul, circulația sângelui. Este posibil să fii ceva mai agitat, neliniștit, în privința relației de cuplu și/sau a carierei ceea ce te va epuiza peste măsură, pe tot parcursul acestei luni. Trebuie să acorzi o mai mare atenție la sistemul digestiv, ai grijă la ce anume mănânci, nu depăși niciodată măsura, atunci când vine vorba despre grăsimi și dulciuri. Este recomandat să faci mai mult sport, mișcare în natură și să te înconjori de oameni optimiști.