Luna ianuarie 2020, Leu

Ianuarie 2020, Leu
005 Leu      Este o lună cu multă agitație la locul de muncă, dorință de schimbare, de progres în timpul cel mai scurt. Sunt mari șansele de a obține ceea ce îți dorești dar este bine să nu te grăbești. În această lună ești mult mai preocupat de muncă, profesie privind către viitoarele etape ale unui proiect cu o stare de entuziasm. Dacă reușești să-ți păstrezi acest dinamism, până la capătul acestei luni, ai toate șansele să culegi roadele pe care le așteptai, de ceva timp. Reușita proiectelor demarate acum va depinde foarte mult de starea ta de încredere, dinamism și resursele pozitive pe care le investești în muncă. Din data de 20 ești mult mai preocupat de relația de mariaj, parteneriat, de noi asocieri care să îți aducă starea de mulțumire. Ești mult mai sociabil, prietenos în relația cu cei din jur știind cum să te faci plăcut, admirat de ceilalți. Este recomandat să te bucuri de această perioadă favorabilă în plan relațional întrucât ai șanse destul de mari să faci o schimbare importantă de direcție. Deviza lunii, pentru tine, este: „Dacă acționez în conformitate cu propria inimă, ceilalți nu vor înțelege de ce trec prin viață cu un surâs” Anonim

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                    
          Începi anul cu mult dinamism, energie, în ceea ce privește relația cu sexul opus. Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu, până în data de 13 apar momente deosebite de romantism, pasiune, nevoia de a-ți exprima propriile gânduri, sentimente față de partenerul de viață. Poate fi ocazia de a te reîndrăgosti, de a vedea partea frumoasă a relației în doi, de a merge împreună la petreceri, spectacole, de a călători mai mult. Reușești să găsești un oarecare echilibru între obligațiile care țin de casă, familie și cele care vizează cariera. Este posibil chiar să te implici într-un proiect profesional alături de partenerul de viață, faceți schimbări importante într-o afacere comună sau iei decizia de a pune capăt definitiv unei afaceri vechi care nu îți mai este favorabiă, din punct de vedere financiar.
          În preajma datei de 20 îți este pusă la încercare destul de serios relația de cuplu fiind nevoie de răbdare, calm și înțelegere din partea ta altfel riști să finalizezi o relație care durează de mult. Cât timp împărtășești idealuri, idei, preocupări comune cu partenerul de viață, vei trece mult mai ușor peste anumite obstacole, sociale sau profesionale. Propunerile care vin de la cei dragi sunt mult mai ușor acceptate de tine fiind mai deschis către schimbări, mai ales spre sfârșitul acestei luni.
          În preajma datei de 26 se cere mai multă atenție în ceea ce privește o relație intimă, la riscurile pe care ți le asumi, la tendința de a exagera cu planurile de viitor alături de o persoană care nu prea știe ce vrea, de fapt, de la tine și dacă merită să îi acorzi încrederea ta.
          La sfârșitul lunii se amplifică tensiunile din relația de cuplu, datorită neîncrederii, se pot amplifica tensiunile din cadrul relației având ca subiect principal banii, cheltuielile nejustificate.

Cariera si baniCarieră și bani               
          Este o lună importantă în plan profesional necesitând multă atenție, dedicare, timp dedicat muncii, o mai bună organizare a timpului de lucru. Va trebui să fii mult mai prudent în relația cu superiorii, să nu te încăpățânezi pe o direcție care contravine, de fapt, intereselor firmei sau ale șefilor. Este nevoie să dai dovadă de diplomație, de o bună organizare a timpului de lucru și să evită să împărtășești celorlalți ideile tale.
            Este posibil să apară tot felul de evenimente neprevăzute care îți pot da planurile peste cap la locul de muncă, îndeosebi în preajma datei de 18. Starea de nemulțumire ar putea să amplifice tensiunea în relația cu colegii de lucru astfel că este recomandat să ai mare grijă la modul în care îți exprimi eventualele nemulțumiri. Ai sentimentul că ești cel care duce tot greul în spate, că ți-ai asumat prea multe responsabilități fiind nevoit să lucrezi și peste program.
          Este o lună foarte aglomerată în plan profesional dar, cu siguranță, tot ceea ce demarezi acum va avea impact pe termen îndelungat. Este posibil să apară unele discuții neplăcute legate de salariu, spre sfârșitul lunii, îndeosebi în preajma datei de 26. Este bine să acorzi o atenție deosebită la actele pe care ești nevoit să le semnezi. Vei reuși să găsești soluții, indiferent de problemele cu care te confrunți. Dacă vrei să demarezi o afacere, un parteneriat ar fi indicat să o faci la sfârșitul perioadei.
          Începutul lunii nu este deloc favorabil pentru a face investiții financiare fiind predispus la pierderi de bani, furt. Evită jocurile de noroc, petrecerea timpului liber alături de prieteni care caută să profite de bunăvoința ta. În preajma datei de 3 este favorizată o eventuală negociere în favoarea ta a contractului de muncă sau obținerea unui nou post, mai bine plătit. Poate fi vorba și despre șansa de a te înscrie la noi cursuri de perfecționare care te ajută să obții o nouă avansare la locul de muncă și implicit mai mulți bani la salariu.

SanatateSănătate
      Te vei simți stresat, obosit peste măsură, ai tendința de a nu respecta orele de masă și astfel te confrunți cu tot felul de probleme legate, fie de stomac, fie de ficat. Treci acum de la o extremă la alta, când mănânci prea mult, când nu ai timp să mănânci aproape deloc. Se impune astfel acordarea unei mai mari atenții la programul de lucru, la orele de somn și relaxare. Este recomandat să faci un control medical la stomatologie și/sau reumatologic, să apelezi la tratamente naturiste. Te poți aștepta la unele probleme care țin de încheieturi, dureri de spate sau eventuale probleme digestive.