Luna ianuarie 2020, Balanță

Ianuarie 2020, Balanță
007 Balanta       În luna aceasta vei pune mai mult accent pe relația cu familia, părinții, pe schimbările pe care vrei să le faci în propria gospodărie, eventual vrei să îți schimbi domiciliul sau intenționezi să achiziționezi o casă. În preajma datei de 10 te poți aștepta la apariția unor probleme în relația cu părinții sau poți face cheltuieli neașteptate legate de propria locuință, gospodărie ceea ce ar putea provoca tensiuni în relația cu familia. Va trebui să fii mult mai atent în privința discuțiilor în contradictoriu între părinți și partenerul de viață, îndeosebi în prima parte a lunii. Este posibil să intri în posesia unor informații secrete, a unor acte, documente referitoare la casă, proprietate. După data de 20 se va pune mai mult accent pe relația de iubire sau relația cu propriul copil. Vor fi multe de discutat, de reorganizat în ceea ce privește un eventual hobby căruia îi vei acorda o atenție deosebită. Este recomandat să nu te lași influențat de părerile negative ale prietenilor și să-ți urmezi propriul vis dând dovadă de echilibru, armonie și împăcare de sine. Deviza ta, pentru luna analizată, este: „Numai visurile mărețe pot face sufletul oamenilor să vibreze.” Marc Aureliu

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                    
           În această lună lucrurile merg cât se poate de bine în relația de cuplu, cât timp muncești, agonisești bani și împarți cu partenerul de viață câștigurile tale. Acordă atenție la eventuale probleme care pot apărea în relația de cuplu, în preajma datei de 26,  datorită orgoliului, a dorinței de a-ți exprima independența, de a ieși cu prietenii la plimbare sau pur și simplu de a sta departe de eventualele probleme din relația de cuplu. Va trebui să fii mult mai prudent, atunci când vine vorba despre decizii care implică și cheltuieli financiare sau în relația cu părinții. Pe de altă parte ai ocazia să intri în posesia unor secrete care pot răscoli relația de cuplu aducând la suprafață tot felul de lucruri neplăcute, evenimente din trecut care ți-au creat, poate pentru mult timp, sentimentul de confuzie. Îți va veni destul de greu să regăsești starea de echilibru în relație, cât timp te simți neînțeles de către părinți și partenerul de viață. În această lună banii în comun vor juca un rol destul de important în păstrarea echilibrului din relația de mariaj. Atenție însă spre sfârșitul lunii, atunci când revin nemulțumirile din partea partenerului de viață simțindu-te de-a dreptul epuizat, din punct de vedere psihic-emoțional.
          Dacă nu ești într-o relație de cuplu, până în data de 13 ai ocazia să atragi atenția unei persoane de sex opus, ba chiar să te îndrăgostești. Nu vor lipsi însă problemele de comunicare, contraziceri, reproșuri, gelozie, îndeosebi în a doua parte a lunii. Cert este că vei avea ocazia să trăiești o poveste de iubire frumoasă, în ciuda remarcilor și a îndoileilor venite din partea părinților. Este timpul să te bucuri de pasiune, noi emoții, dorințe care îți sunt îndeplinite, în plan amoros. 

Cariera si baniCarieră și bani               
          Este o perioadă în care ești deosebit de preocupat să câștigi mai mulți bani, vrei să dai startul unor (noi) colaborări cu ajutorul cărora să reușești echilibrarea financiară de care ai nevoie. În acestă perioadă beneficiezi de susținerea venită din partea unor persoane cu funcții de răspundere, oameni bine pregătiți, dornici să te ajute. Este foarte posibil să fii susținut de un superior pentru a obține un post mult mai avantajos, din punct de vedere financiar. Ești harnic, ambițios, capabil să obții ceea ce îți dorești, în plan profesional.
          Dacă ești implicat într-o afacere te poți confrunta cu tot felul de răsturnări de situație, neplăceri venite din partea unui asociat care nu face decât să se folosească de tine. Nu este exclus să fii pus în situația de a pune capăt definitiv unei relații de colaborare care nu este tocmai ceea ce ți-ai dorit. Va trebui să dai dovadă de cumpătare, dacă ai de făcut un împrumut sau în privința taxelor și impozitelor, cu atenționare în preajma datei de 18, atunci când ești predispus la amenzi, pierderi financiare, sancțiuni. Vei reuși să găsești modalități noi de sporire a propriilor venituri datorită resurselor materiale și intelectuale de care dispui.  
          Este o lună foarte importantă pentru tine, în ceea ce privește domeniul profesional și social aducându-ți șansa de a reconfigura relații importante, de a pune capăt unor relații care nu îți sunt de folos pentru progresul tău în carieră. Totul este să găsești un echilibru între viața de familie și carieră și ține cont și de sfatul celor mai în vârstă. Mobilizează-te și nu îți consuma energia în discuții fără rost încercând să te justifici pentru greșelile din trecut. Este șansa de a pune bazele unei noi cariere sau de a descoperi un nou domeniu profesional care să corespundă dorințelor tale.
        În ceea ce privește finanțele, te avantajează acum implicarea în proiecte care vizează locul actual de muncă dar și dezvoltarea unui hobby, valorificarea talentelor și abilităților de care dispui.

SanatateSănătate
      Este necesară o mai mare doză de prudență în preajma datei de 26, atunci când ești predispus la tăieturi, accidentări prin casă, gospodărie, în bucătărie. Spre sfârșitul lunii ești predispus la viroze, infecții, dureri în zona capului, probleme de natură stomatologică, dureri ale încheieturilor. În această perioadă ești deosebit de agitat, preocupat de latura profesională a vieții și nu prea mai reușești să acorzi atenția necesară la eventualele probleme de sănătate.