Luna ianuarie 2020, Fecioară

Ianuarie 2020, Fecioară
006 Fecioara       În această lună te axezi mai mult pe tot ce ține de relația sentimentală, cu propriul copil, dorința de a concepe un copil, zona creativității, hobby. Ai ocazia să îți asumi noi responsabilități, să te preocupi mai mult de educația propriului copil, îți dorești să demarezi activități comune cu acesta și care vor avea impact pe termen îndelungat. Vor fi și răsturnări de situație, decizii luate în mod neașteptat, nevoia de a-ți schimba propria atitudine, vis-a-vis de o relație sentimentală. Creativitatea se află la cote înalte acum astfel că nu este deloc exclus să descoperi un nou hobby care este posibil să evolueze într-o adevărată profesie. Din data de 20 ești mult mai preocupat de relația cu colegii de serviciu, un proiect în care sunteți implicați, obligații pe care trebuie să le finalizezi la timp. Știi cum să te faci remarcat în rândul colegilor, investești aici mai mult timp și energie. Ai șansa de a demara colaborări care pot să îți aducă și beneficii financire. Deviza ta, pentru această lună, este: „Nu este nevoie de vreun motiv pentru a iubi.” Paulo Coelho

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                              
          Este o lună trăită cu intensitate în plan sentimental. Pe de o parte nu prea știi ce vrei, pe de altă parte vrei multe schimbări și cât mai rapid cu putință. Încă de la începutul lunii se întrevăd noi șanse de a cunoșate o persoană de sex opus alături de care să pui bazele unei relații de lungă durată. Încă mai ești atașat de trecut, de o relație care ți-a provocat dezamăgiri, sentimentul de neîncredere. În preajma datei de 12 au loc discuții intense pe tema relației de amor, ce anume trebuie să înțelegi de pe murma unor eventuale conflicte din relația cu o persoană dragă.
            Dacă ești într-o relație de cuplu, în această lună lucrurile sunt oarecum confuze, încercând să vezi în ce mod este necesar să acționezi pentru a face ca lucrurile să funcționeze bine în relație. Din data de 13 reușești să vezi cu mai multă claritate avantajele relației, să observi că de tine depinde să reușești să te faci înțeles. Este important să pui mai mult accent pe afectivitate, romantism, să privești relația în profunzime, dincolo de aparențe. Chiar dacă ai trecut prin tot felul de încercări, nemulțumiri, pierderi, de câțiva ani, nu se poate spune că a venit timpul să răsufli ușurat. În preajma datei de 26 s-ar putea să constați că intervenția familiei, a părinților ar putea să provoace unele probleme în relația de mariaj. Totul este să rămâi ancorat în concret și să nu te lași copleșit de emoții, suferințe, pierderi care vizează, în primul rând, latura materială. Este timpul să te ridici și să mergi mai departe acordând o mai mare atenție la ce anume vrea celălalt fiind astfel mult mai comunicativ acceptând și punctul de vedere al partenerului de viață și mai ales las-o mai ușor cu perfecționismul și critica
            Treci acum printr-o perioadă de maturizare în plan sentimental conștient fiind că, pentru a fi fericit, trebuie să dai dovadă de înțelegere față de partener. Ai ocazia să vezi ce anume se dorește de la tine și cât ești dispus să dăruiești. Este adevărat că încă te mai lași dominat de îndoieli, acea stare de nesiguranță în care gândești: „Și dacă este numai o iluzie?”  Nu ai cum să știi până când nu încerci și nu este just să ai așteptări înalte de la celălalt, până când nu ai tu curajul să dăruiești. Ai acum șansa de a vedea partenerul, cu bune și rele și poți trece mai departe fiind mai iertător și mai înțelegător.
           Este o lună în care vei trece prin transformări profunde, în ceea ce privește relația sentimentală. În preajma datei de 18 te poți aștepta la apariția unor probleme în relația cu persoana iubită, fie nu reușeșeti să te faci înțeles, fie sunt aduse la suprafață anumite secrete care enervează și ești nevoit să pui capăt unei relații.
Este o lună oarecum zbuciumată la capitolul relație de iubire sau în cadrul relației de cuplu, totul depinde de tine, cât de mult preț pui pe comunicare, pe înțelegere fiind important să înveți cum să ierți.

Cariera si baniCarieră și bani               
          În această lună reușita în plan profesional depinde foarte mult de modul în care te pui în valoare fructificând din plin talentele, creativitatea, informațiile acumulate de-a lungul timpului. Din data de 20 sunt favorizate parteneriatele, demararea unor colaborări cu impact pe termen îndelungat. Ești susținut de astre să îți îndeplinești anumite ambiții, în plan social și profesional, cât timp nu te lași condus de ego și accepți și sfaturile venite din partea celorlalți cu mai multă experiență în plan profesional. Debordezi de energie, creativitate, spontaneitate, ai capacitatea de a te mobiliza în situațiile neprevăzute, atunci când vine vorba despre munca în echipă.
            Se cere mare atenție în relația cu colegii, îndeosebi în preajma datei de 26, atunci când ești predispus la certuri, fie că este vorba despre salariu sau un proiect profesional care trebuie derulat în comun cu colectivul de muncă. După data de 27 ai șansa de a rezolva mult mai ușor conflictele din relația cu colegii sau colaboratorii, prin diplomația și șarmul de care vei da dovadă. Este posibil să te gândești destul de serios să schimbi domeniul de activitate sau pot să apară noi oportunități de progres în carieră. Va trebui să dai dovadă de prudență, în privința deciziilor legate de profesie, pe care trebuie să le iei la sfârșitul acestei perioade.
          Te poți aștepta la schimbări bruște, decizii luate de superiori și care te pot afecta pe termen lung. În această lună va trebui să fii mult mai precaut, atunci când vine vorba despre cheltuielile făcute pentru casă, familie sau dacă te-ai gândit la o achiziție imobiliară în preajma datei de 26 va trebui să revizuiești anumite aspecte care vizează actele, documente oficiale. Nu este exclus să apară cheltuieli neprevăzute care îți pot da planurile financiare peste cap.  

SanatateSănătate
       În această perioadă va trebui să dai dovadă de prudență, în ceea ce privește sănătatea, îndeosebi în a doua parte a lunii. Dacă ai de făcut deplasări precum și în privința practicării de sporturi extreme acordă o atenție specială, îndeosebi în preajma datei de 26, atunci când este posibil să te confrunți cu accidente, entorse, fracturi, lovituri în zona capului, a picioarelor. Nu este exclusă apariția unor probleme ce vizează afecțiuni mai vechi care se cer a fi tratate.