Luna ianuarie 2020, Gemeni

Ianuarie 2020, Gemeni
003 Gemeni        În această lună ai ocazia, în ciuda limitărilor și a posibilelor obstacole cu care te vei confrunta, să treci prin transformări destul de profunde, atât în relația de mariaj, de eventuale asocieri, cât și în plan profesional. Poți să descoperi lucruri noi, ai șansa de a trece prin experiențe menite să te pună față în față cu o realitate care te poate bulversa. Este recomandat să dai dovadă de prudență în situațiile critice, fără să te lamentezi inutil. Fă uz de valorile în care crezi, dă dovadă de organizare și lasă-te condus de propriul țel, fără să cedezi în fața încercărilor la care viața de supune. De acum înainte ai ocazia să privești mult mai obiectiv la sensul spre care te îndrepți. Din data de 20 ai ocazia să te definești prin nevoia de dezvoltare personală astfel că simți nevoia să călătorești mai mult, să studiezi, să  interacționezi cu persoane de altă naționalitate. Viziunea despre propria persoană include ideea de progres continuu și abordarea cu mai multă încredere a domeniului spiritual. Deviza acestei luni, pentru tine, este: „Ai curajul să-ți asculți inima și intuiția! Ele știu deja ceea ce vrei tu să devii cu adevărat.” Steve Jobs

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                      
          Se anunță o lună  plină de evenimente trăite cu intensitate, cu pasiune, îndeosebi din data de 3. Chiar dacă vor mai exista și unele animozități, îndeosebi în prima parte a lunii, vei reuși să treci cu mai mult umor și înțelegere peste orice neclaritate din cadrul relației. Totul este să o lași mai ușor cu munca, cu stresul și să petreci mai mult timp alături de partenerul de viață. Armonia din cadrul relației se bazează pe comunicarea deschisă având capacitatea de a asculta și punctul de vedere al celui de lângă tine.
            Până la jumătatea lunii ai ocazia să dezvolți o relație cu o persoană de sex opus, fie aflată la mare distanță, fie de altă naționalitate. Lucrurile se vor derula cu repeziciune neștiind prea clar ce vrei, unde va ajunge, de fapt, relația. Totul este să fii atent la amănunte și să nu te lași angrenat într-o relație care îți poate crea o oarecare stare de disconfort emoțional. Nu vor lipsi momentele de tensiune în relația de cuplu, îndeosebi în preajma datei de 26, atunci când este posibil să fii nevoit să iei o decizie fermă. Nu ai decât să o lași mai ușor cu prietenii și să eviți să împărtășești problemele din relația de mariaj întrucât nu faci decât să atragi și mai multe probleme. Ai ocazia să constați ce corecții ai de făcut, dacă merită să continui o relație care nu îți mai dă sentimentul de siguranță, în plan psihic, emoțional și chiar material.
          La sfârșitul lunii, în ciuda complicațiilor care pot apărea în plan amoros, va trebui să dai dovadă de înțelepciune și să înveți cum să spui „nu” eventualelor compromisuri la care ești predispus. Fii ancorat în concret și nu te lăsa amăgit de promisiuni deșarte, de lingușiri care nu fac decât să te tragă într-o direcție nu tocmai favorabilă în plan sentimental.

Cariera si baniCarieră și bani                          
         Este o perioadă favorabilă pentru a (re)negocia un parteneriat, o colaborare care îți poate aduce venituri importante în contul personal. Știi cum să te faci observat, apreciat de către colegii de muncă fiind de un real suport psihic pentru aceștia. Tot în această perioadă ești preocupat să câștigi, să investești, să concretizezi proiecte cu impact financiar pe termen îndelungat. Va trebui să fii mult mai realist și să eviți luarea oricăror decizii pripite și care ar putea conduce la pierderi financiare destul de serioase, mai ales spre sfârșitul perioadei analizate.
            În această lună dai dovadă de conștiinciozitate, ai capacitatea de rezolva sarcinile de serviciu la timp. Ești într-o agitație permanentă, îndeosebi pe la jumătatea perioadei, atunci când ai sentimentul că nu reușești să duci la bun sfârșit sarcinile de serviciu. Cert este că tot acest efort nu va fi în zadar și ai ocazia să primești recompense meritate, munca îți este răsplătită.
            Este recomandat să eviți certurile, conflictele cu partenerul de afaceri, în preajma datei de 18. Este posibil să iasă acum la suprafață unele probleme care țin de acte, facturi, minciuni care au declanșat anumite întârzieri, pierderi în ceea ce privește o afacere, un parteneriat având acum ocazia să pui capăt definitiv acestor probleme. Îți vine destul destul de greu să te mobilizezi pentru a obține ceea ce îți dorești. Ești predispus la amenzi, sancțiuni, îndeosebi la jumătatea lunii, atunci când se cere să eviți compromisul și să fii prudent, atunci când vine vorba despre plata la timp a facturilor, taxelor și impozitelor.   
          Este o lună în care se cere să îți revizuiești modul în care gestionezi veniturile din muncă proprie dar și modul în care ai pretenții financiare sau așteptări, de la partenerul de viață sau în cadrul unei asocieri. Este vremea să observi că ceea ce ai semănat ai ocazia să culegi acum! Nu te aștepta numai la lucruri bune, ci urmărește la ce trebuie să renunți, atât în plan material, cât și personal pentru a face ca lucrurile să funcționeze mult mai bine în plan financiar. Desprinde-te de lucrurile inutile precum și de persoane care îți creează tot felul de pierderi, în plan material și nu numai.

SanatateSănătate          
       În această perioadă te simți bine, cât timp reușești să concretizezi ceea ce ți-ai pus în minte. Se recomandă acordarea unei atenții speciale în privința distribuirii echilibrate a acestei energii pentru a evita predispoziția la accidente, căzături, certuri, insomnii, îndeosebi în preajma datelor de 26 și 28. Nu este exclus să te confrunți cu viroze, răceli, infecții, îndeosebi în a doua parte a lunii. Trebuie să fii mult mai atent la eventualele intervenții chirurgicale sau la călătorii fiind bine să eviți sporturile extreme.