Luna ianuarie 2020, Berbec

Ianuarie 2020, Berbec
001 Berbec     În această lună îți iei în serios rolul social și profesional știind  ce vrei și în ce măsură ai putea să faci schimbările care să te avantajeze și din punct de vedere financiar. Nu mai accepți jumătăți de măsură știind exact ce anume vrei dar și ce poți obține, cât timp vei da dovadă de ambiție și concentrare pe îndeplinirea scopurilor propuse. Este o lună în care ești dornic să acumulezi informații care te pot ajuta să obții recunoașterea și aprecierea venită din partea superiorilor. Sunt favorizate finanțele venite prin muncă proprie, câștiguri care vin după îndelungi căutări, negocieri, așteptări. După data de 20 îți vei concentra atenția și energia în cadrul unui grup, o asociație sau ai și mai mult curaj să dai startul unor proiecte care vor avea impact important pe termen îndelungat. Ai ocazia să primești susținere venită din partea unor amici sau persoane care au capacitatea să te mobilizeze și să te ghideze pe o direcție mult mai avantajoasă în plan profesional. Ești dornic să cunoști oameni noi, să socializezi cu persoane interesante, să îți mărești cercul de prieteni, oameni de la care ai ceva nou, interesant de învățat. Este o perioadă destul de agitată în care vei dori să concretizezi anumite idei, proiecte ambițioase la care lucrezi de ceva timp. Nu te grăbi să iei decizii pripite, indiferent de contextul în care te găsești! Deviza ta, pentru această lună, este: „Omul este cu adevărat extraordinar doar atunci când acționează cu pasiune.” Benjamin Disraeli
 

Dragoste, relatia de cuplu
Dragoste – Relația de cuplu                   
          Este o lună interesantă la capitolul relație de mariaj încercând să găsești noi modalități de a relaționa mult mai eficient cu partenerul de viață. Este posibil să te bucuri de susținere financiară venită din partea partenerului de viață, îndeosebi până în data de 3. Ai sentimentul că ai ajuns la punctul în care nu te poți decide ce schimbări vrei să faci, la ce anume ar trebui să renunți pentru a merge mai departe, alături de actualul partener.
         Până în data de 13 ai ocazia să cunoști o persoană de sex opus prin intermediul prietenilor sau o relație de prietenie se poate transforma într-o relație de dragoste. Nu vor lipsi evenimentele mai puțin plăcute, îndeosebi dacă ești deja implicat într-o relație.
          După data de 20 ești predispus la socializare intensă, cunoști oameni noi, interesanți, dai startul unor relații de prietenie, cunoști persoane de sex opus cu care simți că rezonezi, din punct de vedere psihic-emoțional. În a doua parte a lunii ești presat de timp și se pare că ceilalți nu prea sunt dispuși să țină cont și de dorințele tale, de faptul că ai nevoie de momentele tale de relaxare și odihnă. Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu se poate ajunge la o stare de încordare, tensiune menită să declanșeze unele probleme în relație, îndeosebi după data de 26. Acordă atenție la tendința de a te implica într-o relație extraconjugală, pe la jumătatea lunii, pentru că riști să fii descoperit și tras la răspundere de către partenerul de viață.
          Pot apărea schimbări neașteptate în cadrul relației de cuplu, probleme de  comunicare,  decizii greșite pe care există riscul să le iei, vis-a-vis de relație, în preajma datei de 27. Călătoriile în doi, o comunicare mult mai sinceră, față în față, te pot ajuta să vezi care este, de fapt, calea pe care trebuie să o urmezi, în plan sentimental.
         La sfârșitul perioadei există posibilitatea de a finaliza o relație de dragoste. Nu este exclus să dai startul unei relații de amor secretă menită să îți răscolească sufletul. Ești predispus la iluzii, dezamăgiri, speranțe nu nerealiste în ceea ce privește o relație de iubire. Este acel sentiment de deja vu, de regăsire sau retrăire a unor evenimente greu de gestionat. Tot ce ai de făcut este să rămâi ancorat în realitate și s-o lași mai ușor cu visarea, cu speranțele care nu au legătură cu realitatea.

Cariera si baniCarieră și bani                         
          În ciuda obstacolelor, a sentimentului de oarecare neputință, încă de la începutul acestei luni ai ocazia să pui bazele unei cariere pe termen îndelungat sau faci o schimbare care va avea un impact major asupra carierei tale. Fie vei ajunge în situația de a te înscrie la noi cursuri de perfecționare, fie vei dori cu tot dinadinsul să schimbi domeniul de activitate, cert este că ai șansa de a te pune serios pe treabă pentru a clădi ceva de durată. În această perioadă te remarci prin multă energie, dedicare, conștiinciozitate, este o lună în care ai sentimentul că nu există suficient timp pentru a îndeplini cu bine obligațiile de serviciu sau că nu reușești să te faci înțeles de către superiori.
            Ești mult mai preocupat de colaborarea armonioasă cu colegii de lucru precum și de noi colaborări cu persoane aflate în străinătate. Se deschid acum noi perspective de avansare, de dezvoltare, de consolidare a statutului deja existent sau încerci să obții un loc de muncă mai bine plătit. Este timpul să pui la cale strategii ambițioase, să dezvolți noi relații profesionale cu oameni bine pregătiți, persoane care să te îndrume pe direcția de care ai nevoie pentru a progresa în plan profesional. În preajma datei de 25 lucrurile par să evolueze în favoarea ta având șansa de a întâlni oameni de încredere, prieteni care te susțin în demersurile profesinale. Este timpul să concretizezi un ideal, să acționezi cu mai multă încredere în tine că  tot efortul depus acum nu va fi în zadar.
            În a doua parte a lunii este timpul potrivit pentru a concretiza experiența acumulată. Este recomandat să eviți compromisurile din plan profesional și să nu te lași amăgit de persoane rău voitoare care se pare că pândesc din umbră pentru a te discredita. La mijlocul acestei perioade ești predispus la certuri cu superiorii, confuzii, neînțelegeri. Este posibil să apară unele probleme de relaționare datorită unor greșeli făcute de colegi. Cert este că va trebui să îți reviziuești atitudinea, să fii mult mai atent, atunci când vorbim despre proiecte colective, de echipă. Este posibil ca tot răul să fie spre binele de mai târziu.
          În prima parte a lunii lucrurile sunt oarecum neclare în ceea ce privește câștigurile financiare fiind predispus la cheltuieli neașteptate, pierderi de bani. Ai șasa de a-ți asuma noi responsabilități și să primești astfel recompense financiare consistente, în a doua parte a lunii.  
          La sfârșitul perioadei va trebui să fii mult mai prudent în cazul în care colaborezi cu o firmă străină sau cu persoane aflate în străinătate întrucât ești predispus să te implici într-o colaborare menită să provoace pierderi financiare. Nu te grăbi să accepți orice propunere de a colabora cu anumite persoane lăsându-te furat de mirajul promisiunilor „frumos ambalate”.

SanatateSănătate
      Se poate vorbi despre o lună în care se cere prudență, în ceea ce privește eventualele probleme de sănătate, îndeosebi în preajma datei de 18 și 26. Ești predispus la răceli, fracturi, luxații, accidente la locul de muncă sau în cadrul deplasărilor în interes de serviciu. În preajma datei de 28 este recomandat să eviți excesele, de orice fel. Ești predispus și la insomnii, stres, depresie, trecere de la o extremă la alta, din punct de vedere psihic-emoțional.