Luna ianuarie 2019, Taur

Ianuarie 2019, Taur
002 Taur         Este o lună în care vei simți o nevoie profundă să asimilezi noi cunoștințe, informații, ești dornic să participi la tot felul de cursuri, seminarii, vrei să îți dezvolți latura creativă. Ai ocazia să construiești o nouă filozofie de viață, poți deveni un ajutor real pentru cei din jur cu sfaturile precise și valoroase de care dispui. Va trebui să dai dovadă de mai multă prudență, în relația cu persoane care nu au jucat un rol favorabil în trecutul tău. Pe tot parcursul acestei luni te confrunți cu transformări intense, menite să te îndemne să descoperi noi posibilități de a progresa în plan spiritual.  Din data de 20 te concentrezi mai mult pe zona carierei și a rolului social, pe impactul ideilor și a strategiilor pe care vrei să le pui în practică. Ești mult mai preocupat de dezvoltare și progres în plan profesional. Reușești să te faci remarcat mult mai ușor în mediul în care lucrezi, îndeosebi de către superiori. Printr-o atitudine deschisă, optimistă vei reuși să atragi noi posibilități de avansare, în plan social și profesional. Deviza ta pentru luna în discuție este: „Munca unui om se poate plăti. Caracterul, cultura lui, nicicând.” Mihai Eminescu

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu     
        Până în data de 7 ai ocazia să  te bucuri de susținere și apreciere venite din partea partenerului de viață găsind astfel suportul moral și emoțional de care ai nevoie pe a demara proiecte ambițioase.
        În prima parte a lunii ai ocazia să demarezi un proiect de amploare, alături de partenerul de viață. Poate fi vorba despre o afacere în comun, o călătorie în străinătate sau pentru a pune la cale noi strategii ce vizează o afacere derulată în comun. mFii însă mult mai prudent în ceea ce privește relația de mariaj îndeosebi în preajma datei de 8 și 21, atunci când ai tendința să pui mai mult preț pe muncă sau pur și simplu eviți să împărtășești din problemele cu care te confrunți și de aici și până la confuzie nu este decât un pas. Ești predispus la certuri, nu este exclus să renunți la o activitate considerând că nu reușești să mai acorzi suficientă atenție și partenerului de viață. Este bine să acorzi o mai mare atenție la nevoile celuilalt și să pui mai mult accent pe afecțiune, intimitate profitând astfel de fiecare moment liber pe care este bine să îl dedici relației de cuplu. Ești mult mai conștient de atracția fizică, erotică de care faci uz pentru a restabili echilibrul și armonia în relația de cuplu.
        După data de 22 se mai „îndulcește” oarecum atmosfera în relația de mariaj știind cum să mai „lași de la tine” pentru a fi liniște în casă.
        Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă, în a doua parte a lunii, ai ocazia să îți găsești iubirea departe de casă, eventual cu ocazia unei călătorii în interes de serviciu. Dacă nu ești atent la propriul comportament ai putea lăsa la suprafață slăbiciuni ascunse, o anumită agresivitate în relația cu sexul opus. Va trebui să fii mult mai tolerant în relația de iubire dar și să decizi dacă merită să investești sentimente aici.

Cariera si baniCarieră și bani          
        Ai șansa de a da startul unor colaborări, parteneriate care îți pot aduce realizări importante, în plan financiar. Este posibil să fie nevoie de deplasări în interes de serviciu, poți să urmezi noi cursuri de perfecționare sau demarezi un nou proiect cu acordul unui superior, îndeosebi în a doua parte a lunii.
        Va trebui să dai dovadă de mai multă prudență în privința cheltuielilor, îndeosebi în preajma datei de 8 și 25. Încă din data de 7 se amplifică șansa de a obține mai ușor un eventual împrumut, o moștenire, susținere financiară din partea partenerului de viață sau ca urmare a unor afaceri derulate în trecut.
        După data de 20 reușești să te faci remarcat mult mai ușor de către superiori. Ai șansa de a obține un nou job sau un post de conducere, datorită șarmului, a capacităților tale diplomatice, a atitudinii optimiste, încrezătoare în propriile abilități profesionale. Va trebui să fii prudent, în preajma datei de 24 a lunii analizate precum și în data de 28, dacă ai de semnat documente importante, un contract de colaborare. Din data de 31 poți obține ceea ce îți dorești, în plan profesional, prin propriile puteri. Te adaptezi mult mai rapid și relativ ușor la cerințele venite din partea superiorilor, este posibil să treci cu brio un concurs, un interviu. Începi acest nou an având în minte realizarea unui proiect profesional ambițios. Ești conștient de faptul că încă mai ai de urmat unele cursuri de perfecționare, te poți înscrie la cursuri postuniversitare sau treci cu brio examene. Ești dornic să înveți ceva nou sau poți reveni asupra unei activități profesionale pe care ai abandonat-o de ceva ani. Cert este că ai mult de muncit, de învățat, ești foarte conștiincios și decis să nu mai amâni un proiect profesional important pentru progresul tău.

SanatateSănătate
        Putem să vorbim despre o perioadă în care ești mult mai prudent, dacă ai de făcut călătorii, mai ales pe la jumătatea lunii analizate, atunci când ești predispus la accidente, lovituri, căzături. Este recomandat să nu neglijezi eventualele probleme de sănătate putându-te confrunta acum cu probleme renale, infecții, în preajma datei de 25. De evitat stresul, epuizarea fizică și mentală. Este o lună remarcabilă, în ceea ce privește posibilitatea de a adopta un regim de viață și alimentar care te va ajuta să îți regăsești mult mai ușor echilibrul psihic-emoțional.