Luna ianuarie 2020, Pești

Ianuarie 2020, Pești
012 Pesti      În această lună preferi să pui mai mult accent pe relația cu prietenii, socializezi, interacționezi cu oameni noi, interesanți, te inscrii în cadrul unei (noi) asociații, un grup, investești timp și energie în cadrul unui grup de prieteni. În această perioadă ești mult mai preocupat de soarta celorlalți, de modul în care ai putea să îi ajuți, cu sfaturi sau chiar financiar. Nu este exclus ca, în preajma datei de 10, să se abuzeze de încrederea ta și astfel ești dezamăgit de unele persoane pe care le credeai de partea ta. Se poate ajunge la reproșuri, acuzații fără suport real, astfel că se pot rupe relații de prietenie de lungă durată. După data de 20 preferi să te retragi în solitudine, să te preocupi mai mult de latura spirituală a vieții, de propriul suflet reușind să dai un sens mult mai profund propriei existențe. Deviza ta, pentru luna analizată, este: „Viitorul depinde de multe lucruri dar, mai ales, de tine.” Frank Tiger  

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu               
          Încă de la începutul lunii ești preocupat să mergi la tot felul de întâlniri cu prietenii, la petreceri de la care nu va lipsi nici partenerul de viață, care se pare că nu prea este entuziasmat de modul în care abordezi relația de cuplu. Se prefigurează schimbări importante de anturaj având șansa de a da startul unei relații de amor secrete, îndeosebi până în data de 13.
            În preajma datei de 12 este momentul să pui la cale, alături de partenerul de viață, strategii de acțiune care vizează un proiect derulat în comun. Este foarte posibil ca partenerul de viață să aibă idei mult mai pragmatice, vis-a-vis de proiectele comune de viitor și să știrbească oarecum din indealismul tău.
            În preajma datei de 26 pot apărea certuri foarte serioase pe tema unor relații de prietenie care s-au dovedit păguboase pentru relația de cuplu. Nu ai decât să îți schimbi atitudinea, să adopți un nou mod de a relaționa în cadrul relației de mariaj. Ai ocazia să intri în posesia unor informații secrete menite să facă lumină în anumite aspecte neclare care vizau relația de cuplu. Porți discuții de taină, pui la cale tot felul de activități legate de casă, familie, aspecte care vizează schimbări pe care vrei să le faci în propria gospodărie.
          În această lună ai ocazia să pui capăt definitiv unei relații de amor pentru a face loc alteia, mult mai promițătoare, mai ales în a doua parte a perioadei. Ai multe întrebări la care nu prea poți să găsești răspunsuri acum preferând să te lași purtat de iubire, de dorințe și pasiune. Cert este ar fi bine să privești viața cu mai multă încredere în viitor și în propriile forțe și să te bazezi pe ceea ce îți spune sufletul, dacă vrei să dai startul unei noi relații sentimentale.

Cariera si baniCarieră și bani                    
          Ai ocazia să constați că ai progresat foarte mult și că este timpul să-ți asumi noi responsabilități și să te bucuri de susținere venită din partea unor superiori. Nu este  exclus să iei decizia de a schimba domeniul profesional și de a te perfecționa având ocazia acum să obții un loc de muncă mult mai avantajos, din punct de vedere financiar. Se poate vorbi nu doar despre șansă, noroc, cât și de muncă, ocazia de a-ți demonstra abilitățile, talentul, resursele intelectuale, creativitatea de care dispui.
          Te faci remarcat mult mai ușor de către superiori, știi ce poți și până unde astfel că nu îți este teamă de competiție. Mare atenție însă la eventuale probleme de relaționare cu șefii îndeosebi în preajma datei de 26, atunci când se poate ajunge destul de ușor la certuri, reproșuri, acuzații, eventual poți să iei decizia bruscă de a-ți da demisia. Este posibil să vrei și un al doile job pentru a reuși să îți mărești veniturile.
          Va trebui să dai dovadă de prudență, în ceea ce privește cheltuielile, îndeosebi în a doua parte a lunii. Mare atenție și la eventualele investiții pe care vrei să le faci. Este necesar să cântărești cu mai multă atenție deciziile legate de finanțe, un contract pe care intenționezi sa îl semnezi, o colaborare în care dorești să te implici, îndeosebi la mijlocul perioadei. Orice eroare poate să îți dezechilibreze la modul serios bugetul personal și poți constata că, deși ai muncit foarte mult, nu ai rămas cu mare lucru în cont.

SanatateSănătate      
         O perioadă mai puțin benefică din punct de vedere al sănătății este în preajma datelor de 18 și 28, atunci când  ești predispus la accidente, insomnii, migrene, dureri lombare sau probleme digestive. Este o lună în care se pot accentua anumite probleme de sănătate cu care te-ai mai confruntat cândva astfel că te poți aștepta la dureri de spate, încheieturi, există predispoziția la dureri de cap, probleme stomatologice, îndeosebi în a doua parte a lunii.