Luna ianuarie 2019, Vărsător

Ianuarie 2019, Vărsător
011 Varsator     Este un început de an în care alegi să stai oarecum retras petrecând timpul în solitudine, să te preocupi mai mult de propriul suflet, de ceea ce trebuie să fie rezolvat cât mai urgent fiind necesară o mai mare implicare și atenție din partea ta. Ești mult mai conștient de nevoia de a-ți canaliza energia, de care dispui din plin, către acțiuni constructive. Nu vei duce lipsă de putere de concentrare pentru a-ți îndeplini un țel important, un proiect la care lucrezi de ceva timp. Din data de 20 ai sentimentul că renaști, te deschizi mai mult către ceilalți oameni dăruind din starea ta de bine, umor, socializezi cu mai multă ușurință. Este timpul să vezi și partea frumoasă a vieții, să dai dovadă de umanism și înțelegere față de cei oropsiți de soartă. Evită autoizolarea și nu te lăsa pradă pesimismului. Deviza ta, pentru această lună, este: „În bunăstare se află și o parte din libertatea nemăsurată.” Nicolae Mareș

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
        Vorbim despre o lună în care încerci să găsești un nou sens, în ceea ce privește relația cu sexul opus. Ai trecut prin transformări intense de-a lungul anului 2018, în ceea ce privește viața personală, încercând să adopți un nou mod de a fi, de a gândi și de a vedea lucrurile, oamenii și chiar dragostea. Vrei mai mult de la tine și de la persoana iubită, vrei dovezi clare de iubire, nu te bucuri cu jumătăți de măsură, nu mai accepți amorul de dragul… amorului. Viața capătă un nou sens, mai ales când ai alături de tine persoana cu care rezonezi, din punct de vedere sentimental dar și intelectual.
        Este posibil ca, în prima parte a lunii, să ai sentimentul că ți se ascunde ceva, că partenerul de viață nu este atât de sincer sau poate chiar tu ești cel care deține secrete. Ai tendința să te întorci la o iubire din trecut sau poate să revină în viața ta o persoană de sex opus care a jucat un rol important în existența ta. Totul depinde de tine, de modul cum gestionezi lucrurile și cât de sincer ești, atât cu propria persoană, cât și cu partenerul de viață, nu de alta, dar numai așa ai putea evita o eventuală despărțire, schimbare de direcție, doar pentru că te-ai lăsat copleșit de amintiri, de trecut. Nu este cazul să fii vulnerabil! Este testul suprem, în ceea ce privește capacitatea de a rezista în fața oricărei tentații. Te poți aștepta la apariția unor discuții, aflarea unor secrete, nemulțumiri care pot răbufni în cadrul relației, venite de pe urma unor bârfe, îndeosebi în preajma datei de 8 ianuarie dar și 21 și 31. Cert este că vei trece prin transformări intense în plan relațional, oricât de mult ți-ai dori să ai parte de liniște și armonie în relația de cuplu. Dacă nu ești încă implicat într-o astfel de relație te poți aștepta, îndeosebi în a  doua parte a lunii, la o întâlnire de destin, ceva care va declanșa în tine dorința profundă de a da startul unei relații de „cursă lungă”. Ceea ce nu este cazul! Acum este un moment în care se va finaliza definitiv o relație, se pune punct, te eliberezi de ceva apăsător, ceva care nu te ajută să evoluezi cu adevărat.
        După data de 20 putem să vorbim despre mai mult șarm și putere de a impresiona, de a atrage atenția sexului opus. În preajma datei de 22 planurile pe care le faci, împreună cu ceilalți membri ai familiei, evoluează foarte bine, datorită atitudinii pozitive, de încredere și optimism pe care o adopți. Ai ocazia să observi cum ceea ce părea aproape imposibil de realizat, acum își găsește, în mod aproape miraculos, rezolvarea firească.
        Dacă ai destul chef, dispoziția necesară și dorința de te implica într-o relație de dragoste, ei bine, se pare că astrele îți acordă această șansă, îndeosebi spre sfârșitul lunii . Nu trebuie decât să accepți noile provocări, care nu vor întârzia să apară, în plan sentimental.

Cariera si baniCarieră și bani
        Ai ocazia și forța necesară pentru a reuși să duci la îndeplinire planurile din zona socială și a carierei. Ai grijă însă să nu-i deranjezi pe cei din mediul tău de lucru cu atitudinea ta de „eu știu tot” întrucât riști să fii dat la o parte de către persoane cu autoritate, cu funcții de răspundere. Cu cât vorbești mai puțin depsre adevăratele tale intenții în plan profesional, cu atât mai bine. Nu te entuziasma fiindcă ți se oferă sprijin, cel mai probabil ești atras într-o capcană, informațiile tale vor fi folosite în scop egoist. Astfel de situații neplăcute le vei întâlni îndeosebi în prima parte a lunii, atunci când te simți de-a dreptul obosit, copleșit de agitația din jurul tău.
        Dai dovadă de originalitate, independență, ai acum capacitatea de a-i mobiliza pe cei din jurul tău pentru îndeplinirea unor proiecte profesionale ambițioase. Este momentul potrivit pentru a-ți asuma noi responsabilități, fără să aștepți prea mult de la ceilalți, îndeosebi din data de 20. Nu ajută la nimic dacă intri în starea de pesimism și neîncredere sau dacă stai și aștepți, pur și simplu. Ești ambițios, capabil, genial chiar, în ceea ce faci, ai multe calități și argumente care te vor ajuta să faci acum un salt important în carieră.
        După data de 24 ești hotărât să studiezi mai mult, să acumulezi informații, te poți înscrie la un nou curs de perfecționare care te va ajuta, în plan profesional. Ești mai atent la oportunitatea de a da startul unei colaborări, o asociere de cursă lungă. Este recomandat să nu dai startul niciunei afaceri în această lună, ci doar să analizezi, să discuți cu persoane de încredere, oameni cu experiență în domeniul care te interesează. Așteaptă perioade mai bune, din punct de vedere astral.
        În ceea ce privește finanțele, această lună este oarecum de austeritate sau ești nevoit să faci niște plăți urgente, să achiți anumite taxe, impozite, să scapi de plata unor facturi. În a doua parte a lunii reușești să te „pui pe picioare” și să începi să „mai respiri”, din punct de vedere financiar. Nu te mai simți atât de strâmtorat sau îți revine starea de bună dispoziție, mai ales  când ai alături de tine prieteni care te ajută atunci când îți este mai greu.

SanatateSănătate        
         În această lună te poți confrunta cu tot felul de probleme de sănătate, ai o stare de oboseală accentuată iar starea de pesimism nu face decât să te obosească și mai tare, îndeosebi în prima parte a lunii. În prima decadă ești predispus la accidente, probleme ale căilor respiratorii sau slăbirea sistemului imunitar. Va trebui să fii mult mai prudent, în ceea ce privește regimul alimentar evitând excesele, de orice fel. Ești predispus la unele probleme care țin de sistemul digestiv, pancreas sau poți avea necazuri cu coloana cervicală, eventual dureri ale încheieturilor, îndeosebi în a doua parte a lunii.